Arctica 15.02.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 a słodki chociaż............................ ten monitor zrób sobie kogel-mogel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 15.02.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 a słodki chociaż............................ zrób sobie kogel-mogel Nie bardzo widzę coś napisała bo monitor mi się z lekka zabrudził, ale... kogel-mogel też uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 trzeba było najpierw wyćmukać tego batona dopiero monitor próbować a kogel-mogel najlepszy na głoda słodyczowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 15.02.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ale ja właśnie po batonie...ten ...tego...ten monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 toć się właśnie domyśliłam ale po batonie to mógł się mało słodki wydać .................... spróbuj później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Byłam u Ciebie..... stołówka Ci się przepełnia ja mam tylko kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Arctica z podagrycznikiem to samo mówiła mi mama. Ja zaplanowałam mu miejsce między kostką podjazdu do garażu a kostką chodniczka. Jest to zamknięte oczko ziemi i mam nadzieję, że się nie przebije. Widziałam w opisie aukcji, że ekspansywny, ale że aż taaaakk . Jak myślisz powstrzyma go ta kostka z każdej strony??? Dopiero teraz sobie przypomniałam, że Cię kiedyś straszyłam Jak tej kostki będzie więcej niż pół metra i pod spodem coś z cementem to powinien się nie przebić ... tylko niech Cię nie podkusi gdzieś do kompozycji wściubić bo kaplica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 16.02.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Oooo, do kompozycji napewno nie . Zaryzykuję w tym zamknięciu między kostkami , bo w sumie ladna roślina... tylko taka wredna A co do kosów, ja miałam nadzieję, że zwabią się na jabłka, ale chyba jeszcze ich nie ma w pobliżu. Latem jest ich sporo, teraz ani jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj !! ale sliczna stołówka dla ptaszków u Ciebie!!! ja niestety teraz nie jezdze czesto na budowe.....i nie dokarmiam ale w przyszłym roku wezmę z Was przykład!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.02.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Iwuś a kupowałaś może róże szczepioną na pniu przez internet/allegro? Ja zaryzykowalam a potem sie naczytalam ze komus tam przyslano suche korzonki, itd. Bo ten gosc wysyla z odkrytym korzeniem ale niby zabezpieczone, ma chyba 11tys komentarzy - znasz go o nicku tom-szym, zamawialas od niego moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 22.02.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Iwuś a kupowałaś może róże szczepioną na pniu przez internet/allegro? Ja zaryzykowalam a potem sie naczytalam ze komus tam przyslano suche korzonki, itd. Bo ten gosc wysyla z odkrytym korzeniem ale niby zabezpieczone, ma chyba 11tys komentarzy - znasz go o nicku tom-szym, zamawialas od niego moze? Zamawiałam u niego sześć krzaków róż i przyszły w b.dobrym stanie. Faktycznie, że bez doniczek, ale ja dużo roślin kupiłam z korzeniem zabezpieczonym jedynie folią czy czymś tam i jakoś rosną. Ważne jest by przesyłka wyszła np. w poniedziałek. Jak wyjdzie pod koniec tygodnia i potem czeka weekend gdzieś na pocztach, a latem dodatkowo upały to roślina może nie przeżyć takiej wyprawy. Wszędzie takie rzeczy mogą się zdarzyć. U nas w centrum ogrodniczym też wiosną sprzedawali drzewka z korzeniami w "kokonach". Ja z tego sprzedawcy byłam zadowolona. Posadzilam je jesienią, więc teraz będę dopiero widziała jak rosną, ale w momencie przesyłki były żywe i wszystko jak najbardziej w porządku. Róże drzewkowe kupiłam u bogdan_w1, ale przyjdą dopiero w marcu, więc narazie nic więcej nie mogę powiedzieć. Jak juz u niego kupiłaś to się nie przejmuj, napewno będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 To fajnie, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.02.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Iwuś...... jestem ZA !!! Bardzo dobrze zrobiłaś pisząć taki oficjalny post na forum do Pana z Suwałk!!! Jak mozna tak wtrącać sie w czyjeś sprawy!!!! Mam nadzieje, że jak Pan przeczyta ten post to...zrozumie i ..przeprosi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja jak zwykle niezorientowana ... o co chodzi z tym niefajnym panem? A i jeszcze... ten jałowiec... płożący... żółty (to ze zdjęcia widać )... a dalej???? Pfizeriana Aurea?, Gold Star?, Mordigan Gold?, Old Gold?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Iwuś..........Ty już wsadzasz te iglaki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 25.02.2010 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja jak zwykle niezorientowana ... o co chodzi z tym niefajnym panem? A i jeszcze... ten jałowiec... płożący... żółty (to ze zdjęcia widać )... a dalej???? Pfizeriana Aurea?, Gold Star?, Mordigan Gold?, Old Gold?..... A jałowiec to jest.....JAŁOWIEC GLOD COAST!! Znasz ? Mi się spodobał. Dziś kupiłam coś jeszcze, zaraz wrzucę do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 25.02.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Iwuś..........Ty już wsadzasz te iglaki ??? Raczej marne szanse na moim północnym wschodzie żeby było lepiej niż u Ciebie Kupuję teraz, a termin dostawy ustalam na marzec. Myślisz, że w marcu nie będzie już śniegu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja jak zwykle niezorientowana ... o co chodzi z tym niefajnym panem? A i jeszcze... ten jałowiec... płożący... żółty (to ze zdjęcia widać )... a dalej???? Pfizeriana Aurea?, Gold Star?, Mordigan Gold?, Old Gold?..... A jałowiec to jest.....JAŁOWIEC GLOD COAST!! Znasz ? Mi się spodobał. Dziś kupiłam coś jeszcze, zaraz wrzucę do dziennika Taaa... też z pfizeian, ale wolniej rosnący... docelowo z półtora metra w szerz i 0,5 w górę... Osobiście z racji powierzchni do zagospodarowania wolę te szybsze Idę zobaczyć co jeszcze nabyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Haaaa... widziałam... juki... Ja przytargałam z wakacji (na plaży rosły ), razem z opuncjami... tylko te zameldowałam do doniczek ... A juki się przyjęły i rosły... tylko nie wiem jak im tam pod śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.02.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 A tu znalazłam szkółkę, gdzie można znaleźć wszystkie te rośliny, bo na allegro z łacińskimi nazwami krucho http://www.braciadebscy.pl/content/view/75/52/lang,polish/ Iwus ....i u nich robisz te ogrodowe zakupy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts