dorbie 06.03.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Iwuś napisz mi kogo masz na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.03.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 i mi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 07.03.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dla jasności żaden sprzedawca mnie nie straszył sądem , był to niedawno ktoś zupełnie inny i był to jedyny przypadek jak narazie w moim życiu. No cóż czasem właśnie takie podziękowanie spotyka ludzi za okazaną pomoc. Ale to już świadczy tylko i wyłącznie o nich samych, a ja cały czas uczę się czegoś nowego o ludziach. Już dziewczyny wysyłam Wam tego sprzedawcę, ma naprawdę fajne róże dzrewkowe za śmieszne pieniądze. Tylko po zakupie zaznaczcie w @, że chcecie mieć bryłę korzeniową zabezpieczoną ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.03.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dzieki, jeszcze u niego nie zamawialam ale sobie spojrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.03.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Iwuś... allegro mi mówi, że nie ma takiego użytkownika a znasz/kupowałaś może coś od sprzedawcy o nicku kilus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 07.03.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Iwuś... allegro mi mówi, że nie ma takiego użytkownika a znasz/kupowałaś może coś od sprzedawcy o nicku kilus? Jeszcze raz prześlę Ci ten nick. U Kilusia nie zamawiałam . Dziwnie mi się kojarzy nazwa...nomen...omen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.03.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Iwuś... allegro mi mówi, że nie ma takiego użytkownika a znasz/kupowałaś może coś od sprzedawcy o nicku kilus? ..ja też nie moge znaleść tego sprzedawcy:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.03.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A ja znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A ja znalazlam ale którego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ten b......1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ten b......1 serio??? możesz mi na priv przysłac namiar??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.03.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ale kilusa nie znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.03.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ale kilusa nie znalazlam ja go znalazłam.........ale on teraz nic nie wystawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Jak pisałam to jeszcze były jego aukcje, pewnie jutro zamieści od nowa. Tylko przepraszam kilus poprzedzony jest podkreślnikiem "_kilus", ale tego b... nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.03.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam poniedziałkowo, słonecznie i śnieżnie Czy również mogę prosić namiary na tajemniczego sprzedawcę na b? Kupiłam ostatnio 4 krzewy w Tesco, ciekawe co z nich będzie Tyle że planowałam je dziś wsadzić, a tu -8 za oknem i znowu biało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 08.03.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wysyłam Wam na PW link na jego aukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 08.03.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam poniedziałkowo, słonecznie i śnieżnie Czy również mogę prosić namiary na tajemniczego sprzedawcę na b? Kupiłam ostatnio 4 krzewy w Tesco, ciekawe co z nich będzie Tyle że planowałam je dziś wsadzić, a tu -8 za oknem i znowu biało... Przeraziłaś mnie tymi doniesieniami pogodowymi , u nas od dwóch dni cudne słońce, zero wiatru...nawet wiatraki stoją...cisza jak makiem zasiał...aż słychać jak śnieg się topi Życzę wszystkim takiej pogody hmm...oczywiście pomijam to, że nad ranem dziś było -16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.03.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 A u nas codziennie sniegu dosypuje i musze odsniezac samochod codziennie, a w nocy -10-12 I gdzie to ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.03.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ...aż słychać jak śnieg się topi Życzę wszystkim takiej pogody hmm...oczywiście pomijam to, że nad ranem dziś było -16 Przy -16 śnieg ci się topi??? Zazdraszczam Prognozy są takie sobie, co tydzień jakieś nocne mrozy. Odkrywać już rośliny? Były chwilę odkryte, potem znów je przykryłam.... Dzięki za PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dzięki Iwuś za linka, ten mój już dziś wystawił aukcje, tylko on trochę inna bajka jest, ale mi las potrzebny Aniu... niech będą przykryte, za duże mrozy i bez śniegu nie dadzą rady. U nas piękne słonko cały dzień świeci, ale zimno jest. Jutro i tak wybieramy się do nas.... pewnie nam doopa zmarznie, ale i tak nie będę mogła doczekać się ranka ... oby już była 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts