dorbie 08.03.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ...aż słychać jak śnieg się topi Życzę wszystkim takiej pogody hmm...oczywiście pomijam to, że nad ranem dziś było -16 Przy -16 śnieg ci się topi??? Zazdraszczam Prognozy są takie sobie, co tydzień jakieś nocne mrozy. Odkrywać już rośliny? Były chwilę odkryte, potem znów je przykryłam.... Dzięki za PW. Nie odkrywaj, nawet jak nie masz mrozu to beda przymrozki i te zimne wiatry - jeszcze miesiac na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dzięki, nie odkryję w takim razie - choć bardzo mnie kusi w słoneczne dni. Dorbie, jeszcze miesiąc Gdzie ta wiosna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wydawalo mi sie ze w zeszlym roku sadzilam juz na poczatku marca, ale popatrzylam na fotografie i bylo to 16.03 a potem zmarzly mi trzmieliny, to przeciez w tym roku nie bedzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.03.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 -16 nad ranem, a potem od strony południowej domu słońce tak grzało, że z rynien woda leciała. Dziś natomiast pochmurno i pada śnieg. Ja narazie nawet nie myśle o odkrywaniu roślin. Poczekam sobiejeszcze ze trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.03.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Iwuś, błagam.... trzy ale nie tygodnie Chyba trzeba porozmawiać z tymi co rychłą wiosnę obiecywali ... Żeby tylko jutro te śniegi od Ciebie do nas nie dolazły, bo mi plany pokrzyżują Orać też mieliśmy, i co???? i d..a... zamarznięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 11.03.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Iwuś, błagam.... trzy ale nie tygodnie Chyba trzeba porozmawiać z tymi co rychłą wiosnę obiecywali ... Żeby tylko jutro te śniegi od Ciebie do nas nie dolazły, bo mi plany pokrzyżują Orać też mieliśmy, i co???? i d..a... zamarznięte ... a Ty myślisz, że mi tak lekko pisać o tych trzech tygodniach? Cholera mnie bierze na samą myśl ...wspomnę tak nieśmialo, że dziś w radio słyszałam taki tekst..."dosyć tego dobrego, wraca zima ..." Tak naprawdę myślę, że to wszystko to niezła ściema , ja tam już czuję wiosnę...nawet rośliny, które czekają w garażu powoli wysadzają łebki z ziemi, a to jest dla mnie niepodważalny dowód na to, że wiosna tuż ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Iwus ,jak bym miała wybierać miedzy tymi dwoma kompletami ,to wybrałabym ten ciemniejszy.Na tle tej jasnej tapety ładnie by wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 18.03.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dla mnie także podoba się bardziej ten czekoladowy, ale... moja kuchnia jest bardzo ciemna. Ma jedno okno szer. 160 cm, a za nim jest zadaszony taras o szerokości 3 m... Płytki na ścianach i podłodze są szaro białe i takie też są meble. Boję się żeby ten ciemny komplet nie przytłoczył i nie zdominował całej kuchni . Myślałam jeszcze o takiej opcji, żeby może kupić ten jasny i przemalować na taki sam kolor jakim będą malowane belki sufitowe czyli orzech... Potem na krzesła wrzucić kremowe poduchy it. Sama nie wiem Jak mi się uda znaleźć to wrzucę zdjęcia kuchni "za dnia" bez sztucznego oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 18.03.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Uff...znalazłam te zdjęcia http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_Obraz096.jpg Tu już za ciemno wyszło, tak źle to nie jest http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_DSCF8042.jpg Taka "widoczność " jest po zapaleniu światła http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_DSCF8041.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Hej!!! Okna masz ciemne, belki planujesz orzech, czyli też niejasne ... dobrze chyba będzie stolik pod kolor, czyli ten ciemniejszy ... Jasne będą n-tym kolorem drewna w kuchni i mogą nie wyglądać dobrze. Ale to tylko moje odczucia, zrobisz oczywiście jak zechcesz ... Jak będzie chciał dominować to go zawsze możesz obrusem potraktować A że wiosna to donosze mam w kaloszach odrzutowce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 19.03.2010 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dzięki za wiosnę ja także nie chcę takiego jasnego stołu, ale myslałam żeby go kupić i przemalować na orzech. Byłby wtedy w kolorze belek bo boję się, że ten czekoladowy może zbyt ciemny Ale coraz bardziej mnie do niego przekonujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 21.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Iwuś a gdzie te kinkiety kupowałaś? Podobają mi się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 21.03.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Iwuś a gdzie te kinkiety kupowałaś? Podobają mi się bardzo W moim ulubionym sklepie , czyli na allegro. Jeżeli chcesz przyślę Ci na PW link do aukcji tego sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Iwuś.......kinkiety sa naprawde śliczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 21.03.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Sama też się cieszę, że udało mi się coś takiego ładnego kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 a lampka jeszcze piekniejsza!!!!!!!! zrobilas z niej cudenko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Sama też się cieszę, że udało mi się coś takiego ładnego kupić ja tez poprosze namiar na tego sprzedawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 21.03.2010 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Piorun nie kobieta Już zdążyłaś luknąć? Sekundę wcześniej (dosłownie) wrzuciłam te zdjęcia. Serdecznie dziękuję za pochwały Co tam u Was na budowie? Ile razy wejdę to dziewczyny Cię tam zagadują, a ja nie w temacie (niestety nigdy na forum nie jestem na bieżąco), działam więc jak typowy wzrokowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Piorun nie kobieta Już zdążyłaś luknąć? Sekundę wcześniej (dosłownie) wrzuciłam te zdjęcia. Serdecznie dziękuję za pochwały Co tam u Was na budowie? Ile razy wejdę to dziewczyny Cię tam zagadują, a ja nie w temacie (niestety nigdy na forum nie jestem na bieżąco), działam więc jak typowy wzrokowiec Iwus.......moja budowa powoli budzi sie po zimie a Ty prosze wpadaj do mojego dziennika kiedy tylko chcesz......i nie musisz być na bieżąco właśnie przerabiam niesmiało temat ogrodniczy u mnie więc Twoje rady beda jak najbardziej przydatne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.03.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Iwuś, piękne lampki i te do wiatrolapu i ta nocna.Jak tam wiosna i roślinki?Ja sie przerazilam ze mi juz ruszaja te co mam w garazu, pączki pękają, zebym ich nie przesuszyła, bo o sadzeniu na razie nie moge myslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts