Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Pradolina

Recommended Posts

...aż słychać jak śnieg się topi

Życzę wszystkim takiej pogody

hmm...oczywiście pomijam to, że nad ranem dziś było -16 :o :lol:

Przy -16 śnieg ci się topi??? Zazdraszczam :lol:

Prognozy są takie sobie, co tydzień jakieś nocne mrozy. Odkrywać już rośliny? Były chwilę odkryte, potem znów je przykryłam....

Dzięki za PW.

Nie odkrywaj, nawet jak nie masz mrozu to beda przymrozki i te zimne wiatry - jeszcze miesiac na pewno

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Iwuś, błagam.... trzy ale nie tygodnie :cry: :cry: :cry:

Chyba trzeba porozmawiać z tymi co rychłą wiosnę obiecywali :evil: ...

Żeby tylko jutro te śniegi od Ciebie do nas nie dolazły, bo mi plany pokrzyżują :-?

Orać też mieliśmy, i co???? i d..a... zamarznięte :x

:cry: :cry: ... a Ty myślisz, że mi tak lekko pisać o tych trzech tygodniach? :cry: Cholera mnie bierze na samą myśl :cry: :o :lol:

...wspomnę tak nieśmialo, że dziś w radio słyszałam taki tekst..."dosyć tego dobrego, wraca zima ..." :o :o :o

Tak naprawdę myślę, że to wszystko to niezła ściema :lol: :lol: , ja tam już czuję wiosnę...nawet rośliny, które czekają w garażu powoli wysadzają łebki z ziemi, a to jest dla mnie niepodważalny dowód na to, że wiosna tuż ! 8) :D

Dla mnie także podoba się bardziej ten czekoladowy, :D ale... moja kuchnia jest bardzo ciemna. Ma jedno okno szer. 160 cm, a za nim jest zadaszony taras o szerokości 3 m... :roll: Płytki na ścianach i podłodze są szaro białe i takie też są meble. Boję się żeby ten ciemny komplet nie przytłoczył i nie zdominował całej kuchni :roll: . Myślałam jeszcze o takiej opcji, żeby może kupić ten jasny i przemalować na taki sam kolor jakim będą malowane belki sufitowe czyli orzech... Potem na krzesła wrzucić kremowe poduchy it. :-? Sama nie wiem :roll:

Jak mi się uda znaleźć to wrzucę zdjęcia kuchni "za dnia" bez sztucznego oświetlenia.

Uff...znalazłam te zdjęcia

http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_Obraz096.jpg

Tu już za ciemno wyszło, tak źle to nie jest :oops: :lol:

http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_DSCF8042.jpg

Taka "widoczność " :wink: jest po zapaleniu światła :lol: :lol:

http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_DSCF8041.jpg

Hej!!!

Okna masz ciemne, belki planujesz orzech, czyli też niejasne :roll: ... dobrze chyba będzie stolik pod kolor, czyli ten ciemniejszy :roll: ...

Jasne będą n-tym kolorem drewna w kuchni i mogą nie wyglądać dobrze. Ale to tylko moje odczucia, zrobisz oczywiście jak zechcesz :D ...

Jak będzie chciał dominować to go zawsze możesz obrusem potraktować :wink:

A że wiosna to donosze

mam w kaloszach odrzutowce :D :D :D

Pozdrawiam

Piorun nie kobieta :lol: Już zdążyłaś luknąć? Sekundę wcześniej (dosłownie) wrzuciłam te zdjęcia.

Serdecznie dziękuję za pochwały :D

Co tam u Was na budowie? Ile razy wejdę to dziewczyny Cię tam zagadują, a ja nie w temacie (niestety nigdy na forum nie jestem na bieżąco), działam więc jak typowy wzrokowiec :oops: :oops:

Piorun nie kobieta :lol: Już zdążyłaś luknąć? Sekundę wcześniej (dosłownie) wrzuciłam te zdjęcia.

Serdecznie dziękuję za pochwały :D

Co tam u Was na budowie? Ile razy wejdę to dziewczyny Cię tam zagadują, a ja nie w temacie (niestety nigdy na forum nie jestem na bieżąco), działam więc jak typowy wzrokowiec :oops: :oops:

Iwus.......moja budowa powoli budzi sie po zimie :lol: :lol:

a Ty prosze wpadaj do mojego dziennika kiedy tylko chcesz......i nie musisz być na bieżąco :lol: :lol:

właśnie przerabiam niesmiało temat ogrodniczy u mnie :oops: :oops:

więc Twoje rady beda jak najbardziej przydatne!!! :p