kala67 02.08.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Iwuś..............wstaw jakies foto swojego pięknego ogrodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 05.08.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Kala...założenia ogrodowe są piękne a ogród...no cóż...rośnie Zrobię kilka zdjęć tego co mam i wkleję jutro. Na priva napiszę Ci gdzie je znajdziesz. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.08.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Czy ja znam tą stronkę? Jeśli to cos innego niż, wiesz... to napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.08.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Kala...założenia ogrodowe są piękne a ogród...no cóż...rośnie Zrobię kilka zdjęć tego co mam i wkleję jutro. Na priva napiszę Ci gdzie je znajdziesz. Pa cieszę się Iwuś, że sie odezwałaś !!! ...dziennik zlikwidowałaś ale nadal mam w pamięci....Twój domek, tarasik, wnętrza i zapowiadajacy sie pieknie ogród!!! Twój dziennik i Kruszona....czytałam zanim rozpoczęłam budowe swojego domu....dlatego te Wasze domy wzbudzają we mnie straszny sentyment:) i wiem napewno, że kiedy w nich bedę osobiście ....a teraz z niecierpliwością czekam na zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 06.08.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Jeżeli już wybierzesz się w tę sentymentalną podróż chętnie Cię ugoszczę...mam nadzieję, że do tego czasu uda mi się ukończyć choć część swoich przedsięwzięć...no wiesz, tak żebyś się nie rozczarowała. Na priv wysyłam Ci linka do mojego albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 na kawe wpadnę napewno :) ....już mi nerw na Ciebie przeszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 26.10.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.12.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.12.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts