Jasia 18.08.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ech, piękny ten drewniano-zielony klimacik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 20.08.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no piknie, dach już maszczym będziesz kryła? bo nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 20.08.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Taaa...żeby ekipa była jak Twoja to byśmy juz dawno wykańczali... No ale dach gwoli przypomnienia będzie w ciemno zielonej z połyskiem blachodachówce RUUKKI. Może dziś uda się zmusić majstra żeby ją zamówił. Tobie za to gratuluję prawie gotowego domku Jeżeli dobrze pamietam Ci sami maja Ci go wykańczać, jeśli tak to na Boże Narodzenie napewno będziecie już mieszkali. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 20.08.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jeżeli dobrze pamietam Ci sami maja Ci go wykańczać, jeśli tak to na Boże Narodzenie napewno będziecie już mieszkali. Pozdrawiam serdecznie. problem w tym że moja ekipa idzie na następną budowę i potem na kolejną itd. będą robić na zewnątrz do zimy, jak jesień będzie ładna do końca to mogą nieprędko do mnie wrócić i wtedy może być lipa zeby zdążyć do Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 21.08.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Sam wykończysz A u nas jednak blachodachówka będzie matowa zielona z RUUKKI. Pozdrawiam. My to sie mamy z tymi fachowcami, Nic tylko zakładać własną firmę budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.08.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Iwuś, napisz ile macie cm do głównej belki podtrzymujacej strop, tj. tej, na której spierają się belki sufitu.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 25.08.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Mam nadzieję, że zrozumiałam pytanie. Do belki wspierającej belki sufitu jest wg Pawełka 2,20 m, potem 20 cm belka i potem biały sufit. Czyli do białego sufitu 2,40 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.08.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Tak, tak, o to mi chodziło. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 27.08.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 WitajOkolica i domek prześliczne.Co do "rusztowania" to się nie przejmuj - dużo osób po prostu nie ma pojęcia że jest coś takiego jak technologia "szkieletu drewnianego" - już nie mówiąc o tym jak się je tworzy (sama przed rokiem nic o tym nie wiedziałam) Ogrodzenie też prześliczne - bardzo klimatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam Cię, Iwonko Twoja wizyta u mnie zachęciła mnie do zajrzenia w Twój dziennik i muszę Ci poiwedzieć, że jestem pod wrażeniem Piękny projekt, naprawdę super! A okolica - to dopiero cudo Będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 29.08.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witaj Od jakiegoś czasu zaglądam do Twojego dziennika i podglądam wasza budowę. Wasz domek bardzo mi się podoba,właśnie takie klimaty lubię, podobnie z ogrodzeniem,też będzie podobne - od początku wiedzieliśmy, że właśnie w takim stylu chcemy je zrobić i fajnie, że nie tylko nam się takie rzeczy podobają My zaczynamy budowę swojego kanadyjczyka we wrześniu.Chociaż projekt kupiliśmy w innej pracowni, to z zewnątrz nasz dom będzie bardzo podobny do waszego, inspiracją był projekt z tej pracowni, z której pochodzi wasz domek, tylko taki z werandą z przodu i z boku.Nie umiem jeszcze wklejać zdjęć,dlatego tak opisuję- jak tylko się nauczę to je wkleję. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 05.09.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam Was dziewczyny w naszym dzienniku . Odwiedzajcie, zaglądajcie bo szczerze liczę na konstruktywną krytykę i dobre rady. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 06.09.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 tak sobie patrzę na Twoje nowe zdjęcia i jedna rzecz zwróciła moją uwagę,wykończenie otworów okiennych, zwróć uwagę na zdjęcia u mnie albo u Nelli Sza,boki otworów są wykonane z podwójnych belek, natomiast dolna i górna pozioma belka jest dodatkowo podparta na belkach pionowych, takie wykonanie gwarantuje odpowiednią sztywność otworu okiennego tu jeszcze wrzucam rysunek ze strony http://www.szkielet.pl http://img152.imageshack.us/img152/9673/37fz0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 06.09.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dzięki za sugestię, napewno pogadam o tym z naszym wykonawcą. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.09.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 dom z zielonym dachem wygląda suuuper! sąsiadka muuu przeurocza a tarasu Ci zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.09.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dzięki Jasiu Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.09.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ożesz! to znowu ja! komin exxxtraaa! bardzo fajny pomysł! skąd masz kamienie, że takie są jak trza? PS. Puchatek Ci chatę stawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 12.09.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witaj Jasiu Kamienie to płytki z kruszca naturalnego i betonu firmy stegu, http://www.stegu.pl. Polecam, bo na żywo daja piorunujące wrażenie P.S. A Kubuś to mój tajny agent budowlany, jak on by mi stawiał chałupę to już bym dawno grzała kości przy kominku. Widzę, że jesteś na czasie z najbardziej trendy muzą Pozdrawiam bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 14.09.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 komin wygląda rewelacyjnie,a gdzie drugi? bo w projekcie widzę dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 16.09.2008 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No nie! Wiedziałam, że o czymś zapomnieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts