wilma 22.02.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 mam wrazenie że ktoś w biurze w jakis spodób podgląda moje romowy na gadu - gadu, ale nie tylko... chyba "zdalnie" przegląda inne dane z mojego komputera.gg mam zabezpieczone hasłem, z niektórych rzeczy w biurze sie nie zwierzam, ale mimo to wnioskuje ze pewna osoba wie wiecej niż jej mówie. mysle ze ma jakis interes w tym podgladaniu, dlatego sie po prostu boje... komputery w firmie sa spięte w sieć. mysle ze ta osoba przeglada wszystko nawet nie podchodząc do mojego komputera. prosze poradzcie, jak sie zabezpieczyć przed włamaniami do komputera, czy to juz można podciągnąć pod ataki hakerów i takie zabezpieczenia wybrac? najbardziej mi zalezy na zabezpieczenie gadu gadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 22.02.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Najlepiej zmienić pracę na taką w której można swobodnie rozmawiać na gg i gdzie nikt nie podgląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 administrator sieci ma narzędzia, aby zaglądać co się na kompie robi.Koleżanka z innego biurka nie. Możesz zglosic administratorowi, że miałas włamanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 22.02.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 mam wrazenie że ktoś w biurze w jakis spodób podgląda moje romowy na gadu - gadu, ale nie tylko... chyba "zdalnie" przegląda inne dane z mojego komputera. gg mam zabezpieczone hasłem, z niektórych rzeczy w biurze sie nie zwierzam, ale mimo to wnioskuje ze pewna osoba wie wiecej niż jej mówie. mysle ze ma jakis interes w tym podgladaniu, dlatego sie po prostu boje... komputery w firmie sa spięte w sieć. mysle ze ta osoba przeglada wszystko nawet nie podchodząc do mojego komputera. prosze poradzcie, jak sie zabezpieczyć przed włamaniami do komputera, czy to juz można podciągnąć pod ataki hakerów i takie zabezpieczenia wybrac? najbardziej mi zalezy na zabezpieczenie gadu gadu teeee... Wilma... to taka podpucha prawda? chyba nie pytasz na serio??? jezeli tak to sprawdz najpierw lokalne ISP i tak na wszelki wypadek wyslij pare podan o prace :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts