Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nie dostaję powiadomień

Joasia

Recommended Posts

Co do zalogowania - to właściwie jestem zalogowana non-stop. Mam stałe łącze i internet podłączony na stałe pod komputer - nie chce mi się rozłączać, to sobie chodzi cały czas, nawet jak jestem poza domem :lol: .

Co do przeglądania - staram się zaglądać do tych wątków, ale i tak mi kilka uciekło; że nie wspomnę o wiadomościach na priva :( .

Od trzech tygodni nie dostaję powiadomień o nowych postach w obserwowanych wątkach, zwłaszcza z działu Grupy budujących. Da się coś z tym zrobić?

Joasia.

Witam.

Jeżeli np otrzymasz powiadomienie , klikniesz na link i otworzy ci się dana stronka (temat) ale w tym momencie nie będziesz zalogowana to system forum nie zarejestruje że otworzyłaś daną stronę i nie wyśle Ci ponownych informacji o powstaniu kolejnych postów w tym temacie.

Żeby otrzymywać powiadomienia trzeba zacząć śledzić dany wątek (lup napisać post w ty temacie) i potem zawsze przed kliknięciem na link z powiadomienia zawsze się zalogować .Ewentualnie można sprawdzić wchodząc w Zobacz swoje posty , posty w których pojawiła się nowa odpowiedz będą posiadały czerwony znaczek http://forum.muratordom.pl/templates/subMurator/images/folder_sticky_new.gif lub http://forum.muratordom.pl/templates/subMurator/images/folder_new_big.gif ale tu masz możliwość sprawdzenia tematów w których napisałaś odpowiedź (post)

Do tematów w których śledziłaś tylko wątek (opcja : Śledź odpowiedzi w tym temacie) możesz tylko wrócić za pomocą wcześniejszych powiadomień o ile ich nie usunęłaś z poczty.

Pozdrawiam

Co do zalogowania - to właściwie jestem zalogowana non-stop.

Wierzę Ci, bo ja też. Tyle, że ostatnio dzieja sie różne siupy i możesz nawet nie zauwazyć, że Cie wywaliło. Wtedy jak już napisał GACUS system nie zarejestruje, ze odwiedziłaś swój ulubiony wątek i nie będzie ci przysyłał zawiadomień z dalszego ciągu.

Złapałam sie na tym kilka razy. Jak wchodzisz na wątek przez linka z maila to zwracaj uwagę, czy nowe wiadomości mają żółty prostokącik w lewym górnym rogu. Jeśli nie to najprawdopodobniej nie jesteś zalogowana. Musisz się zalogować i jeszcze raz wrócić do wątku.