Joasia 22.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Od trzech tygodni nie dostaję powiadomień o nowych postach w obserwowanych wątkach, zwłaszcza z działu Grupy budujących. Da się coś z tym zrobić?Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.02.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ale regularnie przegądasz te wątki i jesteś w tym czasie zalogowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 22.02.2007 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Co do zalogowania - to właściwie jestem zalogowana non-stop. Mam stałe łącze i internet podłączony na stałe pod komputer - nie chce mi się rozłączać, to sobie chodzi cały czas, nawet jak jestem poza domem . Co do przeglądania - staram się zaglądać do tych wątków, ale i tak mi kilka uciekło; że nie wspomnę o wiadomościach na priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 22.02.2007 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A myślisz, że jak jestem zalogowana, to system nie wysyła mi powiadomień? Hmmm... Ale powiadomienie z tego wątku o Twoim poście dostałam - choć byłam zalogowana i nawet oglądałam sobie domek Honzki (lubię do niej wpadać - ładnie ma ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 22.02.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Od trzech tygodni nie dostaję powiadomień o nowych postach w obserwowanych wątkach, zwłaszcza z działu Grupy budujących. Da się coś z tym zrobić? Joasia. Witam. Jeżeli np otrzymasz powiadomienie , klikniesz na link i otworzy ci się dana stronka (temat) ale w tym momencie nie będziesz zalogowana to system forum nie zarejestruje że otworzyłaś daną stronę i nie wyśle Ci ponownych informacji o powstaniu kolejnych postów w tym temacie. Żeby otrzymywać powiadomienia trzeba zacząć śledzić dany wątek (lup napisać post w ty temacie) i potem zawsze przed kliknięciem na link z powiadomienia zawsze się zalogować .Ewentualnie można sprawdzić wchodząc w Zobacz swoje posty , posty w których pojawiła się nowa odpowiedz będą posiadały czerwony znaczek http://forum.muratordom.pl/templates/subMurator/images/folder_sticky_new.gif lub http://forum.muratordom.pl/templates/subMurator/images/folder_new_big.gif ale tu masz możliwość sprawdzenia tematów w których napisałaś odpowiedź (post) Do tematów w których śledziłaś tylko wątek (opcja : Śledź odpowiedzi w tym temacie) możesz tylko wrócić za pomocą wcześniejszych powiadomień o ile ich nie usunęłaś z poczty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.02.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Co do zalogowania - to właściwie jestem zalogowana non-stop. Wierzę Ci, bo ja też. Tyle, że ostatnio dzieja sie różne siupy i możesz nawet nie zauwazyć, że Cie wywaliło. Wtedy jak już napisał GACUS system nie zarejestruje, ze odwiedziłaś swój ulubiony wątek i nie będzie ci przysyłał zawiadomień z dalszego ciągu. Złapałam sie na tym kilka razy. Jak wchodzisz na wątek przez linka z maila to zwracaj uwagę, czy nowe wiadomości mają żółty prostokącik w lewym górnym rogu. Jeśli nie to najprawdopodobniej nie jesteś zalogowana. Musisz się zalogować i jeszcze raz wrócić do wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 23.02.2007 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dzięęęęki No tosprawdzam. Może będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts