Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe wcielenie Forum - start!

Redakcja

Czy Forum w nowej wersji spełnia Twoje oczekiwania?  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Forum w nowej wersji spełnia Twoje oczekiwania?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

albo go wyrzućcie na amen. Fakt, że SubSilver to taki standardowy standard ale skoro jest w profilu do wyboru, to niech się daje wybrać. (dla nieuświadomionych, to ten niebieski motyw który był na "przejściowym" forum...)
prawdopodobnie subsilver wkrotce zostanie usuniety z profilu - jedynym slusznym motywem staje sie skorka murator ;)

pozdrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator

Gość _Becik_

Ogólnie po kilku dniach korzystania z forum mogę powiedzieć że mi się podoba. Ładne, funkcjonalne. Tylko dwie drobne uwagi:

1) Gdy nie jestem zalogowana ( czasem zapominam i nie zawsze mi się chce ) i przeglądam wiadomości, trafiam na taką gdzie chcę odpowiedzieć, to muszę się zalogować, wychodzi mi znów do strony głownej i znów muszę szukać tej wiadomości a jak forum akurat się żółwi ( co niestety czasem się jeszcze zdarza ) to jest to koszmarna procedura. W starym forum można było się logować wysyłąjąc równocześnie wiadomość i to było super!

2) Nowa wyszukiwarka jest super, ale zdecydownie badziej mi się podoba wynik w postaci Postów niż Tematów i dlatego wg mnie lepiej by było by to właśnie > Pokaż wyniki jako : Posty było pcją domyślną. Ale może to być moja subiektywna opinia, może zapytać o to w sondażu??

Pozdrawiam serdecznie i gratuluję nowego udenego Forum.

Becik

Ogólnie po kilku dniach korzystania z forum mogę powiedzieć że mi się podoba. Ładne, funkcjonalne. Tylko dwie drobne uwagi:

1) Gdy nie jestem zalogowana ( czasem zapominam i nie zawsze mi się chce ) i przeglądam wiadomości, trafiam na taką gdzie chcę odpowiedzieć, to muszę się zalogować, wychodzi mi znów do strony głownej i znów muszę szukać tej wiadomości a jak forum akurat się żółwi ( co niestety czasem się jeszcze zdarza ) to jest to koszmarna procedura. W starym forum można było się logować wysyłąjąc równocześnie wiadomość i to było super!

sprobuje sie zorientowac czy istnieje taka mozliwosc w najblizszej przyszlosci.

2) Nowa wyszukiwarka jest super, ale zdecydownie badziej mi się podoba wynik w postaci Postów niż Tematów i dlatego wg mnie lepiej by było by to właśnie > Pokaż wyniki jako : Posty było pcją domyślną. Ale może to być moja subiektywna opinia, może zapytać o to w sondażu??

Pozdrawiam serdecznie i gratuluję nowego udenego Forum.

Becik

wniosek przyjety ;) czekam na opinie innych

pozdrawiam

Dział Informatyki

Wydawnictwo Murator

1- opcja śledzenia nowych wątków od ostatniego pobytu po prostu genialna, bardzo ułatwia nawigację

2 - automatyczne logowanie też fajne

3 - możliwoć przeglądania wątków podczas odpowiedzi ułatwia pracę

4 - emblematy OK, ale tylko te mało ruchliwe

5 - przydało by sie rozwiązać problem z podwójnymi odpowiedziami - ci co mają większy staż wiedzą jak ich unikać, ale nowym się zdarza

6 - zastąpienie anonima gościem bardzo klasowe i kulturalne

5 - przydało by sie rozwiązać problem z podwójnymi odpowiedziami - ci co mają większy staż wiedzą jak ich unikać, ale nowym się zdarza
w opcjach mechanizmu tego forum mozna ustawic minimalny czas pomiedzy wysylanymi wiadomosciami - przydala by sie jednak jakas sugestia wytrawnych forumowiczow ile ten odstep mialby wynosic.

pozdrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator