Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe wcielenie Forum - start!

Redakcja

Czy Forum w nowej wersji spełnia Twoje oczekiwania?  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Forum w nowej wersji spełnia Twoje oczekiwania?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale ja się zawsze loguję, tylko po jakimś czasie mnie wyrzuca z forum, i to w najmniej odpowiednim momencie... :x
Moge zwiekszyc czas waznsoci ciasteczka (cookie) decydujacego o tym czy jest sie zalogowanym. To rozwiaze ten problem.

pozdrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator

Coś mnie zaczęło wkurzać :evil:

Wchodzę na wątek, chcę odpowiedzieć, ale najpierw chcę się zalogować. Po zalogowaniu wyrzuca mnie na główną stonę :evil: . Czy nie da się tak ustawić, zeby po zalogowaniu wracać do wątku ?

Sprobuje sie zorientowac cyz jest mozliwe by przekierowywalo od razu do miejsca gdzie przed sekundka sie bylo. Niestety nic nie moge obiecac.

Pozdrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator

Ale ja się zawsze loguję, tylko po jakimś czasie mnie wyrzuca z forum, i to w najmniej odpowiednim momencie... :x

Mam ten sam problem, tak wiec bardzo licze na to zwiekszenie czasu cookie :)

waznosc ciasteczka zostala zwiekszona do dwoch godzin.

pozdrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator

Skoro Obsługa Techniczna tak szybko odpowiada, to zapytam o najważniejszą dla mnie rzecz. Dlaczego wyszukiwarka nie wyszukuje? Kiedyś rzucałem jej zadanie: szukaj postów z Frankai i już wiedziałem kto i gdzie mnie szuka. Teraz ... Pewnie mam listę wątków, w których mnie kiedykolwiek wywołano i jest w nich nowy post. Ja chcę jednak wiedzieć kto mnie ostatnio wywołał

Dlaczego wyszukiwarka nie wyszukuje? Kiedyś rzucałem jej zadanie: szukaj postów z Frankai i już wiedziałem kto i gdzie mnie szuka. Teraz ... Pewnie mam listę wątków, w których mnie kiedykolwiek wywołano i jest w nich nowy post. Ja chcę jednak wiedzieć kto mnie ostatnio wywołał
wyszukiwarka zwraca liste watkow zawierajacych okreslone slowa/ zwroty. aby zobacyzc same posty nalezy wybrac" Pokaż wyniki jako :" i wybrac "Posty" (domsylnie jest opcja pokazywnai samych tematow).

samo slowo "Frankai" powinno niezlaeznie od tego w znalezionyk watku byc podswietlone na inny pomaranczowawy kolor

pozdrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator

Mam nadzieję na szybkie rozwiązanie mojego problemu. Dladzego udaje mi się wysłać jeden post na dziesięć, a w pozostałych przypadkach: Invalid session.
ten problem dotyczy jak juz zaznaczalem mechanizmu sesji kontrolowanej przez aplikacje forum.

zostal min opisany pod adresem http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=54

na ta chwile jet wiec do wyboru - pozostac przy stanie obecnym badz obnizyc calkowicie poziom bezpieczenstwa zeby "obejsc problem".

pozdrawiam

Dzial Informatyki

Wydanictwo Murator