Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowe wcielenie Forum - start!

Redakcja

Czy Forum w nowej wersji spełnia Twoje oczekiwania?  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Forum w nowej wersji spełnia Twoje oczekiwania?

Recommended Posts

Zwiekszenie czasu waznosci ciasteczka nie rozwiaze niestety tego problemu w moim przypadku, bo mam ustawione wszelkie możliwe zabezpieczenia, takze przed zapisem cookie na kompie i ze względu na bezpieczeństwo nie chcę tego zmieniać (i tak co tydzień walcze z jakimiś wirusami z internetu, choć podejrzewam o to pocztę...).

• Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zwiekszenie czasu waznosci ciasteczka nie rozwiaze niestety tego problemu w moim przypadku, bo mam ustawione wszelkie możliwe zabezpieczenia, takze przed zapisem cookie na kompie i ze względu na bezpieczeństwo nie chcę tego zmieniać (i tak co tydzień walcze z jakimiś wirusami z internetu, choć podejrzewam o to pocztę...).
1) ciasteczka nie przenosza wirusow. to mit nad mitami

2) skutecznym sposobem obrony przed wirusami moze byc

zainstalowanie oprogramownaia ostrzegajacego o wirusach w poczcie lub w otwieranych na biezaco plikach

zmiana klineta pocztowego na takiego ktorego nie da sie tak latwo zarazic ;)

pozdrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator

• 2 weeks później...

Mam drobne pytanie. Czy jest możliwość podawania komunikatu o użytkownikach przeglądających dane forum. W tej chwili obecnej podawane są tylko informacje o użytkownikach zarejestrowanych jawnych.

Proponowałbym, aby podawać informację:

użytkownicy przeglądający to forum:xxx, yyyy, zzzz; 2 ukrytych i 5 anonimowych