Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prezent na 18-stkę?

ambroma

Recommended Posts

Ratunku poradźcie, chodzi o prezent dla chłopaka na 18-ste urodziny. Interesuje się sztuką, chce zdawać na ASP, poza tym standardowo muzyka, komputer. Sport ze względów zdrowotnych nie bardzo ( poza rowerem).

On sam nie wie co by chciał :roll: Jest to dość skromna osoba, mówi że ma wszystko, ale matka chrzestna chce jednak sprostać zadaniu :)

Może coś mi doradzicie :-?

Z góry dziękuję.

To na I komunię dają z jednym zerem więcej. 300 zł dla 18 - latka to na co ? Lepiej jakiś wyszukany prezent.

Pozdrawiam

Wiem, ze dają więcej, ale tak jak napisałam, zależy na co Cię stać :-?

Jeśli na komunię dajesz 3000,- to na 18-stkę conajmniej dwa razy tyle :D

A ca na śliub :o

Chyba Mercedes :D

Sami wpędzamy się w kłopoty rozpuszczając w ten sposób dzieci. Na szczęście chłopak o którym mowa nie ma takich wymagań :p

Kofi, dzięki za pomysł. Sztalugi nie ma, może więc skorzystam.

pozdr.

Rok temu też o to pytałam, ja miałam chrześnice. Nie potrafiła mi określić co chce. Dałam pieniążki 300 zł okazało się że zbierała na prawo jazdy. Nie żałuję tej decyzji trudno trafić w gust takiej młodej osoby. Każdy młody człowiek ma własne potrzeby. Tylko się cieszyć, na pewno wyda z rozsądkiem. To drogi kierunek studiów może faktycznie za te pieniążki spełni jakieś swoje skryte marzenie. Załączyłabym do koperty takie właśnie życzenia.