ambroma 22.02.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ratunku poradźcie, chodzi o prezent dla chłopaka na 18-ste urodziny. Interesuje się sztuką, chce zdawać na ASP, poza tym standardowo muzyka, komputer. Sport ze względów zdrowotnych nie bardzo ( poza rowerem). On sam nie wie co by chciał Jest to dość skromna osoba, mówi że ma wszystko, ale matka chrzestna chce jednak sprostać zadaniu Może coś mi doradzicie Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 22.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 daj kase... mało wyszukany prezent ale praktyczny i zawsze potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szifo 22.02.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Podaruj mu album o impresjoniźmie! Na pewno mu sie przyda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A striptiz już oglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 22.02.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Może mu zafunduj jakiś obóz językowy , na tydzień, albo może konwersacje językowe. Chyba że nauka zupełnie nie jest na miejscu.Bilet do Londynu, tam jest National Galery , wstęp za darmo , a w każdej sali jakieś wspaniale rarytasy, no prawie w każdej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.02.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dziennik budowy, ciekawa lektura. Ja to bym pewnie dał kase, ale ludzie twierdzą, że nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.02.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 23.02.2007 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dzięki za rady Pewnie zostanie wersja prezent (np. album) + kasa. Niestety mało oryginalne,ale jednak praktyczne. Elutek zastanawia się ile dać kasy Tyle na ile cię stać. Ale moim zdaniem min. to jakieś 200 - 300. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 27.02.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 To na I komunię dają z jednym zerem więcej. 300 zł dla 18 - latka to na co ? Lepiej jakiś wyszukany prezent.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.02.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A ma sztalugę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 27.02.2007 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 To na I komunię dają z jednym zerem więcej. 300 zł dla 18 - latka to na co ? Lepiej jakiś wyszukany prezent. Pozdrawiam Wiem, ze dają więcej, ale tak jak napisałam, zależy na co Cię stać Jeśli na komunię dajesz 3000,- to na 18-stkę conajmniej dwa razy tyle A ca na śliub Chyba Mercedes Sami wpędzamy się w kłopoty rozpuszczając w ten sposób dzieci. Na szczęście chłopak o którym mowa nie ma takich wymagań Kofi, dzięki za pomysł. Sztalugi nie ma, może więc skorzystam. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 27.02.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Rok temu też o to pytałam, ja miałam chrześnice. Nie potrafiła mi określić co chce. Dałam pieniążki 300 zł okazało się że zbierała na prawo jazdy. Nie żałuję tej decyzji trudno trafić w gust takiej młodej osoby. Każdy młody człowiek ma własne potrzeby. Tylko się cieszyć, na pewno wyda z rozsądkiem. To drogi kierunek studiów może faktycznie za te pieniążki spełni jakieś swoje skryte marzenie. Załączyłabym do koperty takie właśnie życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts