agko 03.06.2003 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Co sądzicie o ścianie wypełnianej betonem, tzw. szalunek tracony? Jest firma GISOTON oferująca ściany - pustaki keramzytowe wypełniane betonem. Czy to jest dobre rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 13.06.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Fajne rozwiązanie, szybka robota, ale ma pewne wady-po pierwsze koszt jej wykonania, po drugie ograniczenia w wysokości ścianki przy jednokrotnym betonowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agko 13.06.2003 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Gisoton oferuje cenę dość przyzwoitą jak na nasze warunki.Zaś ściana jest stawiana do pełnej kondygnacji i betonem zalewana razem ze stropem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agko 15.06.2003 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Dziękuję za pomoc i radę wszystkim. Trochę posiedziałam przed internetem i na forum znalazłam potrzebne mi informacje.Wnioski: szybka, prosta i tania metoda budowania domu we własnym zakresie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 16.06.2003 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Zobacz pod adresem http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=122540&highlight=#122540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts