witklo 22.02.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zwracam sie z prosba do forumowiczow: czy ktos wie o ile metrow od granicy dzialki moze stac wiata garazowa (na samochod)?Bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 22.02.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 3m bez okna 4m z oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witklo 23.02.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 dzieki Pawel78.wlasnie dzis znalazlem artytkul w najnowszym Muratorze na ten temat. pisza, ze "4m lub 3 ma zastosowanie dla obiektow ze scianami.wiaty bez scian nie sa objete tym przepisem" zainteresowanych odsylam zatem do lektury. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 01.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Dołączam się do pytania. Zwłaszcza interesuje mnie front. Mam dom 6m od frontu i chciałbym do samego ogrodzenia podciągnąć wiatę. Coś słyszałem że to zależy od słupów czy też przymocowania wiaty do budynku, że nie może być na stałe czy cóś Jak to z tym jest ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts