aha26 14.01.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 u mnie pomieszczenie gospodarcze bedzie mialo 6 metrow{bedzie tam tez pralnia} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.01.2006 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 6m to malutkoco ty tam zmieścisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 18.01.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Spoko- zmieści się wszystko co trzeba. Wiem, bo od pól roku mam tyle samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.01.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 ufff, to pocieszające, że 6 mkw wystarczy w naszym domku będzie pomieszczenie gospodarcze zaraz przy wejściu - a raczej pralnia i kotłownia w jednym, dodatkowo z dużym roboczym zlewem... niestety jego pow. nie zwali z nóg - tylko, 5,3 mkw pewnie postawimy jakąś szopkę w ogrodzie na narzędzia, no i wykorzystamy jeszcze częściowo strych nad poddaszem użytkowym na jakieś schowki... najchętniej widziałabym w moim domu jeszcze jedno pomieszczenie gospodarcze (1. kotłownia + składzik; 2. pralnia + suszarnia), ale względy finansowe i wielkość działki nie pozwalają na większy "luksus" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 24.01.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Na takiej powierzchni zmieścisz zlew gospodarczy, regał, pralkę,suszarkę oraz kącik na miotłty i mopy. Na scianach zawisną półki . Sama byłam zdziwiona. Mam niecałe 6 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.01.2006 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 a reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 28.01.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Jaka reszta ? Na ciuchy nadaje się garderoba, na różne różności strych, garaż i.in. pomieszczenia zależnie od projektu. Koks, domek w ogrodzie to dobre posunięcie, już takowy mamy i jest w pełni wykorzystany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 29.01.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 kurna, wytłumaczcie do k...... nędzy mojej żonie do czego służy w domu wiatrołap? bo mnie brak sił. Moja żona widzi w domu muzeum albo halę wystawienniczą jak na targach. Nie mogę wytłumaczyc jakie sa zyski ciepła w tym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 05.02.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Zrozumiałam, że żona nie chce wiatrołapu. Popieram. Też nie mam. Nie odczuwamy strat ciepła. Drzwi wejściowe dość solidne. Rachunki za ogrzewanie w normie. Gdyby wszystko mierzyć stratą ciepła to co mówić np. o dużych okien tarasowych. Również nasi znajomi, którzy zrezygnowali z wiatrolapu sporo lat przed nami/ odpatrzelismy od nich/, choć niektóre rzeczy by poprawili w swoim domu to tego akurat nie. Zalety? Duża przestrzeń, brak tłoku, większy korytarz, widok na ładne drzwi wejściowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 A u mnie tak : Połączone z garażem pomieszczenie typu kotłownia z pralnią - 6 m kw (niegłupie, bo w kształcie litery T - piec schowany w "nóżce")Wiatrołap przestronny - 15 m kw ( w nim szafa wnękowa 3,5 m na 0,70 m)Dodatkowe pomieszczenie od strony ogrodu - na kosiarki i węże - nie zamierzam mieć tego w garażu, pomimo, że dwustanowiskowy - 6 m kwSpiżarnia 2,7 m kw przy kuchni ( a właściwie"na drodze" miedzy kuchnią a salonem)Garderoba w sypialni - i to chyba nie z tych najmniejszych, bo to wychodzi jakieś 4,0 x 1,5 - ale sypialnia ma 32 m kw. + w pokojach dzieci duże szafy z drzwiami przesuwnymi. W garażu będą haki na rowery i regał na całej ścianie na puszki i takie tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts