firstlady 22.02.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Mam pytanko- do kogo się zwrócic z odwodnieniem terenu, bo mam teren gliniasty i nierówny i woda spływałaby wprost na dom . wiem że trzeba to jakos podkopac i załozyc jakies rury czycoś . ale do kogo sie z tym udac do wodociągów, do geodety?Kto z was odwadniał teren , jakie techniki sie obecnie stosuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 22.02.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 poczytaj o drenażu coś takiego potrzebujesz aczkolwiek sam mam pas gliny przed domem i nie jest to takie łatwe pozbyć się wody. A wykonawcą niech pozostanie pracownik fizyczny szt.2 pozdrawiam p.s. w Dobrym Wnętrzu nie rysowali tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts