mariuszdro 22.02.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 To nie był dobry pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 22.02.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 *************** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.02.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 ********* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Widzę że nikt nie lubi chwalić się swoimi dziećmi Zapytaj jabka on ci powie dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.02.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Widzę że nikt nie lubi chwalić się swoimi dziećmi Zapytaj jabka on ci powie dlaczego. pisz konkretnie co masz na myśłi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.02.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Widzę że nikt nie lubi chwalić się swoimi dziećmi Zapytaj jabka on ci powie dlaczego. pisz konkretnie co masz na myśłi? A pytałeś go?Niedawno GMP zresztą bardzo trafnie napisal o publicznym wklejaniu fotek.Jakich potrzebujesz konkretów?Wystarczy poszukać na forum bo odpowiedzi jest dużo. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 24.02.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Może i racja jest wiele albumów publicznych typu fotosik, nie będę się spierał bo nie miałem takiego celu zakładając taki temat przy takim podejściu najlepiej w ogóle nie korzystać z netu Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Może i racja jest wiele albumów publicznych typu fotosik, nie będę się spierał bo nie miałem takiego celu zakładając taki temat przy takim podejściu najlepiej w ogóle nie korzystać z netu Pozdrawiam Mariusz Sam ze soba sie spierasz.Bo chyba nie ze mna?Chcesz sie pochwalić swoimi "dziatkami" to sie chwal.Chcialem cie ustrzec przed konsekwencjami wklejania wogóle w publiczne miejsca takie np jak to forum. przy takim podejściu najlepiej w ogóle nie korzystać z netu a tego wybacz nie rozumie. po co i do kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 24.02.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Przekonałeś mnie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 24.02.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Mariuszu miałeś dobre intencje... Córeczkę masz sliczniutką ale tak jak wczesniej NS wspominał znajdą się tacy jak GMP,ze odechciewa się zamieszczać jakichkollwiek zdjęć....bo może Cię ktoś rozpoznać i odpowiednio skomentować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.02.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 To nie był dobry pomysł! Mysle , ze pomysl byl dobry. NS cos namieszal w swoim stylu , dolaczyl sie jakis LCz ze swoimi 5 groszami i zaczelo sie nieciekawie. Szkoda , ze skasowales fote. Chociaz nie jestem pewien , ale chyba kiedys podobny watek juz byl. Wiec moze warto go odswiezyc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 24.02.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Dla mnie temat jest zakończony,ale i tak dziękipozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.02.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 To nie był dobry pomysł! Mysle , ze pomysl byl dobry. NS cos namieszal w swoim stylu , dolaczyl sie jakis LCz ze swoimi 5 groszami i zaczelo sie nieciekawie. Szkoda , ze skasowales fote. Chociaz nie jestem pewien , ale chyba kiedys podobny watek juz byl. Wiec moze warto go odswiezyc Pozdrawiam Skoro to zrobił musiał przeczytac dokłanie co w konsekwencji może przynieść wklejanie fotek na forum i bardzo dobrze.Uniknął głupich komentarzy i tyle. Nie miel tak jezorem i nie przypisuj mi rzeczy które sam sprowokowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.02.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ojej ns , kolejny twoj chamski tekst. Chyba zaloze jakis watek zeby sie wyplakac . Bo czy tak mozna? Przeciez to zniewaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.02.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ojej ns , kolejny twoj chamski tekst. Chyba zaloze jakis watek zeby sie wyplakac . Bo czy tak mozna? Przeciez to zniewaga. Wiesz co dam ci rade ,zreszta od ciebie sie tego nauczyłem .Czytaj ze zrozumieniem swoje posty.Prawisz po swojemu morały a potem wycofujesz sie z tego.Ty i zniewaga fuj smieszny kolega jest.Poraz drugi mielesz jezorkiem a teraz to juz powiem ,że nawet od rzeczy..Daj sobie na wstrzymanie bo nie takie osobistasci jak ty zwracały mi uwage.Jeszcze raz przypomne tu i teraz sam GMP sprowokował taka sytuacje ,żeby uwazac na wklejanie fotek na forum. Spij spokojnie .Ty nerwowy sie robisz a nie rokuje to najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.02.2007 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Czlowieku co ty bredzisz !!! Co ja niby sprowokowalem? "Ukreciles" ten watek swoim belkotem , w ktorym nie wiadomo o co chodzi , a teraz przychrzaniasz sie do mnie. Ja zdjec z wizerunkami forumowiczow na twardy dysk nie kopiuje , bo i po co. Tobie sie zdarzalo rozne rzeczy robic , wiec milcz teraz , nie krec i nie obrzucaj innych blotem w ktorym siedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.02.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Czlowieku co ty bredzisz !!! Co ja niby sprowokowalem? "Ukreciles" ten watek swoim belkotem , w ktorym nie wiadomo o co chodzi , a teraz przychrzaniasz sie do mnie. Ja zdjec z wizerunkami forumowiczow na twardy dysk nie kopiuje , bo i po co. Tobie sie zdarzalo rozne rzeczy robic , wiec milcz teraz , nie krec i nie obrzucaj innych blotem w ktorym siedzisz Czy ty w swoim słowniku oprocz:bełkot,cham,obrzucac błotem nie masz innych?Towoje rady z upublicznianiem osobistych rzeczy zrozumiałem i nie musisz mnie obrażać.Rozumiec ciebie to źle .....nie rozumieć jeszcze gorzej.Człowieku o co ci chodzi? Zakładającemu ten post poradziłem ,żeby przemyślał to wklejanie .Gdzie widzisz tu chamstwo?Poleciłem Tu ciebie i jabko w dorej wierze...A pytałeś go?Niedawno GMP zresztą bardzo trafnie napisal o publicznym wklejaniu fotek.Jakich potrzebujesz konkretów?Wystarczy poszukać na forum bo odpowiedzi jest dużo. Drogi GMP zagrajmy raz w jednej druzynie.Bez tego ch...itd.Widzisz reputacji ani ty ani ja juz nie poprawimy na tym forum a pokazujac publicznie jak potrafimy "cudownie" prowadzic dialog, tym bardziej. Dajemy na luzik i nie prowokujemy sie wzajemnie.Kosztem nie odzywanie sie do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts