Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze pociechy

Recommended Posts

Widzę że nikt nie lubi chwalić się swoimi dziećmi :(

Zapytaj jabka on ci powie dlaczego.

pisz konkretnie co masz na myśłi?

A pytałeś go?Niedawno GMP zresztą bardzo trafnie napisal o publicznym wklejaniu fotek.Jakich potrzebujesz konkretów?Wystarczy poszukać na forum bo odpowiedzi jest dużo.

pozdro

Może i racja :-?

jest wiele albumów publicznych typu fotosik,

nie będę się spierał bo nie miałem takiego celu zakładając taki temat

przy takim podejściu najlepiej w ogóle nie korzystać z netu :wink:

Pozdrawiam Mariusz

Sam ze soba sie spierasz.Bo chyba nie ze mna?Chcesz sie pochwalić swoimi "dziatkami" to sie chwal.Chcialem cie ustrzec przed konsekwencjami wklejania wogóle w publiczne miejsca takie np jak to forum.

przy takim podejściu najlepiej w ogóle nie korzystać z netu :wink:
a tego wybacz nie rozumie. po co i do kogo?

To nie był dobry pomysł!

Mysle , ze pomysl byl dobry. NS cos namieszal w swoim stylu , dolaczyl sie jakis LCz ze swoimi 5 groszami i zaczelo sie nieciekawie.

Szkoda , ze skasowales fote. Chociaz nie jestem pewien , ale chyba kiedys podobny watek juz byl. Wiec moze warto go odswiezyc :wink:

Pozdrawiam

To nie był dobry pomysł!

Mysle , ze pomysl byl dobry. NS cos namieszal w swoim stylu , dolaczyl sie jakis LCz ze swoimi 5 groszami i zaczelo sie nieciekawie.

Szkoda , ze skasowales fote. Chociaz nie jestem pewien , ale chyba kiedys podobny watek juz byl. Wiec moze warto go odswiezyc :wink:

Pozdrawiam

Skoro to zrobił musiał przeczytac dokłanie co w konsekwencji może przynieść wklejanie fotek na forum i bardzo dobrze.Uniknął głupich komentarzy i tyle.

Nie miel tak jezorem i nie przypisuj mi rzeczy które sam sprowokowałeś. :evil:

Ojej ns , kolejny twoj chamski tekst. Chyba zaloze jakis watek zeby sie wyplakac :wink: . Bo czy tak mozna? Przeciez to zniewaga. :D

Wiesz co dam ci rade ,zreszta od ciebie sie tego nauczyłem .Czytaj ze zrozumieniem swoje posty.Prawisz po swojemu morały a potem wycofujesz sie z tego.Ty i zniewaga fuj smieszny kolega jest.Poraz drugi mielesz jezorkiem a teraz to juz powiem ,że nawet od rzeczy..Daj sobie na wstrzymanie bo nie takie osobistasci jak ty zwracały mi uwage.Jeszcze raz przypomne tu i teraz sam GMP sprowokował taka sytuacje ,żeby uwazac na wklejanie fotek na forum.

Spij spokojnie .Ty nerwowy sie robisz a nie rokuje to najlepiej.

Czlowieku co ty bredzisz !!! Co ja niby sprowokowalem? "Ukreciles" ten watek swoim belkotem , w ktorym nie wiadomo o co chodzi , a teraz przychrzaniasz sie do mnie. Ja zdjec z wizerunkami forumowiczow na twardy dysk nie kopiuje , bo i po co.

Tobie sie zdarzalo rozne rzeczy robic , wiec milcz teraz , nie krec i nie obrzucaj innych blotem w ktorym siedzisz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Czlowieku co ty bredzisz !!! Co ja niby sprowokowalem? "Ukreciles" ten watek swoim belkotem , w ktorym nie wiadomo o co chodzi , a teraz przychrzaniasz sie do mnie. Ja zdjec z wizerunkami forumowiczow na twardy dysk nie kopiuje , bo i po co.

Tobie sie zdarzalo rozne rzeczy robic , wiec milcz teraz , nie krec i nie obrzucaj innych blotem w ktorym siedzisz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Czy ty w swoim słowniku oprocz:bełkot,cham,obrzucac błotem nie masz innych?Towoje rady z upublicznianiem osobistych rzeczy zrozumiałem i nie musisz mnie obrażać.Rozumiec ciebie to źle .....nie rozumieć jeszcze gorzej.Człowieku o co ci chodzi? Zakładającemu ten post poradziłem ,żeby przemyślał to wklejanie .Gdzie widzisz tu chamstwo?Poleciłem Tu ciebie i jabko w dorej wierze...

A pytałeś go?Niedawno GMP zresztą bardzo trafnie napisal o publicznym wklejaniu fotek.Jakich potrzebujesz konkretów?Wystarczy poszukać na forum bo odpowiedzi jest dużo.

Drogi GMP zagrajmy raz w jednej druzynie.Bez tego ch...itd.Widzisz reputacji ani ty ani ja juz nie poprawimy na tym forum a pokazujac publicznie jak potrafimy "cudownie" prowadzic dialog, tym bardziej.

Dajemy na luzik i nie prowokujemy sie wzajemnie.Kosztem nie odzywanie sie do siebie. :lol: :wink: