Habier 22.02.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witajcie, Ile kosztuje m3 desek, które wykorzystuje się na deskowanie dachu?Do tej pory myslałem, że zapłacę ok 550-600 PLN ... ... aż kupiłem Muratora 3/2007 za całe 9,90 PLN (w tym 7% VAT) - bardzo się ciesząc na myśl o przeczytaniu o "wstępnym kryciu dachu"... tam na 34 stronie w info o kosztach jest napisane, że "zaimpregnowane deski z drewna drzew iglastych kosztują 950 PLN/m3" Serio!?!?!? To na deskowanie mojego daszku (234m2) dechy będą kosztować 5500PLN !!! Serio?!?!?! Kurcze, jade jutro do składu. I jeśli tak to chyba zrezygnuje pzdrHabier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 23.02.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 ciekawe, czy Redakcja ustosunkuje się do tego (potwierdzi te ceny / sprostuje / wyśle kubek ?? ) edit: kubek ewentualnie inny gift pzdr Habier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts