Seba7207 22.02.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ostatnio głośno jest na ten temat zarówno w telewizji jak i w prasie:http://www.pardon.pl/artykul/958/eutanazja_czas_decydowacJaka jest Wasza opinia? Mnie trochę zszokował artykuł. Moim zdanie Państwo powinno zapewnić godziwy byt takiemu człowiekowi. Niestety w Polsze, ludzie bardzo chorzy są skazani na pomoc rodziny ew. życzliwych ludzi. Nie dziwię się że młodzież ucieka za granicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Mam syna. Nie wiem jak bym zareagował na taką jego prośbę w takiej sytuacji. Wspólczuję zarówno rodzicom jak i ich synowi. Nie, nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts