Dotty123 22.02.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Potrzebuje opini na temat gresu firmy Sandebo. Wiem że to produkcja chińska czy ktoś z was ma taki gres, jak sie go użytkuje pan w markecie za wiele nie umiał mi opowiedzieć poza tym że produkcja jest chińska będę wdzięczna za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 23.02.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Z tego co się orientowałam, Chińczycy mają super nowoczesne technologie jeśli chodzi o płytki, gresy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek82 24.02.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ostatnio w jednym ze składów widziałem chiński gres szkliwiony o wym 45x45:))) wizulanie bardzo fajna płytka, ale jakościowo nie wiem. Wyceniony był na 35,00 zł brutto/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.07.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Czy ktoś wie, gdzie ich jeszcze można kupić? Znajoma kiedyś kupiła w Komforcie i musi na gwałt dokupić 2 kartony: Opis z kartonu:Ohio Gres Poler50x50 1-F5007Producent SandeboFoshan Sandebo Ceramics Co. LTDShinan Road, Nanzhuang Town, FoshanCity Guandong Province Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek m 05.09.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Z tego co się orientowałam, Chińczycy mają super nowoczesne technologie jeśli chodzi o płytki, gresy itp. Kolejne buble z Chin zawierające substancje promieniotwórcze lub skażone super nowoczesne technologie:eek: Kradzione tuczy i uczy :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 16.11.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Mam chiński gres w przedpokoju już od dobrych kilku lat. Sprzedawca ostrzegał mnie, że może być kiepski jakościowo, ale zupełnie, ale to zupełnie nic się złego z nim nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts