3241mirek 14.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A jak połozyć płyty g-k na stelaż. czy prykręcać je do ramy stelaża czy też moze wypuścić płytę przed sam stelaż na ruszcie stalowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 14.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Przykręcałem do ramy. Oczywiście rama jest gruba, więc trzeba nawiercić wstępnie otwory wiertarką zanim użyjemy właściwych wkrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3241mirek 14.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A czy podczas uzytkowania pojwiły się rysy pomiedzy płytkami. Czy dawałeś podwojną płytę g-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.03.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Przykręcałem do ramy. Oczywiście rama jest gruba, więc trzeba nawiercić wstępnie otwory wiertarką zanim użyjemy właściwych wkrętów. Ja też przykręcałem do ramy ale używałem wkrętów samowiercących. Trochę mocniej trzeba było przycisnąć ale przewiercały. Kręciłem tylko jedną płytę. Na razie nic nie pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts