daisy-stokrotka 23.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Hej hmmm dziwnie, bo nie wiem co pisać chciałabym sie przywitać w taki razie... niestety marzenia o własnym domu na razie przerosły nasze możliwości finansowe, więc z bólem serca, choć także z radością zaczynamy wicie naszego drugiego gniazdka... teraz mieszkamy w maleńkiej kawalerce, nas dwoje, dwuletnia córeczka i rudy kocór... i nie ukrywam jest troszkę przyciasno więc zlitowali się nad nami rodzice i zaproponowali zamiane... oni oddali nas swoje 4pokojowe mieszkanko (co prawda do generalnego remontu), a my im naszą śliczną, wycackaną kawalerkę... i to właśnie z tego powodu zawitałam tutaj będę prosić o pomoc, rady, podglądać, uczyć się od Was i z Wami ... i razem spełniać to nasze marzenie więc tak Wam jak i sobie życze wszystkiego dobrego i by te nasze gniazdka szybko się uwiły pozdrawiam Stokrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 23.02.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witamy bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 23.02.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witamy i o zdrówko pytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.02.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam I niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 24.02.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Hej Hej ... dzięki za miłe przywitanko .... Wam również wszystkiego dobrego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.02.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 I czekamy na gębusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 I czekamy na gębusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 27.02.2007 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 I czekamy na gębusię łe no, może lepiej nie ... niech na zawsze dla Was pozostanę kwiatkiem : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ale wiesz,że faceci to kiepsko mają z wyobraźnią Jak nie zobaczymy to nie uwieżymy Jakiś dowód............. namacalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 28.02.2007 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ale wiesz,że faceci to kiepsko mają z wyobraźnią Jak nie zobaczymy to nie uwieżymy Jakiś dowód............. namacalny widzę, że świetnie umiesz czarować ok, niech Wam będzie, choć nie wiem, czy to bardzo namacalny dowód, ale na pewno szybciutko zniknie... nie przepadam, za tego typu praktykami, ale raz nie wciąż , poza tym pokażę Wam moj największy skarb, córeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.02.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Mała super ,ale co tu się dziwić, po takiej ładnej mamie Spróbuj wkleić zdjecie w "gębach" tam jest wieksza frekfencja forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.02.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Serdecznie Cię witam Stokrotka mala łobuzuje chiba a podglądać nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.02.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ten skarb to roumiem dziecko a nie zawartość spodni Faktycznie wklej się w wątku "gęby". Tam będzie Ci raźniej bo dużo tam gęb (gąb ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 28.02.2007 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dzięki za komPlenty... tyle miodku jak na raz wystarczy a mały aniołek, to faktycznie łobuziara - ale najcudowniejsza na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 28.02.2007 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Mała super ,ale co tu się dziwić, po takiej ładnej mamie Dzięki Spróbuj wkleić zdjecie w "gębach" tam jest wieksza frekfencja forumowiczów. nie,nie ... było to specjalnie dla Was i na Wasze życzenie... jak pisałam wcześniej, nie przedpadam za tego typu praktykami... nie uważam się za piękność, którą trzeba podziwiać... wręcz przeciwnie (jak pewnie większość kobiet), wiele rzeczy chciałabym ukryć przed światem.. a już na pewno moją córeczkę .. przed złym światem internetu ... , nigdy nie wiadomo, jakiś to wujek czyta posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 28.02.2007 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Serdecznie Cię witam Stokrotka mala łobuzuje chiba a podglądać nie wypada hej.. Nowa Wieś - może się kiedyś spotkaliśmy na żywo ... miałam kiedyś w NW malenki interesik ... jakiś rok czasu... jeszcze ze 2 lata temu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 28.02.2007 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ten skarb to roumiem dziecko a nie zawartość spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.02.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Miodku nigdy za wiele nie oglądałaś KUBUSIA PUCHATKA! Czy Kubusia kiedykolwiek bolał z tego powodu brzuszek? A jeśli to było specjalnie dla nas to BARDZO DZIĘKUJE! Od dziś nasze rady na forum masz gratis Pozdrawiam! Mam nadzieję, że nie ma u nas tego rodzaju wujaszków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 28.02.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Miodku nigdy za wiele nie oglądałaś KUBUSIA PUCHATKA! Czy Kubusia kiedykolwiek bolał z tego powodu brzuszek? chcesz mnie zasłodzić na śmierć choć nie mówię, ostatnio mało mi takiego miodku A jeśli to było specjalnie dla nas to BARDZO DZIĘKUJE! Jak najbardziej tylko i wyłącznie dla Was, taka jednodniowa promocja Od dziś nasze rady na forum masz gratis uważaj, bo jeszcze to wykorzystam i zamęczę Was pytaniami na śmierć Pozdrawiam! i ja również Mam nadzieję, że nie ma u nas tego rodzaju wujaszków! ja też, ale jeśli chodzi o bezp. dziecka, tego nigdy nie za wiele ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.02.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Sie rozumie, że dziecko jest najważniejsze!!! Faktycznie specjalnie dla nas, bo już go nie ma Jeszcze nikt od ilości postów nie umarł!! Pytaj do bólu. I zapraszam na czacik wieczorkami, narazie mało popularne, ale jest "rodzinnie" warunek- własne elektrody i bez maski spawalniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts