daisy-stokrotka 01.03.2007 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Sie rozumie, że dziecko jest najważniejsze!!! a jak Faktycznie specjalnie dla nas, bo już go nie ma a nie mówiłam ? Jeszcze nikt od ilości postów nie umarł!! Pytaj do bólu. oj, oj... wiesz ja naprawdę mam milion pytań ... I zapraszam na czacik wieczorkami, narazie mało popularne, ale jest "rodzinnie" warunek- własne elektrody i bez maski spawalniczej Dzięki za zaproszonko, postaram się bardzo, ale mało to realne i czasowo i siłowo... rankiem, gdy dziecko śpi mam momencik by posiedzieć w spokojui wypić kawkę.. poczytać i zebrac myśli, w ciągiu dnia nie ma zmiłuj.. a wieczorami, jeszcze wraca z pracy moja brzydsza połowa i moja doba ma zdecydowanie za mało godzin.. a jak jeszcze się rozpocznie remont... to już w ogóle oszaleję to co.. miłego dzionka ... a jak Wasze budowy/domki ? na jakim etapie jesteście ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.03.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 stukpuk przynajmniej teraz mielismy szanse obejrzeć i jesteśmy wybrańcami. Nie to co przy nocnej seskji kuleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 stukpuk przynajmniej teraz mielismy szanse obejrzeć i jesteśmy wybrańcami. Nie to co przy nocnej seskji kuleczki Nie wiem jak ty jabłko, ale ja czuje się wyróżnoiny jakiś taki lepsiejszy taki szczególny taki wyróżniony Nidowiarki niech żałują!!!!!!!! Stokrotka ja jestem na etapie: projektowania projektu przyłączy wody i kanalizy i walki z energetyka o zabranie z mojej działki kabla!!!!!!!!! po co mi? gaci nie powieszę bo za wysoko wisi!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 02.03.2007 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 stukpuk przynajmniej teraz mielismy szanse obejrzeć i jesteśmy wybrańcami. Nie to co przy nocnej seskji kuleczki Nie wiem jak ty jabłko, ale ja czuje się wyróżnoiny jakiś taki lepsiejszy taki szczególny taki wyróżniony Nidowiarki niech żałują!!!!!!!! ach, jak miło to słyszeć, coby nie zabrzmiało to dziwnie..., że zrobiłam Wam dobrze Stokrotka ja jestem na etapie: projektowania projektu przyłączy wody i kanalizy i walki z energetyka o zabranie z mojej działki kabla!!!!!!!!! po co mi? gaci nie powieszę bo za wysoko wisi!!?? Fajnie, zazdraszczam... i życzę powodzonka a co do tego kabla na działce... był taki mały monent, że chcielismy kupić super działeczkę, prkatycznie w Poznaniu, super cena, super działka... z małym felerem - słupem energ... właściciel zapewniał nas na 100%, że energetyka obiecała słup usunąć... ale jakoś nie chciało mi sie wierzyć ... ech, nasza polska szara rzeczywistość, głupota i biurokracja... to nr 1 ! wszystkiego dobrego na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ...tylko po co to było usuwać tą fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 02.03.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ...tylko po co to było usuwać tą fotkę jak to po co ... byś był jednym z wybranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.03.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 tego mam aż nadmiar potem oddaję "dobro" dla ludu taki jestem społecznik ale czuję się wyróżniony stokrotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 A może wpadniesz do nas kiedyś na czacik? Próbuje go troche odświeżyć. Wezme jabłuszko/jabłuszka ze sobą Tematy czysto............ budowlane. (no prawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 03.03.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 A może wpadniesz do nas kiedyś na czacik? Próbuje go troche odświeżyć. Wezme jabłuszko/jabłuszka ze sobą Tematy czysto............ budowlane. (no prawie) ha... byłam wczoraj ... było chyba nawet jedno jabłuszko ... pukalam, wołałam ... i żadnego echa nie było więc poszłam się pocieszyć w ramiona mężusia... hmm i warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Kurde niemożliwe! O której byłaś? Ja byłem razem z jabłkiem?! Dziwna sprawa (do wyjaśnienia) Może teraz wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 03.03.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 teraz wszłam ... i chyba mnie nie widać nawet na priVka Cię wzięłam i nic nie reagujesz na moje zaczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 czasami sie odejdzie na pare minut cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 03.03.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 cierpliwosci oj ciężko z tym towarem u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.03.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 cierpliwosci oj ciężko z tym towarem u mnie znaczy narowista .....kusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 04.03.2007 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 cierpliwosci oj ciężko z tym towarem u mnie znaczy narowista .....kusisz ja ?? nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.03.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 I jak tam noc mineła? Czyżbym wyczuwał zapach świeżych jabłek? hahahahaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 04.03.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 I jak tam noc mineła? Czyżbym wyczówał zapach świeżych jabłek? hahahahaaa dziękuję... noc świetna.. jestem odprężona i zrelaksowana... a zapachu świezych jabŁek nigdy dość mam nadzieję, że i Twoja nocka była tą jedną z przyjemniejszych i miałeś słodkie sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 wpadlam sie przywitac i zyczyc owocnego forumowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 04.03.2007 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 wpadlam sie przywitac i zyczyc owocnego forumowania bardzo bardzo dziękuję... również witam serdecznie a forumowanie już stało się owocowe miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.03.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Stokrotka, ale długo się trzmasz na czele tej listy Inni się przywitają, dostają kilka odpowiedzi i "spadają" Gratuluje zainteresowania!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts