daisy-stokrotka 04.03.2007 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Stokrotka, ale długo się trzmasz na czele tej listy Inni się przywitają, dostają kilka odpowiedzi i "spadają" Gratuluje zainteresowania!!!!!!!! Dzięki, ale to głównie zasługa dwóch takich... co księżyc ukradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.03.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 My niewinni Księżyca nie chcemy, wolimy stokrotki (ładniejsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 W dodatku tej stokrotki nie chcemy na zawsze. Wystarczy 2 godzinki Stokrotka, ale długo się trzmasz na czele tej listy Inni się przywitają, dostają kilka odpowiedzi i "spadają" Gratuluje zainteresowania!!!!!!!! Prawdę mówi. Mi na przykład nikt z forumowiczów nie odpisał Nie wybaczę wam tego hmmm a może ja sie nie witałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 04.03.2007 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 04.03.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Mi na przykład nikt z forumowiczów nie odpisał Nie wybaczę wam tego choć, niech Cię utulę... biedulku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.03.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 hmmm a może ja sie nie witałem Właśnie?! Czy kolega się witał? Ale moge nie pamietać, nie było mnie wtedy na muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 06.03.2007 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 hmmm a może ja sie nie witałem Właśnie?! Czy kolega się witał? Ale moge nie pamietać, nie było mnie wtedy na muratorze poproś go ładnie, może zrobi wyjątek i przywita się dla Ciebie raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.03.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 hmmm a może ja sie nie witałem Właśnie?! Czy kolega się witał? Ale moge nie pamietać, nie było mnie wtedy na muratorze poproś go ładnie, może zrobi wyjątek i przywita się dla Ciebie raz jeszcze Żeby facet faceta o gębę prosił?! Jabłko by mnie zabił Fuj Co innego poprosić kobiełke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 07.03.2007 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Żeby facet faceta o gębę prosił?! Jabłko by mnie zabił ja myślę, że jabko zagląda na ten wąteczek.... może się ustosunkuje do tej prośby... sugestii... jabko - co Ty na to... ukażesz Stukpukowi swe oblicze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.03.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 moje gdzieś tam ukazane jest Lepiej stokrotka puść na mailka swoje fotki bo nie zdażyłem zapisać tej co była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.03.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 moje gdzieś tam ukazane jest Lepiej stokrotka puść na mailka swoje fotki bo nie zdażyłem zapisać tej co była "Zboczku" ty jeden Stokrotka tylko pamietaj zrobić kopie zdjecia, bo jak jemu to mi wyślij Po co masz dwa razy sie fatygować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 07.03.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 moje gdzieś tam ukazane jest Lepiej stokrotka puść na mailka swoje fotki bo nie zdażyłem zapisać tej co była właśnie dlatego tak szybko znikło by nikt nie zdążył zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Znamy takich co i tak zapisali....zawsze zapisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.03.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Znamy takich co i tak zapisali....zawsze zapisują To zboczki jakieś!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 07.03.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Znamy takich co i tak zapisali....zawsze zapisują To zboczki jakieś!!!!!!!!!!!!!! a właśnie przed tAakimi zboczkami chciałam sie ustrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Nie bajaj się stokrota. My nie kolekcjonerzy. A Ci ONI na pewno nie zdążyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 07.03.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 ale sam fakt, że Ci ONI istnieją.. napawa mnie strachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.03.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 ale sam fakt, że Ci ONI istnieją.. napawa mnie strachem Ale my tylko, żartujemy I nie damy cie skrzywdzić Wystraszylismy cię? To przepraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 07.03.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 ale sam fakt, że Ci ONI istnieją.. napawa mnie strachem Ale my tylko, żartujemy I nie damy cie skrzywdzić WIEM WIEM ... i dlatego idę dzis spokojnie spać MOJA ARMIO KOCHANA dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ale sam fakt, że Ci ONI istnieją.. napawa mnie strachem Ale my tylko, żartujemy I nie damy cie skrzywdzić WIEM WIEM ... i dlatego idę dzis spokojnie spać MOJA ARMIO KOCHANA dobrej nocki Szeregowy STUKPUK melduje o zbliżającym się czacie z okazji dnia kobiet Wszystkie panie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts