Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STOKROTKA z POZNANIA wita się serdecznie ... :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

STUKnięty szeregowy meldule objecie posterunku :D :D :D

Planowane opuszczenie -późne godziny wieczorne (otrzymałem przepustke od małżowej bo ogląda Harego Reportera i mam jej zejść z lini oczu :evil: )

juhuuuuuuuuu wolny wieczór!!!!

witam na warcie :)

niestety ja pojawię się pewnie też dopiero w godzinach późńiejszych, lub będe tylko z doskoku :)

znowu dużo pracy... :( a dzień zaczęłam przed 4 rano :( więc mogę długo nie wytrzymac :)

Hekjka! :D

Za pozwoleniem właścicielki wątku, pozwalam sobie zamieścić zdjecia mojego stuknietego bliźniaka 8) :lol:

Narazie mam tylko takie coś. (nie wiem jak zrobić zdjecia,żeby lepiej szczególy było widać)

http://images21.fotosik.pl/68/5b9c4ec49bb9e4d6med.jpg

http://images22.fotosik.pl/41/53e232a8ae8bc481med.jpg

Dziekuje stokrotka bardzo, bardzo. :D :wink:

Może się .. nie przyczepi, hihihiiiii

Widze, że dalej utrzymujesz sie na czele listy!!!!!!!!! :D

Toć widać wszystko kwiatuszku :D :o :D

Ale podam kilka szczegółów:Z lewj połowa brata i rodziców 64 metry (część usługowa) moja stuknięta połóweczka to 57 metrów+ 33m (garaż, kotłownia, pom gosp.)I pewnie nad tym taras. Góry jeszcze nie mamy zaprojektowanej. Ma być po 3 pokoje i dużej łazience na jedną połowę.

Dziś kolejne spotkanie z architektami, nanieśliśmy parę poprawek.

Widze, że dalej utrzymujesz sie na czele listy!!!!!!!!! :D

To chyba nie tylko moja zasługa :D

Toć widać wszystko kwiatuszku :D :o

Ja chyba jakaś inna jestem ... mało kumata :lol:

Ale podam kilka szczegółów:

Dzięki

Dziś kolejne spotkanie z architektami, nanieśliśmy parę poprawek.

To musi być extra... tak "tworzyć" domek .. swój domek, krok po kroku... albo pokoik po pokoiku :wink: gratuluję! Świetny !

Nie jest tak różowo :D , hahahaaa. Dobrze jak inwestorzy maja takie samo zdanie. Jak każdy zapodaje swoje wizję to dopiero zaczyna się projektowanie :lol:

Wtedy jest burza pomysłów. 8)

Nastąpiły następujące zmiany: w części rodziców schody schowano całkowicie w obrys budynku, wyrównanie poziomów co poskutkowało wydłużeniem podjazdu dla inwalidów.

A w mojej połóweczce:zlikwidowalim okno w pomieszczeniu gospodarczym, zamiast okna w kotłowni-drzwi na zewnątrz, i cofnięcie garażu, pom gosp. i kotłowni do tyłu o ~1,5 metra. W salonie zamiast drugich drzwi nataras- duże okno.

Tearz czekamy na projekt bardziej szczegółowy z elewacjami i planem podasza :D

I dalej walczę z żonką o wąłsny pokój na górze!!!!!!!!!

Będą 3 to chyba mogę jeden mieć tylko dla siebie?! :D :D :D

heheh...

widzę, że mamy dużo wspólego.. ile ja bym dała za własny pokój .. taki, jak za dawnych dziecięcych lat...

tylko biureczko, komputer jakieś radyjko...i ja :)

na razie będzie mi musiała starczyć duża kuchnia z jadalnią :)

super, przeróbek rzeczywiście dużo, ale za to będzie to dom idelany :) czego Wam życze :wink:

heheh...

widzę, że mamy dużo wspólego.. ile ja bym dała za własny pokój .. taki, jak za dawnych dziecięcych lat...

tylko biureczko, komputer jakieś radyjko...i ja :)

na razie będzie mi musiała starczyć duża kuchnia z jadalnią :)

super, przeróbek rzeczywiście dużo, ale za to będzie to dom idelany :) czego Wam życze :wink:

I o to mi właśnie chodzi, o własne 4 ściany!!!!Żebym mógł robić z nim co chce i malował urządzał jak mi sie tylko podoba, a nie jak każe żona, czy taka moda aktualnie :evil: Na moje graty wędkarskie, akwaria, komputer, jakiś odjechane spanko (np: chamaczek? :D ) i inne jak najbardziej potrzebne rzeczy (o któę walcze z małżową przy kazdym wiekszym sprzątaniu,aahhaaaaa)

Jej zostawiam kuchnię, 2 łazienki hihihiiiiiii

Starczy chyba? :wink:

na jej miejscu chyba bym negocjowała ostro :lol:

Jakie negocjacje?!!!!! I tak lecę po kosztach! W przypadku stawiania warunków, małżowej grozi odebranie średniego pokoju na poddaszu!! :lol:

Toć królestwo jej zostawiam (kuchnię i 2 łazienki, heheheee) nie bede się żonie w gary mieszał:))))))))))!!!!!!! hahahaaa