daisy-stokrotka 20.03.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 stokrotko , jak ci bedzie smutno ...wpadnij na Rekord Wpisow jest tam bardzo ladnie , niech no pani wpadnie prawda stuk? Dzięki za zaproszenie, napewno skorzystam a smutno mi będzie bo stuk był (jest) moim pierwszym lubym na tym forum mam do niego mega sympatię i tak jakoś... Frosch... ale suuuuuuuuuper aVatar teraz lubię Cię jeszcze mocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.03.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 stokrotko , jak ci bedzie smutno ...wpadnij na Rekord Wpisow jest tam bardzo ladnie , niech no pani wpadnie prawda stuk? Dzięki za zaproszenie, napewno skorzystam a smutno mi będzie bo stuk był (jest) moim pierwszym lubym na tym forum mam do niego mega sympatię i tak jakoś... Frosch... ale suuuuuuuuuper aVatar teraz lubię Cię jeszcze mocniej facet jestes ? ja tez czuje jakas miente czy rumianek do stuka bedziemy tu wiernie na niego czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.03.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 stokrotko , jak ci bedzie smutno ...wpadnij na Rekord Wpisow jest tam bardzo ladnie , niech no pani wpadnie prawda stuk? Świnto prawda Froschka prawi Zapraszam na RW. Doribiłem się kilka par ładnych gaciorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Stokrotka żegnam cię na kilka miesięcy Będę jeszcze dziś ostatni raz na czacie. Zapraszam serdecznie Mam nadzieję, że dalej bedziesz uczęszczać i buszować po naszym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 22.03.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Stokrotka żegnam cię na kilka miesięcy Będę jeszcze dziś ostatni raz na czacie. Zapraszam serdecznie Mam nadzieję, że dalej bedziesz uczęszczać i buszować po naszym forum Stuku.. przykro i smutniutko... obiecuje, ze przyjde dzisiaj na czacika jeszcze raz ... dużo dużo dużoooo powodzonka wracaj szybko i mega zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Stokrotka żegnam cię na kilka miesięcy Będę jeszcze dziś ostatni raz na czacie. Zapraszam serdecznie Mam nadzieję, że dalej bedziesz uczęszczać i buszować po naszym forum Stuku.. przykro i smutniutko... obiecuje, ze przyjde dzisiaj na czacika jeszcze raz ... dużo dużo dużoooo powodzonka wracaj szybko i mega zadowolony I trzymaj sie ciepluchno!!!! Uważaj na zboczków!!!!!!! I nie daj się wywalić z listy na dalsze pozycje! Bądź jak Małysz!!!! Zawsze na pudle!!!!!!!!!!!!!!!! Całuski dla ciebie stokrotko cmok cmok cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 22.03.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzięki za wszystko ... A Ty może znajdziesz na obczyźnie jakaś caFFe ... i wpadniesz do nas od czasu do czasuuu będę czekać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A to specjalnie dla Ciebie http://images22.fotosik.pl/61/f5653bb13251137amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.04.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Stokrota gdzie Ty się podziewasz ?? Ten gośc z fotki Cie przeraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 nieeee wieeeeesz ? pojechala za Stukiem Stokrotka Wesolych Swiat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.04.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 nieeee wieeeeesz ? pojechala za Stukiem Stokrotka Wesolych Swiat !!! A to zdrajczyni Ale co mi tam. Wesołych Świat daisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 10.04.2007 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 nieeee wieeeeesz ? pojechala za Stukiem Stokrotka Wesolych Swiat !!! A to zdrajczyni Ale co mi tam. Wesołych Świat daisy no wiecie ... od razu zdrajczyni przepraszam, nie było mnie bo naprawdę nie miałam czasu mieliśmy małe zamieszanie, bo kupiłam dwie ciężarówki, w tym jedną sprowadzałam z Niemiec,miałam mnóstwo latania, załatwiania i wogóle... urzędy, papiery, tłumaczenia... potem święta, przygotowania.. zdarzało się, że padałam razem z córcią Dziękuję za życzenia... i Wam również kochani, choć spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia, jeśli już teraz nie na święta, to na po mam nadzieję, że mi wybaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złota Rączka 10.04.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Chcę się przywitać i pozdrowić , trafiłem tu z przypadku , ale i nie żałuję gdyż to forum bliskie jest temu co obecnie wykonuje . Mam nadzieję że znajdę tu wielę pomocnych porad , a i sam udziele informacji na tematy związane z budowaniem i remontowaniem Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 10.04.2007 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witaj ZŁOTA RĄCZKA ... rozgość się i korzystaj z forum do woli... znajdziejsz tu wiele porad i super towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witaj ZŁOTA RĄCZKA ... rozgość się i korzystaj z forum do woli... znajdziejsz tu wiele porad i super towarzystwo i to sie nazywa prawdziwe powitanie zlota raczka , pozdrawiam cie milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 11.04.2007 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witaj ZŁOTA RĄCZKA ... rozgość się i korzystaj z forum do woli... znajdziejsz tu wiele porad i super towarzystwo i to sie nazywa prawdziwe powitanie zlota raczka , pozdrawiam cie milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.04.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 przepraszam, nie było mnie bo naprawdę nie miałam czasu mieliśmy małe zamieszanie, bo kupiłam dwie ciężarówki, w tym jedną sprowadzałam z Niemiec,miałam mnóstwo latania, załatwiania i wogóle... urzędy, papiery, tłumaczenia... potem święta, przygotowania.. zdarzało się, że padałam razem z córcią Dziękuję za życzenia... i Wam również kochani, choć spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia, jeśli już teraz nie na święta, to na po mam nadzieję, że mi wybaczycie [/color] Dobra dobra tak łatwo się nie wykpisz Za tak długą nieobecnośc należy nam się fotka bo zapomnieliśmy jak wyglądasz Moze być do mnie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 13.04.2007 04:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 OJ Japko Japko... Specially for You Wiesz - ja- to ta wielka stara ciuchcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.04.2007 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 OJ Japko Japko... Specially for You Wiesz - ja- to ta wielka stara ciuchcia No po po raz drugi - Ceść daisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 13.04.2007 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 HEj Japko... wykasuj proszę foteczkę z cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts