monia i marek 22.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Maanmy, szkoda, ze nie chcesz już pisać... Myślałam,ze mi się uda odwiedzić Twoją budowę. Rozumiem Cię, bo sami mieliśmy włamanie w ostatnim czasie - 2 razy do samochodu na terenie naszego podwórka i na budowie też. Współczuję i ... fakt - trzeba być ostrożnym, bo licho nie śpi Pozdrawiam i życzę samych dobrych dni w nowym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 23.04.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 DZIEKUJE ZA MIŁE SŁOWAdostałem kolejną lekcje i napewno wyciągnę wnioski , nawet tabliczka że teren jest chroniony na nic się zdała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Czy Ty jesteś z tego Chrzanowa koło Trzebini?? Bo jak tak, to pewnie nie wina dziennika, w naszych okolicach to normalne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.05.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Czy Ty jesteś z tego Chrzanowa koło Trzebini?? Bo jak tak, to pewnie nie wina dziennika, w naszych okolicach to normalne pozdrawiam Odpowiem za Maanmy - to ten Chrzanów, ale uważam, że nie jest to normalne Staje się niestety normą, bo takie mamy oddziaływanie służb, które powinny działać szybko i sprawnie, a jak działają - każdy wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 witam kolejnych ziomków nie chodziło mi o to, że jest normalne w tym słowa znaczeniu, tylko właśnie o to, co napisałaś. Takie sytuacje powtarzaja sie na naszych terenah ostatnio coraz częściej, nam nawet dachókę ktoś podp...ł z ogródka, co wogóle jest bez sensu, bo to nie pusta budowa, tylko zamieszkały dom A ile już przypadków było naokoło, to nawet nie zliczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Tak, wiem coś o tym ... niestety Ciągle coś ginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.05.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Tak, wiem coś o tym ... niestety Ciągle coś ginie. a maanmy chyba ma do tego podpiętą jakąś ochronę więc to wogóle porażka bo skoro ochrona nie przyjeżdża na czas to kto ma zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 a... to co oni robią, jak są potrzebni?? to zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 22.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Maanmyreaktywujesz się w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.04.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 chyba już tutaj nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 02.05.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 owszem zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 04.05.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 miło . jeszcze dużo do zrobienia , ale jest fajnie u Was też zmiany , byłem widziałem , niestety gospodarzy nie zastałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 miło . jeszcze dużo do zrobienia , ale jest fajnie u Was też zmiany , byłem widziałem , niestety gospodarzy nie zastałem byłeś u nas na budowie? czemu nie mówiłeś, to bym przyjechała? Jesteśmy często, najczęściej popołudniu, bo do południa to my w pracy i wtedy tato buszuje na działce - kosi, sprząta, grabi itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts