Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do DZIENNIKA MAANMY (Z14)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 174
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć kasiu :D

Hmm ciekawa sprawa z tą dachówką , dostałem wycenę na m2 za 41 zł (dachówka jesienny liść) z dostawą na lipiec ale coś mi sie wydaje że pani wyceniajaca chyba się pomyliła w poniedziałek będe więcej wiedzieć . jednocześnie w innej hurtowni mają tę dachówke na stanie i chcą 46 zł za m2 l. jest jeszcze kasztan w takiej samej cenie . myślę że z ceny 46 zł jeszcze coś opuszczą . zobaczymy

Cześć maanmy :D

Tak na moje oko to ta oferta z tej drugiej hurtowni jest bardziej wiarygodna :)

Musisz zwrócić uwagę, którą dachówkę berdziej ci się opłaca, bo np. jeżeli zdecydujesz się na kasztanowy to opcja z tą większą średzką falistą plus jest korzystniejsza, pomimo, że wyjściowa cena dachówki jest wyższa niż zwykłej. Wszystko zależy ile sztuk potrzeba na m2.

Pozdrawiam kasia

świercz napewno przypilnuje sprawy dachu zadzwonie do niego we środę . z dachówką nie jest za wesoło rozmawiałem z panią z hurtowni odnośnie jesiennego liścia termin sierpień odbiór - cena ,,kto to moze wiedzieć proszę pana ''. mają kasztan na składzie w cenie 41 zł z dodatkami wyjdzie mi dach ok 8300 zł (140m2). muszę sie zastanowić

świercz napewno przypilnuje sprawy dachu zadzwonie do niego we środę . z dachówką nie jest za wesoło rozmawiałem z panią z hurtowni odnośnie jesiennego liścia termin sierpień odbiór - cena ,,kto to moze wiedzieć proszę pana ''. mają kasztan na składzie w cenie 41 zł z dodatkami wyjdzie mi dach ok 8300 zł (140m2). muszę sie zastanowić

ten jesienny liść.... jakieś foto? hm?

własnie że nie i to mi nie gra :evil:

mam wycenę na drzewo ze składu 5500 zł , może faktycznie mówił z robocizną czyli drzewo przez niego załatwione było by o 1500 zł droższe . muszę z nim porozmawiać jakie ilości wziął pod uwagę i porównać je z ilościami wg których mam ja zrobiona wycenę , jak się okaże że mnie próbował zrobić oj to może być nie sympatycznie :evil: :evil: