maanmy 23.02.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 DZĘKUJĘ .WSZYSTKO CO TU PRZECZYTAM POZWOLI SKRÓCIĆ CZAS DO GODZ ZERO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 23.02.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A niech tam będę pierwszy Ja też buduję coś w stylu Z14. Cieszę się że jest nas już wielu. Polecam przejrzenie dzienników innych budujących Z14 Życzę powodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 26.02.2007 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Woody dzęki za wpis . Powiem że zajrzałem do Ciebie . Oczywiście będe śledzić postępy i pewnie czegoś się nauczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.02.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Oczywiście wpisuje się bo przecież wypada odwiedzić kogoś kto buduje coś na podobieństwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 01.03.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witaj Maanmy Wiem jak cieszy pierwszy papierek I każdy następny również... ....i też lubie ludzi, którzy proponują optymistyczne wyceny Będę śledzić Twój dziennik i powodzenia w papierkach życzę Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 01.03.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja też chętnie się wpiszę i będę śledził, poczytaj mój dziennik dla przestrogi i nauki pozdrawiam i powodzenia mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.03.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Cześć Maanmy No to czekanie jest wkurzające. Ja to cały czas mam wrażenie, że na coś czekam.... A o jakiej dachówce myślisz? Na jaką trzeba czekać 3 miesiące? Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 06.03.2007 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witaj Kasiu dachówka Roben Jesienny Liść piekielnie droga jak dla mnie 48 zł , ale będe walczyć jak lew , ewntualnie jako alternatywa brązowa pozdrawiam Maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.03.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witaj maanmy ! Przeczytałam Twój dziennik i widzę, że wszystko w normie - papierologia potrafi dać w kość ... ale wszystko jest do przejścia .. Dziś wpadł mi w ręce fajny tekst:!Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie. Życzę Ci abyś miał jak najmniej problemów a wszystkie Twoje wybory były strzałem w 10 -tkę . Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witaj Kasiu dachówka Roben Jesienny Liść piekielnie droga jak dla mnie 48 zł , ale będe walczyć jak lew , ewntualnie jako alternatywa brązowa pozdrawiam Maanmy Cześć Maanmy Przyjedź do Bielska po dachówkę Daleko nie masz Nie trzeba czekać. Jeszcze..... Patrząc na moją wycenę "jesienny liść" wychodzi 4,03 zł/szt. Bez żadnego upustu - a przecież zawsze coś można urwać z tej ceny. Przy założeniu 10szt/m2 opłaca się Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 06.03.2007 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Kasia Ty masz racje właśnie dotarłem do cennika na stronie Roben i tam jest cena 4.03 za szt z datą 1.03.2007 o nikczemnicy , szubrawcy ale przegieli 4,80 ps Dzięki , jeżeli tu nie znajde ceny takiej jak podajesz , myślę wyjazd do bielska rozważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 06.03.2007 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Monikach - witaj . Wiesz wmówiłem sobie to że im coś się gorzej zaczyna tym lepiej się kończy . czas pokaże czy miałem racje , chce by moja rodzina mogła cieszyć się ,,wolnością'' , i dlatego nic ani nikt mnie nie powstrzyma przed urzeczywistnieniem tych moich jeszcze marzeń . Bądz mocna jak fundament Twojego domu . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 07.03.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 chce by moja rodzina mogła cieszyć się ,,wolnością'' , i dlatego nic ani nikt mnie nie powstrzyma przed urzeczywistnieniem tych moich jeszcze marzeń. ja mysle podobnie! ten dom to spełnienie naszych niedoścignionych marzeń... jeszcze kilka lat temu wyśmiałbym w głos kogoś kto by mi powiedział że bede sie budował. I niech mi ktoś powie że dzisiaj nie ma cudów....! Bądz mocna jak fundament Twojego domu . coż za mądrości - fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 07.03.2007 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Wiesz co Swiercz pierwszy ranek w nowym domu , nie moge sie go już doczekać (Ty pewnie też ) a to jeszcze tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 07.03.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 maanmy no my już spędziliśmy pare ranków w nowym domu - najczęściej na kacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 07.03.2007 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 tak wiem tzw kacoranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.03.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Witaj mannmy Widzę, że usunąłeś fragment więc i ja usunęłam mój komentarz... Jak tam wycena dachóweczki? Zdecydowaliście się już na konkretną? Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 18.03.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 cześć kasiu Hmm ciekawa sprawa z tą dachówką , dostałem wycenę na m2 za 41 zł (dachówka jesienny liść) z dostawą na lipiec ale coś mi sie wydaje że pani wyceniajaca chyba się pomyliła w poniedziałek będe więcej wiedzieć . jednocześnie w innej hurtowni mają tę dachówke na stanie i chcą 46 zł za m2 l. jest jeszcze kasztan w takiej samej cenie . myślę że z ceny 46 zł jeszcze coś opuszczą . zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 18.03.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Witaj maanmy ! Wkońcu ktoś budujący z okolic. Widzę, że zdecydowaliście się na dachówkę robena. My też, miała być kasztanowa, ale stanęło na miedzianej. A...i nie słuchaj głupot w stylu, że roben jest krzywy i kładzie się okropnie. Bzdury!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 18.03.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Będzie dobrze !!!!! Byleby tylko papierki skompletować. Ps. A tak na marginesie, jeśli można wiedzieć, to w której części Chrzanowa budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts