TomKa 19.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kilka zdjęć wkleimy jutro, a teraz tylko „jeden” browarek i idziemy spać... Robert i gdzie te fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_M27 29.07.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Witam. Razem z żona też jesteśmy zainteresowani kupnem projektu sielanki. Czy byla by możliwosć dostania na @ skanu parteru, poniewaz tez zamierzamy wprowadzic zmiany w projekcie i zaciekawila nas wasza propozycja. Chodzi mi o wymiary (aby byly widoczne). Nie ukrywam ze w orginalnym projekcie pokoje sa troszke za male a u was sa ok. Z góry dziękuje. Pozdrawiamy Mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Robert_K 03.08.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Kilka zdjęć wkleimy jutro, a teraz tylko „jeden” browarek i idziemy spać... Robert i gdzie te fotki? Zdjęcia "już" są........ ......... Zapraszamy do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mona30 06.08.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam, Z uwagą śledzę Wasze postępy na budowie . My jestesmy na etapie tynków wewnętrznych stąd moje pytanie: ile wyszło Wam m2 tynków na parterze, bo cos mi się wydaje, że moi tynkarze policzyli za dużo. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów na placu budowy Mona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Robert_K 06.08.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WitaMY! Tynków wewnętrznych wyszło ok. 650 m.kw., oczywiście wliczając otwory okienne, jedną stronę wszystkich drzwi oraz 1/2 pow. okna tarasowego i bramy garażowej.Z ciekawości zapytamy - a ile płacicie za m.kw tynków ? PZD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mona30 07.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dzieki za info My towar kupowaliśmy we własnym zakresie, a za robociznę płacimy 19zł/m2 ponieważ mamy już wylewki, normalnie biorą 18zł/m2 (ekipa z Warszawy). Pozdrawiam Mona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.08.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Wow! Taka długa cisza, a tu proszę wylewki, POŚ, kominek. Teraz ogrodzenie!Nieźle przyspieszyliście. Z czego będziesz robił przęsła w ogrodzeniu? I mam jeszcze jedno pytanie: jaka jest wysokość drzwi tarasowych i szerokość całości?http://images33.fotosik.pl/133/e5b0d095ac03395b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Robert_K 08.08.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 ... dodać jeszcze można że 3 sypialki są pomalowane na gotowo, w tym jedna do powtórnego przemalowania bo kolor wyszedł jakiś zielono-żarówiasty Przęsła mamy upatrzone - drewniane, ciemne-bordo zrobione na półokrągło, takie które zasłaniają słupki metalowe. Podaje wymiary okienka : 3,60m x 2,50m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Robert_K 10.08.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam. Razem z żona też jesteśmy zainteresowani kupnem projektu sielanki. Czy byla by możliwosć dostania na @ skanu parteru, poniewaz tez zamierzamy wprowadzic zmiany w projekcie i zaciekawila nas wasza propozycja. Chodzi mi o wymiary (aby byly widoczne). Nie ukrywam ze w orginalnym projekcie pokoje sa troszke za male a u was sa ok. Z góry dziękuje. Pozdrawiamy Mój e-mail: [email protected] Michał! Masz juz skan na PRV PZD! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.08.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Przęsła mamy upatrzone - drewniane, ciemne-bordo zrobione na półokrągło, takie które zasłaniają słupki metalowe. Podaje wymiary okienka : 3,60m x 2,50m dziękuję za odpowiedź i prosimy o fotki pomalowanych pokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_M27 13.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dziekuje bardzo za skan.Pozdrawiamy i życzymy sukcesów w dokańczaniu domku. PS. A tak przy okazji to u nas za tynki wewnetrzne biorą 26zł/m2 z ich materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjas 02.09.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 coraz piękniejsze efekty miło popatrzeć!!! też budujemy sielankę i niemal codziennie tu zaglądam czy pojawiły się jakieś nowe zdjęcia domek naprawdę super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Robert_K 03.09.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 coraz piękniejsze efekty miło popatrzeć!!! też budujemy sielankę i niemal codziennie tu zaglądam czy pojawiły się jakieś nowe zdjęcia domek naprawdę super!!! Świetnie! Mamy kolejnych "sielankowców" . Zapytam - a gdzie Wasz dziennik budowy ? PZD! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjas 06.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 chwilka czasu by poczytać zawsze się znajdzie -gorzej by było z pisaniem w każdym bądż razie jestesmy na etapie wieńca który właśnie został zalany ,teraz mała przerwa a póżną jesienią dach a propo Sielanek ;ile prowadzonych jest dzienników budowy tego projektu? ja znalazłam 3 czy są jeszcze jakieś o których nie wiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Zarzycka 27.09.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witam! Bardzo podobają mi się Twoje poprawki w projekcie Sielanki. Czy ja równiez mogłabym otrzymać scan parteru? Mój adres: [email protected] I chciałabym również dowiedzieć się, w jakiej kwocie zamknąłeś stan surowy zamknięty. My dopiero robimy przymiarki do kupna projektu, zastanawiamy się, czy dom będzie się dobrze prezentował na pochyłej działce z wejściem od południowego zachodu. Będę wdzięczna za maila, Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olivka333 29.09.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Robercie, czy ja także moge prosic o skan z poprawkami? Moj adres [email protected] Serdecznie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Celinka_i_Maciek 11.10.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Bardzo podoba mi sie wasz domek.Jeszcze nie jestem zdecydowany na żaden projekt a żona ciśnie żeby coś zrobić.Na razie wiem że budujemy na wiosnę.To postanowione.Szukam teraz inspiracji.Wasza jest szczególnie kusząca!maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Robert_K 17.10.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Bardzo podoba mi sie wasz domek.Jeszcze nie jestem zdecydowany na żaden projekt a żona ciśnie żeby coś zrobić.Na razie wiem że budujemy na wiosnę.To postanowione.Szukam teraz inspiracji.Wasza jest szczególnie kusząca! maciek ...inspiracji i dodatkowych funduszy ) Budowa pochłania Nam wszystkie wolne środki. Pieniążki rozchodzą się jak woda... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravel30 24.11.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Robercie KMógłbyś przesłac na maila [email protected] namiar na kominkowego -bardzo nam sie podoba( mnie i mojej zonie) jego wykonanie a wlasnie jestesmy na etapie poszukiwania dobrego fachowca z tej dziedziny- rowniez z okolic Pabianic- Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz. ravel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pers 02.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 a my już po świętach na własnych "śmieciach" wprawdzie sielanka zrobiona na razie jedynie w parterze a i to nie do końca, bo z braku funduszy miejsce gdzie ma być kominek zajęła wielgaśna chionka, poddasze niestety czeka na wiosnę, chociaż zostały nam "tylko" podłogi, malowanie i łazienka, na zewnątrz poligon, ogrodzenie wciąż budowlane.. ale co tam... pięknie jest jak choinka może być taka duża jaka się tylko wymarzy, cała rodzina przy wigilijnym stole i nikomu nie przeszkadzają bawiące się dzieci no sielanka po prostu ciekawe co u Ciebie Robercie K? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts