tomixer 23.02.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam.Czy ktoś miał do czynienia lub coś słyszał o ceramice z cegielni różewo z radzymina.Pytam bo zamierzam kupic od nich maxa i nie wiem czy mają dobry materiał ,a są stosunkowo tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 24.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Też jestem ciekaw jak tam z marglem, trzymaniem wymiaru itd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 24.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 mieszkam w tych okolicach i ogólnie mówi się iz tam cegły są średniej jakosci, natomiast ja kupiłem(cegielnia w Markach) i wybudowałem i jest o.K. Jedzcie do cegielni i obejrzyjcie co mają na placu, zobaczcie też co ma konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomixer 03.03.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 A czy mógłbyś powiedzieć gdzie w markach znajduje sie ta cegielnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts