rafal9 15.07.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Studniarz: Maciej Flisiński 601-717-254 Nie wiem, jakie tereny obsługuje - u mnie robił na Białołęce. Dobre ceny, sprawiał dobre wrażenie, studnia działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 18.07.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Prosze dajcie namiary na ekipe tynkarzy (tynki gipsowe) Praca w Warszawie -Białołeka. PILNE!!!! Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roku 18.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 szukam dobrych i niedrogich okien pcv z montazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 21.07.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Zadzwon do Budmaru. Handluja oknami z profilu Thyssena. Ja u nich kupilem 5-komorowe i wyszlo mi najtaniej. (22) 632 63 98.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darks 21.07.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 pozwalam sobie wrzucić tutaj ten temacik-szukam okien fakrohttp://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=51476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 22.07.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Czy ktos w was ma moze barak, ktorego juz nie potrzebuje i chcialby go odsprzedac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darks 24.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Jestem na etapie rozglądania się za glazurą, terakotą, panelami, bateriami, klejami i innym akcesoriami do wykończenia wnętrz. Czy ktoś może mi polecić hurtownię, sklep gdzie można dostać dobre ceny, być dobrze obsłużonym etc. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 24.07.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Szukam namiariu na solidnego i dosyc taniego sprzedawce i wykonawce instalacji centralnego odkurzacza. Jesli macie jakies namiary bede wdzieczna za nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 01.08.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 POLECAM z czystym sumieniem ELEKTRYKA!!!! Bardzo dobry fachowiec. Bardzo dobre ceny. Szybko i solidnie i niedrogo. Namiary wysyłam na priva. Pytania do mnie na priva. Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 04.08.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam, Ciągle jeszcze walczę z papierkami i pozwoleniem na budowę, ale wkrótce czas będzie zacząć budowę. Wobec powyższego poszukuję pewnej, polecanej "z czystym sumieniem" ekipy która wybudowałaby za rozsądne pieniądze stan surowy otwarty. Buduję "Dom za Rogiem" C110 z kolekcji Muratora. http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=295&IdKolekcji=21&action=showProject&ver=mirror Budowa rozpoczynałaby się w październiku tego roku - fundamenty, kontynuacja od wczesnej wiosny. Jeżeli możecie kogoś polecić, prośba o kontakt. Pozdrawiam ps. przy okazji - gdzie po ile kupowaliście piach (szukam na południe od Piaseczna)? Póki co szukam piachu do budowy ścian fundamentowych i ścian w ogóle, choć coś do zasypywania fundamentów też będę potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzB 19.08.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 AVID, nie jestem pewna czy to pytanie do mnie ale odpowiem; Tynkarze, o których mówię wykonują tynki cementowo-wapienne (tradycyjne). Podobno u nas są zrobione tak, że nie jest konieczna gładź. Nie będziemy jej robić. Mam w obecnym mieszkaniu gipsy i chcę spróbować pomieszkać trochę inaczej. Z góry zakładam, że nie oceniam co jest lepsze. Pozdrawiam alienka, Bardzo proszę o namiar na ekipę od tynków wewnętrznych. Moja ekipa zawiodła i będę się z nimi żegnał ozięble. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Himen 19.08.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ktos pytal o ziemie. Na Polczynskiej (wylotowka z Warszawy na Poznan) buduje sie Selgros, a obok jakis duzy obiekt. My stamtad bralismy tanio ziemie. Podjechalismy i sie dogadalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 20.08.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Polecam geotechnika do badań gruntu - z czystym sumieniem, jak na razie jedyny z kim całą usługę można określić jako "wzorcową". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 22.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 poszukuję stolarza który dobrze wykona schody na konstrukcji betonowej - wschodnia strona W-wy Jaka jest cena wykonania 1 stopnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 22.08.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A gdzie są tanie ale ładne rośliny. Te zmane mi sklepy przyprawiają cenami o zawrót głowy. Jak chce się kupić sporo roślin i niekoniecznie malutkich sadzonek to trzeba szykować duuuuuużo kasy.Może gdzieś w okolicach Wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Pomocy!!! Może ktoś ma namiar na sprawdzoną solidną ekipę- tynki zewnetrzne.Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.08.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A gdzie są tanie ale ładne rośliny. Te zmane mi sklepy przyprawiają cenami o zawrót głowy. Jak chce się kupić sporo roślin i niekoniecznie malutkich sadzonek to trzeba szykować duuuuuużo kasy. Może gdzieś w okolicach Wawy? Może spróbuj w Wołominie. Ul. Lipiny Kąty (albo Lipiny B) już nie pamiętam. Było tanio, sympatycznie i fachowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wronka 24.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 A moze ktos poleci ekipe do ocieplenia scian (styropian)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wronka 24.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 A moze ktos poleci ekipe do ocieplenia scian (styropian)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siua 26.08.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Szukam dekarzy. Czy ktoś może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts