Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Buduj?cy w Warszawie i okolicach - kontakty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 343
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Ciągle jeszcze walczę z papierkami i pozwoleniem na budowę, ale wkrótce czas będzie zacząć budowę.

Wobec powyższego poszukuję pewnej, polecanej "z czystym sumieniem" ekipy która wybudowałaby za rozsądne pieniądze stan surowy otwarty. Buduję "Dom za Rogiem" C110 z kolekcji Muratora.

http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=295&IdKolekcji=21&action=showProject&ver=mirror

Budowa rozpoczynałaby się w październiku tego roku - fundamenty, kontynuacja od wczesnej wiosny.

Jeżeli możecie kogoś polecić, prośba o kontakt.

Pozdrawiam

ps. przy okazji - gdzie po ile kupowaliście piach (szukam na południe od Piaseczna)? Póki co szukam piachu do budowy ścian fundamentowych i ścian w ogóle, choć coś do zasypywania fundamentów też będę potrzebował.

• 2 weeks później...
AVID, nie jestem pewna czy to pytanie do mnie ale odpowiem; Tynkarze, o których mówię wykonują tynki cementowo-wapienne (tradycyjne). Podobno u nas są zrobione tak, że nie jest konieczna gładź. Nie będziemy jej robić. Mam w obecnym mieszkaniu gipsy i chcę spróbować pomieszkać trochę inaczej. Z góry zakładam, że nie oceniam co jest lepsze.

Pozdrawiam

alienka,

Bardzo proszę o namiar na ekipę od tynków wewnętrznych. Moja ekipa zawiodła i będę się z nimi żegnał ozięble.

Pozdrawiam,

A gdzie są tanie ale ładne rośliny. Te zmane mi sklepy przyprawiają cenami o zawrót głowy. Jak chce się kupić sporo roślin i niekoniecznie malutkich sadzonek to trzeba szykować duuuuuużo kasy.

Może gdzieś w okolicach Wawy?

Może spróbuj w Wołominie. Ul. Lipiny Kąty (albo Lipiny B) już nie pamiętam.

Było tanio, sympatycznie i fachowo.