Gość 26.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Szukam namiarów na stolarza-szafa do zabudowy.Tanio oczywiscie.A raczej nie tak drogo jak chcą w W-wie,czyli od 1300 zł za m zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 09.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Prośba o pomoc,pilnie poszukuję: - tynkarzy do tynków cementowo-wapiennych- posadzkarzy- elektryka z uprawnieniami i potrafiącego załatwić odbiory- hydraulika Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimbow 11.09.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Witam - w zwiazaku z przesladujacym mnie pechem, zwiazanym z doborem ekip (co jedna to "lepsza") aktualnie poszukuje murarza sklonnego podjac sie wymurowania ogrodzenia z cegly klienkirowej. Nie jest tego duzo, bo niecale 30 mb, jako ze zdecydowalem sie tylko na "front". Jesli ktokolwiek moze mi kogos sumiennego i sensownego polecic - bede zobowiazany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 19.09.2005 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 rafal9 Jeśli chodzi o elektryka to powiedz na jakiej ulicy budujesz to może Ci będę mógł pomóc.Powiedz tylko jaki zakres robót ma być zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 19.09.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 rafal9 Jeśli chodzi o elektryka to powiedz na jakiej ulicy budujesz to może Ci będę mógł pomóc.Powiedz tylko jaki zakres robót ma być zrobiony Dzięki, ale elektryka już mam. Hydraulik też. Pozostał jeszcze tynkarz - kontakty mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armark 20.09.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A może ktoś zna sensownego inspektora nadzoru ?Wdzięczność dozgonna zagwarantowana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stały_bywalec 23.09.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 pilnie poszukuję dekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 26.09.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja poszukuję glazurnika, możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 27.09.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ja również korzystałam (jak rafał9) z usług studniarza p. Flisińskiego i także mogę go polecić. Szambo, podobnie jak Boni, czy AVID brałam z Radomia. Firma Sałexpol http://www.salexpol.pilickanet.pl/. Również ok. A teraz poszukuję pilnie słupków ogrodzeniowych. Czy może ktoś dać jakiś namiar na tanie słupki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 27.09.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 na modlińskiej naprzeciwko ratusza Białołęka jest skład a w nim słupki kwadratowe 50x50x2 mm 2 m po 20 zł chyba taniej nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 27.09.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Słupki ogrodzeniowe kupowałem w http://www.metpol-ogrodzenia.com.pl/. Nie pamiętam cen, ale byli konkurencyjni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek Jurecki 27.09.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Szukam poleconego hydraulika/firmy do zrobienia systemu CO/CWU w dosyć dużym domu ,pochwalcie się swoimi kontaktami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek Jurecki 27.09.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Szukam poleconego hydraulika/firmy do zrobienia systemu CO/CWU w dosyć dużym domu ,pochwalcie się swoimi kontaktami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.09.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Pan Tomasz Kujawa - ma trocheodległe terminy, ale pracę wykonuje dobrze i nie bierze się za rzeczy, których nie potrafi... 601 351 697 Zadzwoń, porozmawiaj - spotyka się zawsze na miejscu, żeby zobaczyć zakres prac, porozmawiac o materiałach i okreslić cenę. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 27.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 potrzebuję dobrego studniarza z okolic Legionowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 30.04.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Co jest ? czas odkurzyć ten wątek. Dzielcie się namiarami na dobrych i polecanych wykonawców. Szukam dobrych i sprawdzonych ekip do wykonania całej instalacji c.o. i c.w.u (kominek z płaszczem wodnym współpracujący z piecem gazowym i zasobnikiem ciepłej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 03.05.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Jeśli ktoś z okolic Warszawy strona zachodnia jest zainteresowany szambem z Radomia, proszę o kontakt. Niższe będą wtedy koszty transportu. Ja za szambo betonowe 10m3 zapłacę 1600zł + transport. poprosze o namiary na szambo z Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 04.05.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Jeśli ktoś z okolic Warszawy strona zachodnia jest zainteresowany szambem z Radomia, proszę o kontakt. Niższe będą wtedy koszty transportu. Ja za szambo betonowe 10m3 zapłacę 1600zł + transport. poprosze o namiary na szambo z Radomia W razie czego ja też jestem zainteresowany. Będę chciał w przeciągu kilku tygodni je kupić. Przy kilku osobach taniej wyjdzie transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamari 04.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 My równiez bylibysmy zainteresowani zakupem. Prosimy o kontakt jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 My równiez bylibysmy zainteresowani zakupem. Prosimy o kontakt jakby co Czy to szambo jeszcze aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts