AVID 26.11.2006 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Zywych tynkarzy zewnętrznych potrzebuje Może ktoś zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikatk 30.11.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam, W mojej okolicy działa firma, która wykonuje ogrodzenia. Co prawda to moi znajomi ale wiem że wykonują sporo dobrej roboty. Mogę podać namiar : Centrum Ogrodzeń, tel. 022 760-32-85 Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 30.11.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam, W mojej okolicy działa firma, która wykonuje ogrodzenia. Co prawda to moi znajomi ale wiem że wykonują sporo dobrej roboty. Mogę podać namiar : Centrum Ogrodzeń, tel. 022 760-32-85 Monika Dzięki właśnie wczoraj znalazłam stronke internetową tej firmy i zamierzam się tam wybrac w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 08.12.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 JAKO ŻE EKIPA JUŻ SKIOŃCZYŁA MAMY DO POLECENIA FACHOWCÓW : - TYNKI - GLAZURA - HYDRAULIKA - OCIEPLENIE WEWNĄTRZ I NA ZEWNĄTRZ - KLINKIER - OGRZODZENIA - KARTONGIPS - OGÓLNIE CAŁA WYKOŃCZENIÓWKA powołać się trzeba na PAWŁA a może taniej będzie tel. do p.Jana SZEFA 0504-009-293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 08.12.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam, W mojej okolicy działa firma, która wykonuje ogrodzenia. Co prawda to moi znajomi ale wiem że wykonują sporo dobrej roboty. Mogę podać namiar : Centrum Ogrodzeń, tel. 022 760-32-85 Monika Dzięki właśnie wczoraj znalazłam stronke internetową tej firmy i zamierzam się tam wybrac w wolnej chwili Jak wyczytałem nie wszyscy są tak zadowoleni: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=46825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 08.12.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Dzięki za ostrzeżenie. Po takiej opinii napewno nie zaufam już tej firmie. Ale nadal mam problem ze znalezieniem jakiejś sensownej firmy produkującej lub sprzedającej dobre przęsła ogrodzeniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unkaz 09.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 a ja poszukuję ekipe budowlaną na wiosne2007 do postawienia budynku 238 m2, okolice W-wy, ale może być z innych okolic. Witam, ja tez szukam SPRAWDZONEJ EKIPY może ktoś poratuje namiarami bede wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 22.01.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 bardzo proszę o kontakt na jakis sprawdzony tartak w okolicach Warszawy może być nawet oddalony o 100 km z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt 22.01.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=371&IdKolekcji=20Witam.Poszukuję ekipy do wybudowania ww domku pod Warszawą.Pozdrawiam Kaśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alela 23.01.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Ja również poproszę na priv namiary na Pana Mariusza i fotki łazienki , będe wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 29.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Dzięki za ostrzeżenie. Po takiej opinii napewno nie zaufam już tej firmie. Ale nadal mam problem ze znalezieniem jakiejś sensownej firmy produkującej lub sprzedającej dobre przęsła ogrodzeniowe. W mrokowie jest firma ktora produkuje takie rzeczy (jadac od warszawy krakowska przed swiatlami w mrokowie taki niebieski budynke z tablica) - robia ogrodzenia, bramy balustrady itp. Nic u nich nie robilem, rozmawialem dosyc dlugo z szefem i pracownikami a takze ogladalem to co robia. Sprawiaja wrazenie uczciwych i przynajmniej mnie nie probowali naciagnac. Spawacze tez znajacy sie na rzeczy. Z technicznego punktu widzenia - sa ok - co do reszty - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes315 19.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam, Poszukuje ekipy budowlanej do budowy domku + garażu w okolicach Sochaczewa: 1. Dom ma wymiary 9,5m na 16m 2. Garaż ma wymiary 6,8 m na 10 m. Technologia:Ławy, fundamenty z bloczków na wysokość 80 cm ponad poziom ziemi, ściany dwuwarstwowe (cegła 288x188x220 Plecewice- pustak MAX, oraz styropian 12 cm). Strop zalepany, zbrojony. Dom z poddaszem użytkowym. Garaż oddzielnie, przesklepiony.Termin: chcieli byśmy zacząć na przełomie kwiecień maj, ale czekam na propozycje. Jeżeli bedzie ktoś zainteresowany wyślę skany. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia38 21.02.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 poprosze namiary na ekipę budowlaną którą polecasz. Buduje w Józefowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 24.02.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Wit@jcie Zaczynamy budowę w Markach poszukuję namiarów na: (mam tylko ekipę do stanu surowego) *Wykonanie studni *Dach - skład bud i ekipa do pokrycia *Wykonanie wylewek podłogowych *Elektryka *Zakup i montaż okien *Zakup i montaż rolet zew *Tynki wew *Tynki zew + ocieplenie *Hydraulika (najlepiej od stanu 0) * C.O. - zakup i wykonawstwo (piec: gaz ziemny) *Szeroko rozumiana wykończeniówka Będę wdzięczny za wszelkie (sprawdzone) namiary . ps. Może ktoś wie jak skonaktować się z forumowym Starym - polecany do okien nie potrafię znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 25.02.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 MAC II Ja co prawda załapałem sie jeszcze u ZBYCHa ale mam namiar na człowieka od alarmów, anten itp, którego polecają moi znajomi. Mi też robił wycenę i cenow wyszedł podobnie do ZBYCHa (wygrał ZBYCH bo był polecony przez STAREGO). NODBIZ ul. Krasiczyńska 10/198 03-379 Warszawa tel. 674-58-87 fax 884-80-17 tel.0602 398 468 http://www.nodbiz.com.pl e-mail:[email protected] Bardzo prosze o namiary na Zbycha. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 25.02.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam potrzebuję FACHOWCA od instalacji alarmowej... bo niestety ZBYCH jest zarobiony.. możecie kogoś polecić ?? pozdr. Poprosze namiary na Zbycha. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 25.02.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 witam polecam ekipę pana Mariusza z Warszawy , firma wykonuje wszystkie prace związane z wykańczaniem wnętrz : glazura, sufity podwieszane, finezyjne aranżacje . generalnie robią kompleksowe remonty mieszkań . u mnie zrobili świetną łazienkę - więc z czystym sumieniem mogę ich polecić . pozdrawiam tych co remontują i tych tak jak ja.... na razie już skończyli telefon do pana Mariusza podam na priv Poprosze o namiary na Pana Mariusza z W-wy i zdjecia. Moj mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 25.02.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Jeśli chodzi o koparkę i samochód to ja skorzystałem z usług Pana Arka Łomy - polecanego wcześniej na forum Chotomowskim. Sam mogę ich polecić z czystym sumieniem. Ceny mieli normalne a jak wykopali dół pod fundament to się murarze dziwili - między skarjnymi rogami wykopu było tylko 8 cm różnicy w poziomie. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz. Poprosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
decocolors 25.02.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam polecam swoje uslugi jeśli chcecie zobaczyć nasze zealizacje to dajcie znać.Prowadzimy roboty wykończeniowy w zakresie:-systemów suchej zabudowy gips-karton-malowanie-ukladanie paneli podlogowych-bialy montaż-ukladanie terakoty i glazury-montaż okien i drzwi-tapetowanie-wykonujemy również male przeróbki elektryczne ihydrauliczne-posiadamy wlasny transport-darmowe oględziny i wycenajest możliwość obejrzenia naszych pracTel./fax (022)7623545Tel.kom. 0667724853[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unimax 27.02.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam, niebawem zaczynamy budowę domu pod Łomiankami. Poszukujemy namiarów przede wszystkim na hurtowie, czy składy z materiałami budowlanymi, które mają rozsądne ceny i produkty dobrej jakości oraz zapewniają transport na budowę. W chwili obecnej najbardziej zależy nam na bloczkach betonowych i styropianie do ocieplenia fundamentów oraz folii do izolacji fundamentów. Oprócz tego poszukujemy koparki i ew. samochodu do zrobienia wykopów na działce Będziemy wdzięczni za wszelkie kontakty. Pozdrawiamy,AiP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts