Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Buduj?cy w Warszawie i okolicach - kontakty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 343
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

W mojej okolicy działa firma, która wykonuje ogrodzenia. Co prawda to moi znajomi ;) ale wiem że wykonują sporo dobrej roboty. Mogę podać namiar : Centrum Ogrodzeń, tel. 022 760-32-85

Monika

Dzięki właśnie wczoraj znalazłam stronke internetową tej firmy i zamierzam się tam wybrac w wolnej chwili :wink:

JAKO ŻE EKIPA JUŻ SKIOŃCZYŁA MAMY DO POLECENIA FACHOWCÓW :

- TYNKI

- GLAZURA

- HYDRAULIKA

- OCIEPLENIE WEWNĄTRZ I NA ZEWNĄTRZ

- KLINKIER

- OGRZODZENIA

- KARTONGIPS

- OGÓLNIE CAŁA WYKOŃCZENIÓWKA

powołać się trzeba na PAWŁA a może taniej będzie

tel. do p.Jana SZEFA 0504-009-293

Witam,

W mojej okolicy działa firma, która wykonuje ogrodzenia. Co prawda to moi znajomi ;) ale wiem że wykonują sporo dobrej roboty. Mogę podać namiar : Centrum Ogrodzeń, tel. 022 760-32-85

Monika

Dzięki właśnie wczoraj znalazłam stronke internetową tej firmy i zamierzam się tam wybrac w wolnej chwili :wink:

Jak wyczytałem nie wszyscy są tak zadowoleni: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=46825

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
Dzięki za ostrzeżenie. Po takiej opinii napewno nie zaufam już tej firmie.

:x

Ale nadal mam problem ze znalezieniem jakiejś sensownej firmy produkującej lub sprzedającej dobre przęsła ogrodzeniowe.

W mrokowie jest firma ktora produkuje takie rzeczy (jadac od warszawy krakowska przed swiatlami w mrokowie taki niebieski budynke z tablica) - robia ogrodzenia, bramy balustrady itp.

Nic u nich nie robilem, rozmawialem dosyc dlugo z szefem i pracownikami a takze ogladalem to co robia. Sprawiaja wrazenie uczciwych i przynajmniej mnie nie probowali naciagnac. Spawacze tez znajacy sie na rzeczy. Z technicznego punktu widzenia - sa ok - co do reszty - nie wiem.

• 3 weeks później...

Witam,

Poszukuje ekipy budowlanej do budowy domku + garażu w okolicach Sochaczewa:

1. Dom ma wymiary 9,5m na 16m

2. Garaż ma wymiary 6,8 m na 10 m.

Technologia:

Ławy, fundamenty z bloczków na wysokość 80 cm ponad poziom ziemi, ściany dwuwarstwowe (cegła 288x188x220 Plecewice- pustak MAX, oraz styropian 12 cm). Strop zalepany, zbrojony. Dom z poddaszem użytkowym. Garaż oddzielnie, przesklepiony.

Termin: chcieli byśmy zacząć na przełomie kwiecień maj, ale czekam na propozycje.

Jeżeli bedzie ktoś zainteresowany wyślę skany.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

Wit@jcie

Zaczynamy budowę w Markach poszukuję namiarów na:

(mam tylko ekipę do stanu surowego)

*Wykonanie studni

*Dach - skład bud i ekipa do pokrycia

*Wykonanie wylewek podłogowych

*Elektryka

*Zakup i montaż okien

*Zakup i montaż rolet zew

*Tynki wew

*Tynki zew + ocieplenie

*Hydraulika (najlepiej od stanu 0)

* C.O. - zakup i wykonawstwo (piec: gaz ziemny)

*Szeroko rozumiana wykończeniówka

Będę wdzięczny za wszelkie (sprawdzone) namiary :lol: .

ps. Może ktoś wie jak skonaktować się z forumowym Starym - polecany do okien :) nie potrafię znaleźć.

MAC II

Ja co prawda załapałem sie jeszcze u ZBYCHa ale mam namiar na człowieka od alarmów, anten itp, którego polecają moi znajomi. Mi też robił wycenę i cenow wyszedł podobnie do ZBYCHa (wygrał ZBYCH bo był polecony przez STAREGO).

NODBIZ

ul. Krasiczyńska 10/198

03-379 Warszawa

tel. 674-58-87

fax 884-80-17

tel.0602 398 468

http://www.nodbiz.com.pl

e-mail:[email protected]

Bardzo prosze o namiary na Zbycha.

Pozdrawiam

witam

polecam ekipę pana Mariusza z Warszawy , firma wykonuje wszystkie prace związane z wykańczaniem wnętrz : glazura, sufity podwieszane, finezyjne aranżacje . generalnie robią kompleksowe remonty mieszkań .

u mnie zrobili świetną łazienkę - więc z czystym sumieniem mogę ich polecić . pozdrawiam tych co remontują i tych tak jak ja.... na razie już skończyli telefon do pana Mariusza podam na priv

Poprosze o namiary na Pana Mariusza z W-wy i zdjecia. Moj mail: [email protected]

Jeśli chodzi o koparkę i samochód to ja skorzystałem z usług Pana Arka Łomy - polecanego wcześniej na forum Chotomowskim.

Sam mogę ich polecić z czystym sumieniem. Ceny mieli normalne a jak wykopali dół pod fundament to się murarze dziwili - między skarjnymi rogami wykopu było tylko 8 cm różnicy w poziomie.

Jeśli jesteś zainteresowana to napisz.

Poprosze o namiary

Witam polecam swoje uslugi jeśli chcecie zobaczyć nasze zealizacje to dajcie znać.

Prowadzimy roboty wykończeniowy w zakresie:

-systemów suchej zabudowy gips-karton

-malowanie

-ukladanie paneli podlogowych

-bialy montaż

-ukladanie terakoty i glazury

-montaż okien i drzwi

-tapetowanie

-wykonujemy również male przeróbki elektryczne i

hydrauliczne

-posiadamy wlasny transport

-darmowe oględziny i wycena

jest możliwość obejrzenia naszych prac

Tel./fax (022)7623545

Tel.kom. 0667724853

[email protected]

Witam,

niebawem zaczynamy budowę domu pod Łomiankami. Poszukujemy namiarów przede wszystkim na hurtowie, czy składy z materiałami budowlanymi, które mają rozsądne ceny i produkty dobrej jakości oraz zapewniają transport na budowę.

W chwili obecnej najbardziej zależy nam na bloczkach betonowych i styropianie do ocieplenia fundamentów oraz folii do izolacji fundamentów.

Oprócz tego poszukujemy koparki i ew. samochodu do zrobienia wykopów na działce

Będziemy wdzięczni za wszelkie kontakty.

Pozdrawiamy,

AiP