Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Buduj?cy w Warszawie i okolicach - kontakty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 343
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich, a szczegolnie Bluszczowcow :)

Ja juz swoj domek wybudowalem, wlasnie jestem na etapie wykanczania: skonczone ocieplanie poddasza, teraz czas na plytki - gl;azura, terakota itp

Jesli ktos jest zainteresowany w zakresie wykonczeniowki polecam uslugi mojego szwagra. Narazie pracuje u mnie, ale jak bedzie wolny z czystym sumieniem moge go polecic.

zakres prac -

- sucha zabudowa płyta g-k, scianki, sufity podwieszane, gipsy, malowanie

- ocieplanie poddaszy welna mineralna

- glazura, terakota, panele podłogowe

- zabudowy kominkow, obsadzanie drzwi, montaż okien

- wiele innych nietypowych prac na zyczenie klienta

A wszystko to jest wykonane naprawde dokłanie, SOLIDNIE i za przystepna cene.

Jesli ktos chce zobaczyc jak zostalo ocieplone moje poddasze to zapraszam na moja budowe w Wołominie lub moge przeslac fotki.

jak chcecie namiary na sprawdzone ekipy: elektryka (wlacznie z instalacja alarmowa), hydraulika, tynkarza oraz mojego szwagra od wykonczeniowki to piszcie na:

[email protected]

Odpisze napewno

DaroR

Poradźcie gdzie można kupić tanio cegłę klinkierową?

ja kupowalem w maju 2006 cegle klinkier 16 ROBEN. Byla w przystepnej cenie 1,71 brutto/szt w Budo-Mat na ul Szarej w Wołominie.

Zwracam uwage aby nie kupowac tych najtanszych, sa bardziej kruche i wypalone w roznych odcieniach (przetestowalem)

Wit@jcie

właśnie kopara wrwała z ziemi pozostałości po wykarczowanych drzewach, nie mam pojęcia jak się tego pozbyć. Za wywiezienie tego na tzw. "zwałkę" facet zaśpiewał mi 320 od kursu samochodu a ocenia że będzie to ok 6-7 kursów :o :o w życiu !!! co za cena ? za prace koparki 700 a za wywózkę 2000 o nie ! Może ktoś z was wie jakim spsobem i znacznie taniej rozwiązać mój problem. Przecież jak ktoś ma miejsce to może to zabrać na opał na następny sezon ? a może korzeniami się nie pali, nie wiem sam. Problem znajduje się w Markach.

Jeśli chodzi o tartak - http://www.tartak.tg.prv.pl

Jeśli mogę to chciałabym polecić swój sklepik z wykończeniówką. Działamy dopiero od ubiegłego roku więc staramy się zdobyć klientów :) Polecam podłogi (drewniane: parkiety, deski, egzotyki i panele laminowane i korkowe), farby, tynki, chemia, okna i drzwi. Myślę że warto się wybrać z W-wy to tylko 20 km. Współpracujemy ze wspaniałym parkieciarzem :)

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt na priv: [email protected]

I przepraszam za polecenie niesolidnej firmy ale nie wiedziałam :(

Pozdrawiam,

Monika

I przepraszam za polecenie niesolidnej firmy ale nie wiedziałam :(

Oczywiście nie chodzi o naszą firmę, która powstała dlatego że byliśmy załamani obsługą wielu sklepów w których sami robiliśmy zakupy w czasie budowy a potem wykańczania domku. Chcieliśmy zrobić to wszystko zupełnie inaczej i mam nadzieję że nam się uda :)

• 2 weeks później...