DR 27.02.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 czeeee unimaxostatnio kupowałem bloczki w cenie 2.05 netto z kosztami transportu z miejscowości orońsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unimax 28.02.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 01.03.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam wszystkich, a szczegolnie Bluszczowcow Ja juz swoj domek wybudowalem, wlasnie jestem na etapie wykanczania: skonczone ocieplanie poddasza, teraz czas na plytki - gl;azura, terakota itp Jesli ktos jest zainteresowany w zakresie wykonczeniowki polecam uslugi mojego szwagra. Narazie pracuje u mnie, ale jak bedzie wolny z czystym sumieniem moge go polecic. zakres prac - - sucha zabudowa płyta g-k, scianki, sufity podwieszane, gipsy, malowanie - ocieplanie poddaszy welna mineralna - glazura, terakota, panele podłogowe - zabudowy kominkow, obsadzanie drzwi, montaż okien - wiele innych nietypowych prac na zyczenie klienta A wszystko to jest wykonane naprawde dokłanie, SOLIDNIE i za przystepna cene. Jesli ktos chce zobaczyc jak zostalo ocieplone moje poddasze to zapraszam na moja budowe w Wołominie lub moge przeslac fotki. jak chcecie namiary na sprawdzone ekipy: elektryka (wlacznie z instalacja alarmowa), hydraulika, tynkarza oraz mojego szwagra od wykonczeniowki to piszcie na: [email protected] Odpisze napewno DaroR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 01.03.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Jesli komus zostal POROTHERM 25 lub 30 z budowy, chetnie odkupie.moj e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 07.03.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Poradźcie gdzie można kupić tanio cegłę klinkierową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 07.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Poradźcie gdzie można kupić tanio cegłę klinkierową? ja kupowalem w maju 2006 cegle klinkier 16 ROBEN. Byla w przystepnej cenie 1,71 brutto/szt w Budo-Mat na ul Szarej w Wołominie. Zwracam uwage aby nie kupowac tych najtanszych, sa bardziej kruche i wypalone w roznych odcieniach (przetestowalem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 07.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 zreszta przy duzej ilosci zakupywanego towaru mozna z nimi negocjowac ceny. Tak zrobilem z plyta G-k i akcesoriami do ocieplenia poddasza. Pokazalem oferte konkurencyjnej firmy i efekt byl taki ze zeszli z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 07.03.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Kochani! A czy malarzy to wszystkich wywiało do Irlandii?Poratujcie, proszę solidnym, słownym malarzem (na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlMastar 10.03.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 możecie polecić kogoś do ociepleń ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unimax 11.03.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Słuchajcie, mam na działce trochę ziemii (zmiesznej z gliną) do wywiezienia. Nie wiecie, kto się czym takim zajmuje w okolicach Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.03.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Słuchajcie, mam na działce trochę ziemii (zmiesznej z gliną) do wywiezienia. Nie wiecie, kto się czym takim zajmuje w okolicach Warszawy? A w jakich okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unimax 11.03.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Łomianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 11.03.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Poszukuję architekta, który za przyzwoitą cenę wprowadzi zmiany i przystosuje projekt typowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 11.03.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Wit@jcie właśnie kopara wrwała z ziemi pozostałości po wykarczowanych drzewach, nie mam pojęcia jak się tego pozbyć. Za wywiezienie tego na tzw. "zwałkę" facet zaśpiewał mi 320 od kursu samochodu a ocenia że będzie to ok 6-7 kursów w życiu !!! co za cena ? za prace koparki 700 a za wywózkę 2000 o nie ! Może ktoś z was wie jakim spsobem i znacznie taniej rozwiązać mój problem. Przecież jak ktoś ma miejsce to może to zabrać na opał na następny sezon ? a może korzeniami się nie pali, nie wiem sam. Problem znajduje się w Markach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 12.03.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 agi_78 wiadomosc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 12.03.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 agi_78 wiadomosc na priv Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 16.03.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Jeśli byliście zadowoleni z waszych tynkarzy to polećcie mi jakiś. Czekam na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikatk 22.03.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jeśli chodzi o tartak - http://www.tartak.tg.prv.pl Jeśli mogę to chciałabym polecić swój sklepik z wykończeniówką. Działamy dopiero od ubiegłego roku więc staramy się zdobyć klientów Polecam podłogi (drewniane: parkiety, deski, egzotyki i panele laminowane i korkowe), farby, tynki, chemia, okna i drzwi. Myślę że warto się wybrać z W-wy to tylko 20 km. Współpracujemy ze wspaniałym parkieciarzem Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt na priv: [email protected] I przepraszam za polecenie niesolidnej firmy ale nie wiedziałam Pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikatk 25.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 I przepraszam za polecenie niesolidnej firmy ale nie wiedziałam Oczywiście nie chodzi o naszą firmę, która powstała dlatego że byliśmy załamani obsługą wielu sklepów w których sami robiliśmy zakupy w czasie budowy a potem wykańczania domku. Chcieliśmy zrobić to wszystko zupełnie inaczej i mam nadzieję że nam się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsey1981 09.04.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 czy mozecie dac na miary na solidnych tynkarzy do tynkow gipsowych maszynowo? Okolice Warszawy. pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts