ambroma 25.05.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Potrzebuję kupic 7 m3 desek na szalunki (mogą być z odzysku) + zamówić więźbę. Jeżli możecie coś doradzić / kogoś polecić będą wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fmj 25.05.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Podaj mi proszę namiary na tą firmę. Kwota na twój dom znacznie przewyższa moje możliwości, ale ja mam też niezwykle skromne plany (zamierzamy odbudować nasz dom na wsi po pożarze). Korzystałaś z gotowego projektu czy miałaś indywidualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 31.05.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 poszukuję barakuw rozsądnej cenieLegionowo- Wieliszew[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybciaFiga 03.06.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 a ja wlasnie tak buduje, jedna ekipa do stanu deweloperskiego, stawiala juz wiele domow, wiec jest sprawdzona, za moj dom powiedzieli mi 350 000 i wprowadzam sie za pol roku, mam kupe pracy i polroczne dziecko, a moj maz zaczyna prace przed switem a konczy jak sie robi ciemno, wiec to dla nas jedyne wyjscie, poza tym to stosunkowo tanio jak na warszawskie warunki, za ta cene moge miec male dwa pokoje w stolicy pozdr Palisia, a czy możesz podesłać kontakt na tę ekipę? mój mail: [email protected] Poszukuję ekipy budowlanej na sierpień/wrzesień ROZPACZLIWIE...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrex 05.06.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Jeśli się przydamy to polecam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=103082 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrex 05.06.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Jeśli się przydamy to polecam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=103082 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halszka 05.06.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Jeśli chodzi o koparkę i samochód to ja skorzystałem z usług Pana Arka Łomy - polecanego wcześniej na forum Chotomowskim. Sam mogę ich polecić z czystym sumieniem. Ceny mieli normalne a jak wykopali dół pod fundament to się murarze dziwili - między skarjnymi rogami wykopu było tylko 8 cm różnicy w poziomie. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz. Poprosze o namiary Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielinsk 06.06.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 a ja wlasnie tak buduje, jedna ekipa do stanu deweloperskiego, stawiala juz wiele domow, wiec jest sprawdzona, za moj dom powiedzieli mi 350 000 i wprowadzam sie za pol roku, mam kupe pracy i polroczne dziecko, a moj maz zaczyna prace przed switem a konczy jak sie robi ciemno, wiec to dla nas jedyne wyjscie, poza tym to stosunkowo tanio jak na warszawskie warunki, za ta cene moge miec male dwa pokoje w stolicy pozdr Palisia, a czy możesz podesłać kontakt na tę ekipę? mój mail: [email protected] Poszukuję ekipy budowlanej na sierpień/wrzesień ROZPACZLIWIE...... W razie kłopotów ze znalezieniem wykonawcy prosze o kontakt: BUDMARK Marek Zieliński 0-602-320-352 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 04.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Bardzo prosze o podanie namiarów na sprawdzone firmy realizujące komplekswe rozwiązania dotyczące ogrzewania budynku mam zamiar zainstalowac piec kondensacyhjny i kominektylko jaki ?i w jakim to sysytemie ? może możecie polecić sprawdzonych fachowców z naszej okolicy (Warszawa - Legionowo) k* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3H 19.10.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Poszukuję architekta, który za przyzwoitą cenę wprowadzi zmiany i przystosuje projekt typowy. cześć, dołączam sie do prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3H 19.10.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 a ja wlasnie tak buduje, jedna ekipa do stanu deweloperskiego, stawiala juz wiele domow, wiec jest sprawdzona, za moj dom powiedzieli mi 350 000 i wprowadzam sie za pol roku, mam kupe pracy i polroczne dziecko, a moj maz zaczyna prace przed switem a konczy jak sie robi ciemno, wiec to dla nas jedyne wyjscie, poza tym to stosunkowo tanio jak na warszawskie warunki, za ta cene moge miec male dwa pokoje w stolicy pozdr Palisia, a czy możesz podesłać kontakt na tę ekipę? mój mail: [email protected] Poszukuję ekipy budowlanej na sierpień/wrzesień ROZPACZLIWIE...... Cześć, ja tez poproszę o te ekipę. zaczynamy na wiosne 2008. Pozdrawaimy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3H 19.10.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Szukam ekipy sprawdzonej na wykonanie stanu surowego otwartego. Może ktoś mógłby polecić. Chcemy wybudować domek 240 m koło Pruszkowa i do tej pory cena za stan surowy otwarty samej robocizny podana przez wykonawcę to 90 tyś Załamka jak tak dalej pójdzie to zbankrutujemy zanim zaczniemy budować. pozdrowionka i czekam na ratunkowy tel do superwykonawcy Magda Dlączam sie do prośby, Pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 17.02.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Hej, Szukam barakowozu z okolic Legionowa, prosze o info jak ktos ma na sprzedaż.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 17.02.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Stasny surowe otwarte nie musimy sie ogłaszać ale ułatwie co nie którym życie http://ale.gratka.pl/ogloszenie/634669_budowa_domow_mazowieckie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewsco 18.02.2008 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ja mogę polecić ekipę wykończeniową, która u mnie robiłą i zakład meblerski miałam też fajnych dekarzy szegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 18.02.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ewsco bardzo proszę o namiary na dekarzy.Ślicznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro11 19.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Firma zajmuje się wszelkimi instalacjami hydraulicznymi i gazowymi. Posiadamy wieloletnie doświadczenie. Jesteśmy solidną, kompetentną i fachową firmą. Wykonujemy nowoczesne, zaawansowane systemy. Wykonujemy:-instalacje w miedzi, plastiku i stali-instalacje sanitarne wodno-kanalizacyjne -instalacje gazowe-instalacje C.O.-instalacje ogrzewania podłogowego-instalacje solarne-biały montaż-montaż i naprawa kotłów C.O-konserwacja, modernizacja, naprawa instalacji-oraz inne prace instalacyjne Kontakt: Mariusz SmolarczykTel. 606728217[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajek211 19.02.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ogrodzenia- wykonywanie ław fundamentowych z osadzeniem słupków metalowych i naciągnięciem siatki na lince.-Ogrodzenia klinkierowe z przęsłami ze sztachet, ślusarka zwykła lub kuta-Bramy przesuwane, otwierane, podwieszane , z siłownikami elektrycznymi, furtki z elektromagnesem, domofonem lub video domofonem -Rozbiórka starych ogrodzeń - Roboty wykończeniowe itp. - Balustrad balkony Kontak: Tel. kom:507-018-564 lub 501-387-138 GG 721183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Pilnie poszukuje kontaktu na sprawdzona firme do kompleksowego zagospodarowania terenu dzialki (podjazd i taras z kostki cementowej + nawiezienie ziemi do ogrodu). W zamian moge sie zrewanzowac sprawdzonymi namiarami na solidnych:- elektryka- parkieciarza- ekipe od wykonczeniowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.03.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 to ja poproszę o parkieciarza i kogoś do wykończeniówki z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts