Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Buduj?cy w Warszawie i okolicach - kontakty

Recommended Posts

coś dzisiaj składana jestem :D

zatem od początku

kostka granitowa http://www.kostka-granitowa.com.pl/

a ziemia + zagospodarowanie ogrodu http://forum.muratordom.pl/post2389072.htm#2389072

jeszcze z tych usług nie korzystałam, ale forumowicze mówią, ze warto......

• Odpowiedzi 343
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

no to teraz ja - jestem po montażu instalacji alarmowej, zatem serdecznie mogę polecić:

to p. Tomasz Kuciński (601 303 532) - w bardzo korzystnej dla nas cenie okablował niczego sobie domek 185 m2 za 1400 zł (materiały+robocizna). Miły człowiek, który doradza i proponuje rozwiązania najpraktyczniejsze w danej sytuacji... Zawsze znajduje czas na spotkania i tu duży plus za elastyczność w doborze terminów. Wiele rzeczy można załatwić również na telefon....

serdecznie polecam

:D :D

• 3 weeks później...
Ogrodzenia- wykonywanie ław fundamentowych z osadzeniem słupków metalowych i naciągnięciem siatki na lince.

-Ogrodzenia klinkierowe z przęsłami ze sztachet, ślusarka zwykła lub kuta

-Bramy przesuwane, otwierane, podwieszane , z siłownikami elektrycznymi, furtki z elektromagnesem, domofonem lub video domofonem

-Rozbiórka starych ogrodzeń

- Roboty wykończeniowe itp.

- Balustrad balkony

Kontak:

Tel. kom:507-018-564 lub 501-387-138 GG 721183

Gorąco NIE polecam powyższego Pana. Szukam osób do złożenia ew. wspólnego pozwu sądowego - moja cierpliwość już się skończyła. W sprawie szczegółów zapraszam tu: http://forum.muratordom.pl/post2526724.htm#2526724

• 1 month później...

Jeśli ktoś z Was potrzebuje dobrego alarmu, to z całą odpowiedzialnością polecam forumowego Zbycha :D

Bardzo rzeczowy człowiek, a do tego punktualny i słowny. Od roku korzystamy z alarmu i jest rewelacyjny! Niedawno mieliśmy próbę włamania i dzięki alarmowi Zbycha skończyło się jedynie na podrapanym oknie :D

Jedyny minus, to czas oczekiwania na usługi ZBYCHA, ale to akurat rozumiem. Trzeba by go sklonować, żeby u każdego klienta mógł być "na już" :wink:

Jak patrzę na alarmy u rodziny i znajomych, to zapewniam, że warto poczekać na Zbycha...

To w zasadzie jedyny fachowiec z forum, z którego usług korzystałam, ale jeśli inni pracują równie doskonale, to żałuję, że nie skorzystałam z ich usług :(

Pozdrawiam

Basia

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
Ja szczerze polecam zakupy w sklepie internetowym http://www.domu.com.pl. Kupowałam u nich gresy Nowa Gala. Ceny w porównaniu z okolicznymi sklepami (W-wa Modlińska i Jagiellońska) bardzo konkurencyjne. W dodatku można negocjować dodatkowe zniżki. Obsługi przesympatyczna :) .

Witam,

niebawem zaczynamy budowę domu pod Łomiankami. Poszukujemy namiarów przede wszystkim na hurtowie, czy składy z materiałami budowlanymi, które mają rozsądne ceny i produkty dobrej jakości oraz zapewniają transport na budowę.

W chwili obecnej najbardziej zależy nam na bloczkach betonowych i styropianie do ocieplenia fundamentów oraz folii do izolacji fundamentów.

Oprócz tego poszukujemy koparki i ew. samochodu do zrobienia wykopów na działce

Będziemy wdzięczni za wszelkie kontakty.

Pozdrawiamy,

AiP

my kupowaliśmy materiały na Wiślanej w Łomiankach, przy boisku, było najtaniej i jak zostanie materiału to możesz oddać ;)

• 1 month później...