krzysztofh 09.07.2002 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2002 Dzięki za telefon.jedyny problem to , ze nie moga wykonać impregnacji cisnieniowej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 09.07.2002 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2002 Jak to? Przecież reklamują się, że impregnacja ciśnieniowa, czyżby juz z tego zrezygnowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 10.07.2002 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 Zadzwoniłem i potwierdzam Twoją cenę w poprzednich postach. Jest to cena za m3 drewna impregnowanego zanurzeniowo. Na razie nie mają pozwolenia na usługę impregnacji ciśnieniowej i nie wiadomo kiedy będą mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 10.07.2002 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 W takim razie bardzo przepraszam, byłam pewna że rozmawiamy z gośćmi o impregnacji cisnieniowej, a że cena była dużo za wysoka jak na impregnację zanurzeniową (my kupiliśmy po 550 PLN) to nawet mi do głowy nie przyszło, że to zwykła impregnacja. Jeszcze raz sorry za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 10.07.2002 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2002 Nie martw się Karolinko, świat się nie zawali, znajdzie się coś innego.Mam na oku firmę Feniks ale oni maja jeszcze wyższe ceny. Tyle tylko, że oferuja tanio wełnę i dachówkę jak się kupi u nich drewno. Wysłałem zapytanie ofertowe i czekam na odpowiedź.Poza tym bardzo dobrze impregnują ciśnieniowo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atk 11.07.2002 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Karolina prośba o namiary na to drewno po 550 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 11.07.2002 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Po 550 PLN netto z impregnacją wynegocjowałam w dwóch miejscach - na Puławskiej w Dachluxie (ale bierzemy od nich robociznę i materiały na cały dach) i w Energobecie w Ząbkach (bierzemy tam większość materiałów i dają nam lepsze ceny, ale na pewno uda Ci się coś wynegocjować). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 11.07.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Po 550 PLN netto z impregnacją wynegocjowałam w dwóch miejscach - na Puławskiej w Dachluxie (ale bierzemy od nich robociznę i materiały na cały dach) i w Energobecie w Ząbkach (bierzemy tam większość materiałów i dają nam lepsze ceny, ale na pewno uda Ci się coś wynegocjować). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 15.07.2002 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Karolinko, ul. Głębocka jest w Białołęce a nie w Markach. Ul.Głębocką dojeżdżasz do ul. Chudoby, a tam ja buduję.Pozdrawiam Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 16.07.2002 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 Racja, Jola to jeszcze Wa-wa. A to Ty budujesz niedaleko naszego aktualnego miejsca pomieszkiwania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piano 16.07.2002 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 Jolu_, odpisałaś kiedyć do mnie na temat projektu "Cztery Kąty". Widzę, że budujesz wg. projektu z Archipelagu. Czy Twoi znajomi budują wg mojego projektu ?Bardzo interesuje mnie Twoja ekipa - kontakt ?Pozdrawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 17.07.2002 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2002 Piano, chyba troszeczkę się zagubiłam w tym naszym wątku? Przypomnij mi proszę, czy też budujesz ELIZĘ? pozdrawiam Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 17.07.2002 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2002 Karolinko, cieszę się, że pozwoliłaś mi zostać w Warszawie. Na jakiej ulicy pomieszkujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piano 17.07.2002 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2002 Nie, buduję wg projektu "Cztery Kąty II" (http://www.apa.sitech.pl). Rzeczywiście, chyba Cię nie zrozumiałem wcześniej.Twoja ekipa jednak mnie dalej interesuje. Piszesz o nich w takich superlatywach ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 23.07.2002 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2002 Zarządzam takim narzędziem internetowym, które potrafi skierować e-maila wyłącznie do zainteresowanych odbiorców. Jest ono udostępnione na stronie http://www.budowlanka.pl. Osoby prywatne mogą tutaj złożyć zapytania ofertowe dot. branży i zostaną one automatycznie rozesłane do tych firm, które zajmują się daną tematyką na danym terytorium. Mamy ponad 3500 takich użytkowników. Wystarczy podanie adresu e-mail - aby było gdzie kierować odpowiedzi. W zapytaniu należy podać datę obowiązywania oferty - następnego dnia wszystkie odpowiedzi przyjdą jednym e-mailem. Można też samemu zdefiniować pola wymagane do wysłania odpowiedzi (narzucić zawartość odpowiedzi) - te które są podane to tylko przykłady. Z reguły przychodzi kilka, czasem kilkadziesiąt odpowiedzi i jak piszą do mnie ludzie, są zaskakująco dobre. Przy problemach technicznych oczywiście wszelka pomoc. UWAGA prywatni nie mogą dodawać załączników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekn 08.08.2002 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2002 On 2002-06-15 15:15, opal wrote: Czy wiecie gdzie i za ile mozna wynajac "domki" do zamieszkania dla ekipy. Szukam tez agregatu prodotworczego. Dzieki Mam barakowóz do sprzedania. Bez kół, obity blachą ocynkowaną, na metalowych stojakach, z inst. elektr. Stoi na ul. Calineczki - Białołęka Cena 1200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 10.08.2002 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2002 Inwestycja pod Warszawą w Błoniu, budynek bardzo prosty bez stropów, niepodpiwniczony -POSZUKUJE KONTAKTU DO EKIPY BUDOWLANEJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2002 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2002 Yacku, jeśli moge cos doradzić. jeśli sprawa jest na ten rok to chyba nie pozostaje nic innego jak rozejrzec się po okolicznych budowach. Moze ktoś bedzie akurat konczyl lub zna jakąs ekipe. My tak zrobiliśmy-ekipe wzieliśmy od sasiada. I zawsze sa też pod ręka do drobnych prac-"miejscowi" panowie z Ukrainy, ktorym bardzo zalezy na pracy. pozdrJeśli u Ciebie nie ma duzego ruchu budowlanego, to poszukaj miejsc, gdzie sie sporo buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 10.08.2002 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2002 Ja mam obecnie ekipę z Ukrainy, która u mnie kończy dziś i jestem z nich bardzo zasdowolona. Uczciwi solidni ludzie. Służe kontaktem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.08.2002 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2002 Ukraińcy mieszkają u mnie na miedzy w namiocie, a jak nie ma ekipy to i daję im pomieszkać w barakowozie. Pomagają na wielu okolicznych budowach, sami robią drobniejsze rzeczy (ogrodzenia, podbitki, ogrody), sami chodzą za robotą. Jakoś nikt z "naszych" mnie nie odwiedził - a niby takie mamy bezrobocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts