avzi 28.03.2003 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Dodam, że hurtownia jest z Dąbrówki k.Otwocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 30.03.2003 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Chciałem zapytać ile należy zapłacić za m3 drewna kominkowego, żeby nie była to wygórowana cena (z dostawą do domu, najlepiej już w polanach). Równocześnie proszę o konkretne namiary w okol. W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 31.03.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Pytałeś:"Zapytam inaczej. Czy 1,89 zł. za pustaka U 250x220x185 klasa 15 to dużo? Jakaś olsztyńska cegielnia. Transport w cenie."Odpowiadam też cytując:"Pewnie że dużo! Produkowane przez nas pustaki U, możemy panu przywieżć za 1,75. tel. 786 50 90 lub 504135568, Cegielnia Różewo - Radzymin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 31.03.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Do Ipm111,Dziękuję za kontrofertę. Te 1,89 zł. to wstępna oferta cennikowa jedynej hurtowni, z jaką wtedy zdążyłem coś ustalić. Teraz sprawa wygląda całkiem inaczej, są oferty znacznie atrakcyjniejsze. Wiem już czego się mogę spodziewać. W razie potrzeby będę się kontaktował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.03.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Szukam koparki - katepilar na południe od Warszawy (za Piasecznem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 01.04.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Avzi, wysyłam Ci na priva namiar na hurtownię w okolicach Mińska Maz., nie wiem co mają aktualnie w ofercie, ale ceny mają nienajwyższe, możesz zawsze zapytać ( jak nie U25 to może inne materiały ). My dostaliśmy u nich w ubiegłym roku 30% upustu na PTH. Mam też w domu namiar na takigo wozaka, dostarczał nam cegłę pełną. Była ciut droższa niż w tej hurtowni ale za to bardzo ładna, jeśli chcesz, przyślę Ci namiar. Co do tych cegielni, to jeden mój wujek który wybudował już sobie kilka domów napomknął kiedyś że w okolicach Olsztyna mają b. dobrę glinę, stąd też może wyższa cena... Oczywiście nie próbuję kwestionować jakości wyrobów z Radzymina, na ich temat nic nie wiem . Pozdr. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2003 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Znalazłam biuro prjektowe (wodociągi,energetyczne,itd) Ludzka cena. W Sochaczewie. Chętnych na priv-dam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinG 06.04.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Pod koniec kwietnia zaczynam budowę w Łomiankach. Chętnie nawiążę kontakt z osobami zaczynającymi lub już budującymi w okolicach Łomianek. Ewentualne wspólne negocjacje z dostawcami będą prostsze i bardziej owocne. Pozdrawiam, Marcin0606660392 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 07.04.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Mam pytanie do budujących ze wschodniej strony: Gdzie można wypożyczyć zagęszczarkę do piachu? Poproszę o namiary na priva lub mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Witam Karolina. Ja buduję właśnie koło Radzymina. Mam dobrą ekipę. Jak chcesz namiary mogę podać. Budują szybko solidnie od świtu do nocy. Będą mi robili ocieplenie i kominek. Jak jesteś zainteresowana to daj znać na priv. Ja natomiast poszukuję elelktryka, który kompleksowo uzbroi mój dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iglo 07.04.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Jubba, jeśli możesz, wyślij mi namiary na swoją firmę (i może trochę szczegółów o ich wartości). Mogę zrewanżować się chyba rozsądnym namiarem na kompleksową elektrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.04.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 moja firma pochochodzi z Legionowa. Za stan surowy otwarty z położeniem dachówki i ogrodzeniem z siatki+ słupki na bramę i furtkę za robociznę wezmą 30 000 PLN. Dom 230 m2, dach 300 m2 dość skomplikowany (16 płaszczyzn) może to nie za tanio, ale ja o nic się nie martwię. Za wszystko odpowiadają oni. Nawet jak zginą materiały na placu budowy to na własny koszt odkupią. Taki zapis jest w umowie. Wykończenie - sama robocizna (bez montażu okien, drzwi, parapetów, bramy garażowej) wyniesie ok. 40 000 PLN. Pracują szybko i dokładnie. Sprawdzam ich dwa razy w tygodniu. Jak dotąd nie miałem większych zastrzeżeń. Jakby ktokolwiek był zainteresowany niech napisze na priv. Ja szukam solidnego, myślącego elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 08.04.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Mam elektryka, solidnego, myślącego, ale strasznego gadułę Podam Ci na priva. DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 08.04.2003 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 trol - ja jestem zainteresowany szambem - wyslalem wiadomosc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.04.2003 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Ma ktoś z was namiar na niedrogiego wykonawcę podłogi (mixokret), gipsowe tynki maszynowe, sufity podwieszane, elektryka, kogoś kto robi ładne podbitki z drewna. Mogą być różne ekipy.am. Ja płaciłem za szambo (dwa zbiorniki po 5000 litrów ze wzpocnioną płytą najazdową, transportem i montażem w zrobionym wcześniej wykopie) 1900 zł netto. tel. (0-48)381-17-43. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mic 10.04.2003 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 DarekRz Możesz mi też podesłać namiary na elektryka (na priva) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 To co z tym elektrykiem? Bardzo mi zależy na namiarze do solidnego, niedrogiego, myślącego elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 13.04.2003 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Polecam super elektryka z ok. Piaseczna (byc moze robi tez instalacje gdzie indziej) Pan Roman Skrzypczak tel. 601-267-941 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iglo 13.04.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Ekipa dekarzy. Jestem zadowolony z wykonania mojego dachu przez tych ludzi. Wiadomości tylko na priv. Chodzi o W-wę i jej pobliże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 14.04.2003 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Poszukuję słupków ogrodzeniowych (długości 2,5 m). Mogą być "przysposobione" odcinki rur. Potrzebuję ok.60 takich słupków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts