Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Buduj?cy w Warszawie i okolicach - kontakty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 343
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A o jakie tynki wam chodzi? Jeżeli wewnętrzne gipsowe, to się odezwijcie moge podac namiary, jestem własnie po tynkach i jestem zadowolony z wykonania.

Ja natomiast rozglądam się za firmami które wykonują przyłączą gazu, wody w rozsądnych cenach, bo mam trochę tych metrów od ulicy do budynku.

To ja poprosze o te namiary, bo wlasnie sie szykuje do remontu domu. A ja z kolei mam hydraulika, z ktorego jestem zadowolona, choc ma te wade, ze sie spoznia i czasem przeklada terminy. Ale poza tym u mnie sie sprawdzil. Kazimierz Radzikowski z Wesolej kolo Warszawy, 0506936052.

pozdrawiam!

moja firma pochochodzi z Legionowa. Za stan surowy otwarty z położeniem dachówki i ogrodzeniem z siatki+ słupki na bramę i furtkę za robociznę wezmą 30 000 PLN. Dom 230 m2, dach 300 m2 dość skomplikowany (16 płaszczyzn) może to nie za tanio, ale ja o nic się nie martwię. Za wszystko odpowiadają oni. Nawet jak zginą materiały na placu budowy to na własny koszt odkupią. Taki zapis jest w umowie. Wykończenie - sama robocizna (bez montażu okien, drzwi, parapetów, bramy garażowej) wyniesie ok. 40 000 PLN. Pracują szybko i dokładnie. Sprawdzam ich dwa razy w tygodniu. Jak dotąd nie miałem większych zastrzeżeń. Jakby ktokolwiek był zainteresowany niech napisze na priv. Ja szukam solidnego, myślącego elektryka.

Czy mogę prosić o namiar do w/w ekipy? Jak tam uwagi po zakończeniu budowy? Są solidni? Będę wdzięczny za namiary.

• 2 weeks później...