Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Buduj?cy w Warszawie i okolicach - kontakty

Recommended Posts

Jeśli ktoś z okolic Warszawy strona zachodnia jest zainteresowany szambem z Radomia, proszę o kontakt. Niższe będą wtedy koszty transportu. Ja za szambo betonowe 10m3 zapłacę 1600zł + transport.

Boni ja jestem zainteresowana szambem, moge prosic o namiary???

• Odpowiedzi 343
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli chodzi o koparkę i samochód to ja skorzystałem z usług Pana Arka Łomy - polecanego wcześniej na forum Chotomowskim.

Sam mogę ich polecić z czystym sumieniem. Ceny mieli normalne a jak wykopali dół pod fundament to się murarze dziwili - między skarjnymi rogami wykopu było tylko 8 cm różnicy w poziomie.

Jeśli jesteś zainteresowana to napisz.

Byłabym zainteresowana zakupem kostki granitowej (czerwonej i żółtej). Może ktoś z Was też, a wtedy możnaby pomyśleć o Strzegomiu.Może będzie sie opłacało.

Niedługo będę chciał zrobić bruk, ok 150m2, ale nie wiedziałem, że jest czerwona lub żółta kostka granitowa.

Ile taka kostka kosztuje?

RyMario do Budo-Marketu też dzwoniłem i chyba jeszcze do kilkunastu składów i w żadnym, ale to w żadnym nie mieli styropianu akustycznego na składzie, ewentualnie na zamówienie, ale w jedną paczkę nikt się nie będzie bawił (najlepsze było to ,że nie którzy nie bardzo wiedzieli co to styropian akustyczny), na szczęście zabrakło tylko 2 płyt, więc na strych nad garażem pod największymi skosami dałem dwie zwykłe płyty gr 3 cm., może nie najlepsze to rozwiązanie ale goniły mnie wylewki,wczoraj zrobione. pozdrawiam.

mam nowe mieszkanie i poszukuje ekipy do prac wykonczeniowych moze Pan podac jakis aktualny do nich kontakt ?

Sprawdzona 2-3 osobowa brygada ukraińska

wykona (lato i jesień) prace wykończeniowe w okolicach W-wy. Terakota, glazura, tynki, płyty G-K, montaż parapetów itp.

Tel (22)641-45-98 lub (22)497-91-17.

Już chyba nieaktualne.

Ja jestem na etapie budowy domu ale moi tesciowie juz sie wybudowali. Moge z czystym sumieniem polecic bardzo solidnego i niedorgiego elektryka. Pan zakalda tez alarmy i instalacje przeciwpozarowe. Mieszka w Jozefowie ale pracuje w okolicach calej Warszawy. Moi tesciowie, icg sasiedzi i ludzie z okolic sa z niego bardzo zadowoleni wiec moge go i ja polecic.