Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Buduj?cy w Warszawie i okolicach - kontakty

Recommended Posts

mam nowe mieszkanie i poszukuje ekipy do prac wykonczeniowych moze Pan podac jakis aktualny do nich kontakt ?

Sprawdzona 2-3 osobowa brygada ukraińska

wykona (lato i jesień) prace wykończeniowe w okolicach W-wy. Terakota, glazura, tynki, płyty G-K, montaż parapetów itp.

Tel (22)641-45-98 lub (22)497-91-17.

Już chyba nieaktualne.

Przejąłem tą ekipę. Od poniedziałku będą tynkowali u mnie. Po skończeniu mogę przekazać dalej z opinią o jakości prac. Mój telefon mob. 691 533 000

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 343
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam nowe mieszkanie i poszukuje ekipy do prac wykonczeniowych moze Pan podac jakis aktualny do nich kontakt ?

Sprawdzona 2-3 osobowa brygada ukraińska

wykona (lato i jesień) prace wykończeniowe w okolicach W-wy. Terakota, glazura, tynki, płyty G-K, montaż parapetów itp.

Tel (22)641-45-98 lub (22)497-91-17.

Już chyba nieaktualne.

Przejąłem tą ekipę. Od poniedziałku będą tynkowali u mnie. Po skończeniu mogę przekazać dalej z opinią o jakości prac. Mój telefon mob. 691 533 000

Witam, I jak ekipa? Rzeczywiście solidna?

Wiem, że P. Rudnicki jest wymagający i napewno nie polecałby"byle kogo".

Witam ,mogę polecić skład budowlany z którego brałam materiały ,słowni i mają przystępne ceny , można się z nimi dogadać tel 775-35-21 ,jadąc od Jabłonnej 1- szy skład w . Now.Dwor.Mazow . po lewej stronie.

Jeśli mogę prosić o namiar na szamba plastikowe w miarę przystępnej cenie.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Witam

Szukam dobrej firmy, która wykona prace budowlano-wykończeniowe domu w stanie surowym (Książenice): ocieplenie, kg, wylewki, tynki wew i zew, podbitka. Dobrze i tanio. Niech też dostarczy lub kupi materiały.

Czy coś takiego występuje w przyrodzie?

Anpor,

też buduję w Książenicach. Mogę dać Ci namiar na elektryków, hydraulika, panów od tynków i ocieplenia poddasza. Jeśli chcesz, możesz ich pracę ocenić na podstawie tego co zrobili u mnie - zapraszam

Gdybyś był zainteresowany proszę o kontakt na GG (w stopce)

Ciekawe...i ja też jeszcze mieszkam w Pruszkowie

Pozdrowienia

AVID, nie jestem pewna czy to pytanie do mnie ale odpowiem; Tynkarze, o których mówię wykonują tynki cementowo-wapienne (tradycyjne). Podobno u nas są zrobione tak, że nie jest konieczna gładź. Nie będziemy jej robić. Mam w obecnym mieszkaniu gipsy i chcę spróbować pomieszkać trochę inaczej. Z góry zakładam, że nie oceniam co jest lepsze.

Pozdrawiam