TommyT 04.06.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 witam, poproszę o opinie o tym projekcie, być może ktoś go realizuje?bedę wdzięczny za wszystkie uwagi, pzdrTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwka 15.08.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 cze Ja własnie kupiłam ten projekt Niestety prace zaczynam za ok. miesiac wiec narazie nic nie moge na ten temat powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwka 21.08.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Cze Jeśli ciagle interesuja Cie wiadomości o tym projekcie to odezwij się. Ostatnio rozmawiałam z murarzem Za stan surowy zamkniety chce 18000 Nie wiem czy to duzo czy mało Na jakim jestes etapie? Pozdrawiam Czekam na znak zycia Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 12.09.2003 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 witaj,nasze pomysly wciaz ewoluuja i do konca jeszcze nie zdecydowalismy jaki dom zbudujemy, 193 najbardziej sie nam podoba pod wzgledem kladu pomieszczen i funkcjonalnosci ( po malych przrobkach ) ale wyglad zewnetrzny..., no coz to kompromis pomiedzy uroda i cena, poniewaz mamy troche czasu to wciaz szukamy 193-e traktujac jako tymczasowo zatwierdzony, za wszystkie uwagi z budowy , bede oczywiscie nie samowicie wdzieczny, pozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 12.09.2003 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Litościwie dodam link, bo rozmawiamy, jak ślepy o kolorach GL 193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 12.09.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Hejka! Jeżli zew nie bardzo przypadł Ci do gusty, to moze projety GLX 10 z tej samej pracowni? Układ pomieszczeń jest podobny My robimy bez podpiwniczenia, i kotłownię mamy w pomieszczeniu gosp. obok garażu. Poza tym jak w 193 zrobiliśmy potężne drzwi balkonowe z salonu - w miejscu dwóch okienek. Żaś wyjście na zadaszony taras z jadalni... No i w zmianie zew - tylko okna połaciowe... Oto link: http://www.studio-atrium.com.pl/atrium.php?p=po&pid=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 12.09.2003 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 ewunia- ja wiem o czym piszę!! twoja litościwośc nie jest niezbędna, a myślę że ktoś kto go buduje też ma o nim "pewne" pojęcie, ale dzieki )) tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.09.2003 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 ja wiem o czym piszę Nie wątpię, tylko kolejki do dyskusji nie widać. Nie da się sprzedać towaru bez okazania, choćby na obrazku. A domek całkiem, całkiem. Dlatego dodałam link, może jeszcze komus się spodoba. Chyba, że nie chcesz, to wykasuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 15.09.2003 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 ależ skąd, niech Cię paluszki nie swędzą kasować, a nam sie jeszcze spodobał projekt GL 149 i własnie trwa burza mózgów http://www.studio-atrium.com.pl/atrium.php?p=po&pid=161 Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts