Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Benedykt II z mg Projekt - Banino (region Trójmiasto)

MB_Gdynia

Recommended Posts

Witam

Dostałem wstępną wycenę budowy stanu surowego w Baninie 281m^2 - po małych zmaniach okolo 310 m^2 (dach pokryty deską + papą, bez dachówki).

Podaję linka:

http://www.mgprojekt.com.pl/domki/benedykt2/index.php

Wydaje mi się, że cena jest z kosmosu, no ale może się mylę...

Proszę o opinię o cenie + dodatkowo namiary na sprawdzone ekipy z okolic Trójmiasta.

pzdr

• 1 month później...
Witam

Dostałem wstępną wycenę budowy stanu surowego w Baninie 281m^2 - po małych zmaniach okolo 310 m^2 (dach pokryty deską + papą, bez dachówki).

Podaję linka:

http://www.mgprojekt.com.pl/domki/benedykt2/index.php

Wydaje mi się, że cena jest z kosmosu, no ale może się mylę...

Proszę o opinię o cenie + dodatkowo namiary na sprawdzone ekipy z okolic Trójmiasta.

pzdr

Witam.

Gdzies uciekl ci koszt wyceny. To ile zaspiewali za ta chalupke? Pytam sie, bo kiedys myslalem o tym domu

Pozdr

Witaj MB Gdynia,

No, ale Ci chodzi o koszt podany przez MGprojekt, czy otrzymałeś jakąś wycenę z firmy budowlanej. bardzo jestem zainteresowany tą wyceną i przez kogą zrobiona. ja sam teraz będę robił wycenę, ale wyłącznie na swoje potrzeby. Zamierzam zrobić ją bardzo szczegółowo. Ja planuję jednak wybudować Benedykta III.

Proszę podaj jakieś dane, wówczas można będzie odnieść się do nich.

A tak a propos, na jakim jesteś etapie budowy.

Pozdrawiam.

Artur

Witaj MB Gdynia,

No, ale Ci chodzi o koszt podany przez MGprojekt, czy otrzymałeś jakąś wycenę z firmy budowlanej. bardzo jestem zainteresowany tą wyceną i przez kogą zrobiona. ja sam teraz będę robił wycenę, ale wyłącznie na swoje potrzeby. Zamierzam zrobić ją bardzo szczegółowo. Ja planuję jednak wybudować Benedykta III.

Proszę podaj jakieś dane, wówczas można będzie odnieść się do nich.

A tak a propos, na jakim jesteś etapie budowy.

Pozdrawiam.

Artur

Witam.

Niestety nie moge pomoc. Po dlugich poszukiwaniach zdecydowalismy sie na projekt indywidualny i niestety caly misterny benedyktynski plan poszedl w diably. Za 3 tyg architekt ma nam przedstawic pelny projekt i wtedy dalsza czesc czyli szukanie ekipy.

Sorki, ze nie moge pomoc.

Pozdrawiam

Tomasz.