MB_Gdynia 23.02.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam Dostałem wstępną wycenę budowy stanu surowego w Baninie 281m^2 - po małych zmaniach okolo 310 m^2 (dach pokryty deską + papą, bez dachówki). Podaję linka: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/benedykt2/index.php Wydaje mi się, że cena jest z kosmosu, no ale może się mylę...Proszę o opinię o cenie + dodatkowo namiary na sprawdzone ekipy z okolic Trójmiasta. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Drazkiewicz 16.04.2007 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam Dostałem wstępną wycenę budowy stanu surowego w Baninie 281m^2 - po małych zmaniach okolo 310 m^2 (dach pokryty deską + papą, bez dachówki). Podaję linka: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/benedykt2/index.php Wydaje mi się, że cena jest z kosmosu, no ale może się mylę... Proszę o opinię o cenie + dodatkowo namiary na sprawdzone ekipy z okolic Trójmiasta. pzdr Witam. Gdzies uciekl ci koszt wyceny. To ile zaspiewali za ta chalupke? Pytam sie, bo kiedys myslalem o tym domu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
future74 22.04.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witaj MB Gdynia,No, ale Ci chodzi o koszt podany przez MGprojekt, czy otrzymałeś jakąś wycenę z firmy budowlanej. bardzo jestem zainteresowany tą wyceną i przez kogą zrobiona. ja sam teraz będę robił wycenę, ale wyłącznie na swoje potrzeby. Zamierzam zrobić ją bardzo szczegółowo. Ja planuję jednak wybudować Benedykta III.Proszę podaj jakieś dane, wówczas można będzie odnieść się do nich.A tak a propos, na jakim jesteś etapie budowy. Pozdrawiam.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Drazkiewicz 22.04.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witaj MB Gdynia, No, ale Ci chodzi o koszt podany przez MGprojekt, czy otrzymałeś jakąś wycenę z firmy budowlanej. bardzo jestem zainteresowany tą wyceną i przez kogą zrobiona. ja sam teraz będę robił wycenę, ale wyłącznie na swoje potrzeby. Zamierzam zrobić ją bardzo szczegółowo. Ja planuję jednak wybudować Benedykta III. Proszę podaj jakieś dane, wówczas można będzie odnieść się do nich. A tak a propos, na jakim jesteś etapie budowy. Pozdrawiam. Artur Witam. Niestety nie moge pomoc. Po dlugich poszukiwaniach zdecydowalismy sie na projekt indywidualny i niestety caly misterny benedyktynski plan poszedl w diably. Za 3 tyg architekt ma nam przedstawic pelny projekt i wtedy dalsza czesc czyli szukanie ekipy. Sorki, ze nie moge pomoc. Pozdrawiam Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
future74 22.04.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witaj, jeszcze raz dzięki. Życzę szybkiej i solidnej realizacji swojego projektu. Miłego dnia.Pozdrawiam.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts