jurand79 24.05.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Ja mam włączniki na wysokości metra a gniazdka 15 cm nad podłogą. Żona marudzi, że włączniki za nisko (chciała na wysokości 130-150), ale szybko się przyzwyczai i będzie zadowolona z takiego rozwiązania. Idę o zakład Po pierwsze - można "bioderkiem", po drugie nie będzie "mamo/tato, włącz mi światło!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 24.05.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 u nas włączniki na wys. swobodnie zwisającej ręki Bastka. Ma chłopak prawie 2 m więc dla mnie to wyżej niż na wysokośc mojej ręki ale będzie ok. Wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 24.05.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 u mnie w wynajmowanym mieszkaniu jakies 106 cm i jest super, tak zrobie i u siebie, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts