Rapit 24.02.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam Od dzisiaj mam problem z zalogowaniem się w mojej domyślnej przeglądarce- Mozilla FireFox (wer. 2.0.0.2). Nie wiem czy to problem ze strony obsługi z mojego kompa, czy ze strony forum. Logowanie w programie Internet Explorer z tego samego komputera działa bezproblemowo. Proszę o ewentualną podpowiedź co mogę zrobić, aby działało logowanie w FireFoxie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Mam dokładnie ten sam problem.Przed chwilą program się zaktualizował i od tej pory nie mogę się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rapit 24.02.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Mam dokładnie ten sam problem. Przed chwilą program się zaktualizował i od tej pory nie mogę się zalogować. Poradziłem sobie w ten sposób, że zamknąłem Firefox'a przez kombinacje 3 klawiszy CTRL+ALT+DEL i wybrałem Firefoxa i zakończ program, i ponownie uruchomiłem firefoxa, a wtegy zalogowałem się bez problemu. Ale moim zdaniem to nie rozwiązanie, może problem jest ze strony silnika forum, nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
x paweł x 25.02.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 administratorzy zróbcie coś z tym! nie nawidze pracować w ie...! albo chociaz coś doradzcie peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 25.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rapit 25.02.2007 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Chyba znalazłem rozwiązanie (to nie wina adminów) trzeba usunąć cookie (ciasteczka) dotyczące tego forum - od kiedy usunąłem nie miałem problemu z logowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 25.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Chyba znalazłem rozwiązanie (to nie wina adminów) trzeba usunąć cookie (ciasteczka) dotyczące tego forum - od kiedy usunąłem nie miałem problemu z logowaniem. Dziękuję, u mnie też zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 26.02.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Wreście działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts