rojter 24.02.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam Czy ktoś z forumowiczów wybudował dom wg tego projektu ?Jeśli tak proszę o wskazówki jakich niemiłych niespodzianek można uniknąć.Jakich materiałów najlepiej używać i czego użyliście do postawienia stanu surowego oraz jakich materiałów użyliście do wykończenia. pozdrawiam ROJTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 24.02.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam, Z tego co sie orientuję, to Grancjan jest nowym projektem dostępnym od jesieni, więc chyba nikt nie zdążył go wybudować My kupiliśmy Rozetę z tej samej pracowni. Sporo osób buduje też Hermesa. Nasze wątki znajdziesz na Forum. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojter 27.02.2007 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam, Widać będę przecierał szlak dla tego projektu. pozdrawiam ROJTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 27.02.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz33 07.03.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 WitamJa zamierzam budować Gracjana w maju. Zlikwidowałem tylko lukarne nad garazem. Planuję budować z bk24+st14.Muszę przyznać, że projekt zrobiony fachowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojter 09.03.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam Ja tez miałem zamiar zacząć w maju, niestety adaptacja projektu (będę miał mały bunkier z powodu szkód górniczych) trochę zmieniła moje plany i zacznę (mam nadzieję) na początku czerwca. Ja też myślałem o usunięciu tej lukarny, ale zamieniam miejscami (na piętrze) strych z łazienką i postanowiłem zostawić ją tak jak jest. Ja postawiłem na ceramikę 25 + styropian 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts