blady00 24.02.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 WitamMam pytanie do osób ,które miały może ten sam problem.Chodzi mi o wykonanie lukarny nad kuchnią , tak aby deski czołowe tej lukarny zgrały z deskami czołowymi dachu (były w jednym poziomie).Dom jest parterowy ,poddasze nieużytkowe wykonane z wiazarów i w projekcie przy przekroju wieńca nad lukarną piszą: krokwie zamocować bezpośrednio do wieńca. Nadmieniam ,że wszystkie wiązary będą mocowane bezpośrednio do wieńcca przy pomocy marek. Widziałem zdjęcie tego domu na forum gdize lukarna została wykonana jak w poddaszu użytkowym -wystaje w górę nad dachem. Tak po prostu chodzi o to aby zewnętrzne krokwie lukarny zgrały z poziomem okapu dachu.Mam nadzieję ,że znajdzie się ktoś kto mi odpowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts