hubert34 04.06.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Witam wszystkich, Mam pytanie dotyczące nowej ulgi odsetkowej. Wiem, że w przypadku zakupu mieszkania 50/50 wraz z partnerką mamy dwie ulgi odsetkowe, a w przypadku, gdy jesteśmy małżeństwem - jedną. To jest oczywiste, natomiast moje pytanie brzmi: jak to wygląda w przypadku rozdzielności majątkowej od początku związku małżeńskiego?Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękipzdr.h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woj 04.06.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Też mam 50/50 i układ partnerski, powiedz gdzie wyczytałeś że mamy dwie ulgi odsetkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubert34 04.06.2003 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 To samo było przy starej uldze budowlanej, jeżeli nie byliście małżeństwem mieliście dwie ulgi i to samo jest przy uldze remontowej.Gdzie to przeczytałem nie pamiętam, ale to wynika z ustawy mówiącej o tej uldze. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts