daisy-stokrotka 05.03.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Bierzcie przykład ze stokrotki. Upora się ze wszystkim i ....mąż w łóżku czeka a ona do nas na czacik no właśnie nie zawsze czeka... bo ostatnio sie nie doczekał i poszłam spać bez buziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.03.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Storotka ale my zawsze na ciebie czekamy:)))))))))) I nie zasypiamy Wręcz pzreciwnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 06.03.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 miło mi to słyszeć dziś sobie jednak chyba odpuszcze.. * humor do dupy * muchy w nosie * nerw na maXa (żeby nie powiedzieć ostrzej...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 miło mi to słyszeć dziś sobie jednak chyba odpuszcze.. * humor do dupy * muchy w nosie * nerw na maXa (żeby nie powiedzieć ostrzej...) No to tym bardziej zapraszam!!!!!!!!!!!!!!! Napeno pocieszymy, pomożemy, wysłuchamy , doradzimy Weź muchy ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.03.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam czatowców. Na wczorajszym wykaldzie było o "zależności koloru majtek od humoru, pogody, nastroju właścicielki/ właściciela" Wnioski zostaną opublikowane w osobnym dziale Na dzisiaj przewidywany inny poważny temat budowlany.......... Zapraszam jak zwykle w godzinach wieczornych Nie zapomnijcie o .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomiana 07.03.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ech... spóżniłam się. Taki świetny temacik był sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomiana 07.03.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ech... spóźniłam się. Taki świetny temacik był sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomiana 07.03.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dubel PRZEPRASZAM. Tak się zasępiłam, że nie panuję nad klawiaturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Niestety jak studenty wychodzą wykłady zostaja przerwane Ale zapraszam dziś na czacik z okazji dnia kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 08.03.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 przywitam sie tu bo na czacie pusto wpadnę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Wiosna pełną parą!!!!!!!!!!!Mam nadzieję że wszyscy w wysmienitych humorkach!!!!!!!!!!Ja tak bo dziś pierwszy raz widziałem swój wstępny projekt (mojego stuknietego bliźniaka!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 09.03.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 gratuluję a my kiedy zobaczymy ??? w Poznaniu też dzisiaj był piękny wiosenny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 właśnie zrobiłem zdjecia projektu i jak tylko się wyrobie to wlepie!!!!!!!!!!tylko gdzie?nie mam jeszcze dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 właśnie zrobiłem zdjecia projektu i jak tylko się wyrobie to wlepie!!!!!!!!!! tylko gdzie? nie mam jeszcze dziennika? to se załóż na czacie bo tak dużo robisz w około niego szumu. Podpowiem ci.Wiesz jaka to bedzie jazda. mój czatowy dziennik na czacie z moimi czadowymi fotkami widzisz jak ci podszepłem.Pilnujesz tego czatu to i czatujacy wzamian za to zobacza spokojnie projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 właśnie zrobiłem zdjecia projektu i jak tylko się wyrobie to wlepie!!!!!!!!!! tylko gdzie? nie mam jeszcze dziennika? to se załóż na czacie bo tak dużo robisz w około niego szumu. Podpowiem ci.Wiesz jaka to bedzie jazda. mój czatowy dziennik na czacie z moimi czadowymi fotkami widzisz jak ci podszepłem.Pilnujesz tego czatu to i czatujacy wzamian za to zobacza spokojnie projekt Nie, no nie wyrobie normalnie!! To se ku........ założe Dużo szumu robię?! To omijaj moje posty i tematy szerokim łukiem! Widze,że nie czytasz uważnie moich wypowiedzi w swoich "wypocinkach", to przecież nie bedę pisał ci po dwa razy, (narysować ci mam?) Gwidon by zrozumiał! dziekuję za podpowiedz, ale nie potrzebuje jak niektórzy instrukcji do ............. Ide se kur.......... dziennika czas załozyć! se powku..............innych, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 10.03.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 właśnie zrobiłem zdjecia projektu i jak tylko się wyrobie to wlepie!!!!!!!!!! tylko gdzie? nie mam jeszcze dziennika? to se załóż na czacie bo tak dużo robisz w około niego szumu. Podpowiem ci.Wiesz jaka to bedzie jazda. niktspecjalny.. po co psujesz atmosferę ? i robisz jakieś niepotrzebne podchody... czat jest ogólnodostępny i każdy z nas moze o niego dbać... chcesz, dbaj tez, przypominaj, bądź, pisz... a nie pewnie wchodzisz jak wiele innych osób pod jakimś wymyślonym nickiem, czaisz, że dobrze się bawimy i wychodzisz... a potem robisz jazdy bez sensu Stuk... jeśli chcesz, wklej swój projekt na moim witalnym wątku.. będzie mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 właśnie zrobiłem zdjecia projektu i jak tylko się wyrobie to wlepie!!!!!!!!!! tylko gdzie? nie mam jeszcze dziennika? to se załóż na czacie bo tak dużo robisz w około niego szumu. Podpowiem ci.Wiesz jaka to bedzie jazda. mój czatowy dziennik na czacie z moimi czadowymi fotkami widzisz jak ci podszepłem.Pilnujesz tego czatu to i czatujacy wzamian za to zobacza spokojnie projekt Nie, no nie wyrobie normalnie!! To se ku........ założe Dużo szumu robię?! To omijaj moje posty i tematy szerokim łukiem! Widze,że nie czytasz uważnie moich wypowiedzi w swoich "wypocinkach", to przecież nie bedę pisał ci po dwa razy, (narysować ci mam?) Gwidon by zrozumiał! dziekuję za podpowiedz, ale nie potrzebuje jak niektórzy instrukcji do ............. Ide se kur.......... dziennika czas załozyć! se powku..............innych, a co I słusznie . Dużo szumu robię?! To omijaj moje posty i tematy szerokim łukiem! wiem ,że to boli.Dokładnie tak samo zrobiłes nie omijając moich.Dalem Ci dobrą rade.Tyle juz jestes na tym forum ,że stosowne jest załozenie dziennika.Po co sie wku....i innych. dobrze ci idzie.Zakladaj, zakladaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 właśnie zrobiłem zdjecia projektu i jak tylko się wyrobie to wlepie!!!!!!!!!! tylko gdzie? nie mam jeszcze dziennika? to se załóż na czacie bo tak dużo robisz w około niego szumu. Podpowiem ci.Wiesz jaka to bedzie jazda. niktspecjalny.. po co psujesz atmosferę ? i robisz jakieś niepotrzebne podchody... czat jest ogólnodostępny i każdy z nas moze o niego dbać... chcesz, dbaj tez, przypominaj, bądź, pisz... a nie pewnie wchodzisz jak wiele innych osób pod jakimś wymyślonym nickiem, czaisz, że dobrze się bawimy i wychodzisz... a potem robisz jazdy bez sensu Stuk... jeśli chcesz, wklej swój projekt na moim witalnym wątku.. będzie mi miło Sorki ale nie moge odpowiedziec na twoje pytanie.Zapytaj kolege stukpuk na pewno ma jakieś archiwum.Tylko prosze nie zarzucaj mi wielonickowości.plissss.On to słusznie zauważyl ,że jak sie nie podoba to należy omijać to to czy tam to to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.03.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Spokoj mi tu! Bo po kątach porostawiam Dla bardziej aktywnych mam inne kary... cielesne Mam nadzieję, że nie zachęciłam tymi karami A tak wogóle to... KOCHAJMY SIĘ!!! Oj czuć już wiosnę w kościach i serduchu, czuć... Żeby mi tylko na mojej wsi szamba znów kto do rowu nie wylał bo capi przeokrutnie Dla sprawiedliwości fotograficzno-dziennikowej obiecuję zamieścić zdjecia "mojego" lasu obsianego wiosennymi kfffffiatkami No i chłopaki... BUZIAKI z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Spokoj mi tu! Bo po kątach porostawiam Dla bardziej aktywnych mam inne kary... cielesne Mam nadzieję, że nie zachęciłam tymi karami A tak wogóle to... KOCHAJMY SIĘ!!! Oj czuć już wiosnę w kościach i serduchu, czuć... Żeby mi tylko na mojej wsi szamba znów kto do rowu nie wylał bo capi przeokrutnie Dla sprawiedliwości fotograficzno-dziennikowej obiecuję zamieścić zdjecia "mojego" lasu obsianego wiosennymi kfffffiatkami No i chłopaki... BUZIAKI z to ja podziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts