Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 233
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam czatowców.

Na wczorajszym wykaldzie było o "zależności koloru majtek od humoru, pogody, nastroju właścicielki/ właściciela" :wink:

Wnioski zostaną opublikowane w osobnym dziale :D

Na dzisiaj przewidywany inny poważny temat budowlany..........

Zapraszam jak zwykle w godzinach wieczornych

Nie zapomnijcie o .......... :oops: :wink:

właśnie zrobiłem zdjecia projektu i jak tylko się wyrobie to wlepie!!!!!!!!!!

tylko gdzie?

nie mam jeszcze dziennika?

to se załóż na czacie bo tak dużo robisz w około niego szumu.

Podpowiem ci.Wiesz jaka to bedzie jazda.

mój czatowy dziennik na czacie z moimi czadowymi fotkami widzisz jak ci podszepłem.Pilnujesz tego czatu to i czatujacy wzamian za to zobacza spokojnie projekt

tylko gdzie?

mój czatowy dziennik na czacie z moimi czadowymi fotkami widzisz jak ci podszepłem.Pilnujesz tego czatu to i czatujacy wzamian za to zobacza spokojnie projekt

Nie, no nie wyrobie normalnie!!

To se ku........ założe :evil:

Dużo szumu robię?! To omijaj moje posty i tematy szerokim łukiem! Widze,że nie czytasz uważnie moich wypowiedzi w swoich "wypocinkach", to przecież nie bedę pisał ci po dwa razy, (narysować ci mam?) Gwidon by zrozumiał!

dziekuję za podpowiedz, ale nie potrzebuje jak niektórzy instrukcji do .............

Ide se kur.......... dziennika czas załozyć!

se powku..............innych, a co :lol:

tylko gdzie?

niktspecjalny.. po co psujesz atmosferę ? i robisz jakieś niepotrzebne podchody... czat jest ogólnodostępny i każdy z nas moze o niego dbać... chcesz, dbaj tez, przypominaj, bądź, pisz...

a nie pewnie wchodzisz jak wiele innych osób pod jakimś wymyślonym nickiem, czaisz, że dobrze się bawimy i wychodzisz... a potem robisz jazdy

bez sensu :roll:

Stuk... jeśli chcesz, wklej swój projekt na moim witalnym wątku.. będzie mi miło :)

tylko gdzie?

Nie, no nie wyrobie normalnie!!

To se ku........ założe :evil:

Dużo szumu robię?! To omijaj moje posty i tematy szerokim łukiem! Widze,że nie czytasz uważnie moich wypowiedzi w swoich "wypocinkach", to przecież nie bedę pisał ci po dwa razy, (narysować ci mam?) Gwidon by zrozumiał!

dziekuję za podpowiedz, ale nie potrzebuje jak niektórzy instrukcji do .............

Ide se kur.......... dziennika czas załozyć!

se powku..............innych, a co :lol:

I słusznie .

Dużo szumu robię?! To omijaj moje posty i tematy szerokim łukiem!
wiem ,że to boli.Dokładnie tak samo zrobiłes nie omijając moich.Dalem Ci dobrą rade.Tyle juz jestes na tym forum ,że stosowne jest załozenie dziennika.Po co sie wku....i innych.

dobrze ci idzie.Zakladaj, zakladaj.

tylko gdzie?

niktspecjalny.. po co psujesz atmosferę ? i robisz jakieś niepotrzebne podchody... czat jest ogólnodostępny i każdy z nas moze o niego dbać... chcesz, dbaj tez, przypominaj, bądź, pisz...

a nie pewnie wchodzisz jak wiele innych osób pod jakimś wymyślonym nickiem, czaisz, że dobrze się bawimy i wychodzisz... a potem robisz jazdy

bez sensu :roll:

Stuk... jeśli chcesz, wklej swój projekt na moim witalnym wątku.. będzie mi miło :)

Sorki ale nie moge odpowiedziec na twoje pytanie.Zapytaj kolege stukpuk na pewno ma jakieś archiwum.Tylko prosze nie zarzucaj mi wielonickowości.plissss.On to słusznie zauważyl ,że jak sie nie podoba to należy omijać to to czy tam to to.

Spokoj mi tu! :evil: Bo po kątach porostawiam 8) :lol: Dla bardziej aktywnych mam inne kary... cielesne 8) Mam nadzieję, że nie zachęciłam tymi karami :wink: :) :lol:

A tak wogóle to... KOCHAJMY SIĘ!!! Oj czuć już wiosnę w kościach i serduchu, czuć... :lol: Żeby mi tylko na mojej wsi szamba znów kto do rowu nie wylał bo capi przeokrutnie :lol:

Dla sprawiedliwości fotograficzno-dziennikowej obiecuję zamieścić zdjecia "mojego" lasu obsianego wiosennymi kfffffiatkami :D

No i chłopaki... BUZIAKI 8) z :p :wink: :lol: :lol:

Spokoj mi tu! :evil: Bo po kątach porostawiam 8) :lol: Dla bardziej aktywnych mam inne kary... cielesne 8) Mam nadzieję, że nie zachęciłam tymi karami :wink: :) :lol:

A tak wogóle to... KOCHAJMY SIĘ!!! Oj czuć już wiosnę w kościach i serduchu, czuć... :lol: Żeby mi tylko na mojej wsi szamba znów kto do rowu nie wylał bo capi przeokrutnie :lol:

Dla sprawiedliwości fotograficzno-dziennikowej obiecuję zamieścić zdjecia "mojego" lasu obsianego wiosennymi kfffffiatkami :D

No i chłopaki... BUZIAKI 8) z :p :wink: :lol: :lol:

to ja podziękuje.