stukpuk 10.03.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Hmmmm, świetnie to ujełeś "NIKTSPECJALNY". Ten nick do Ciebie pasuje idealnie... Elita formu.... to brzmi dumnie. Może załóż nową stronkę i forum: "Ponarzekajmy na cały świat, bo dzień bez jęczenia to dzień stracony" (delikatnie to ujełam)!! I nie wyjeżdżaj mi tu na mojego męża, że się tak podnieca tym czatem. To fajna sprawa. Na forum zapytasz o radę, dowiesz się ciekawych rzeczy od naprawdę mądrych ludzi. Ale na czacie oderwiesz się od codziennych problemów z budową, pośmiejesz się, pogadasz o głupotkach z fajnymi ludziskami. Życie nie składa się tylko z BIADOLENIA!!! Wyluzuj trochę!!!! PS. I byłeś niemiły dla Mayland!!! Dla kobiet jak widzę też nie masz za grosz szacunku!!! Pozdrawiam wszystkich cieplutko Stukpukowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Hmmmm, świetnie to ujełeś "NIKTSPECJALNY". Ten nick do Ciebie pasuje idealnie... Elita formu.... to brzmi dumnie. Może załóż nową stronkę i forum: "Ponarzekajmy na cały świat, bo dzień bez jęczenia to dzień stracony" (delikatnie to ujełam)!! I nie wyjeżdżaj mi tu na mojego męża, że się tak podnieca tym czatem. To fajna sprawa. Na forum zapytasz o radę, dowiesz się ciekawych rzeczy od naprawdę mądrych ludzi. Ale na czacie oderwiesz się od codziennych problemów z budową, pośmiejesz się, pogadasz o głupotkach z fajnymi ludziskami. Życie nie składa się tylko z BIADOLENIA!!! Wyluzuj trochę!!!! PS. I byłeś niemiły dla Mayland!!! Dla kobiet jak widzę też nie masz za grosz szacunku!!! Pozdrawiam wszystkich cieplutko Stukpukowa I byłeś niemiły dla Mayland!!! Dla kobiet jak widzę też nie masz za grosz szacunku!!! podziekowałem jej za buziaki...tego tez nie moge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Dziwny jesteś... Ale trudno, trzeba to uszanować Pozdrawiam Stukpukowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.03.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Spokoj mi tu! Bo po kątach porostawiam Dla bardziej aktywnych mam inne kary... cielesne Mam nadzieję, że nie zachęciłam tymi karami A tak wogóle to... KOCHAJMY SIĘ!!! Oj czuć już wiosnę w kościach i serduchu, czuć... Żeby mi tylko na mojej wsi szamba znów kto do rowu nie wylał bo capi przeokrutnie Dla sprawiedliwości fotograficzno-dziennikowej obiecuję zamieścić zdjecia "mojego" lasu obsianego wiosennymi kfffffiatkami No i chłopaki... BUZIAKI z To w takim towarzystwie to ja dziękuję za tego buziaka. Tym razem nie skorzystam. Moze raczej tą karę cielesną wybiere Tylko nie zostawiaj śladów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 widzę że stukowa dopadła się do mojego forum!!!! Nie ma to jak prywatny adwokacik!!!!!! I juz nie musze, wypowiadać sie na ten temat Wybiera się ktoś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2007 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Yyyy...co to ja chciałam... Już chyba nic. Miłego dnia życzę wszystkim. I wogóle... samych udanych dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dziękuje Ale dzień mógłby być milszy jak bym an rybki wyskoczył!!!!!!! ostatni raz byłem w grudniu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.03.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ja pitole!!!!! Co za dzień!!! Same minusy: -brat potłukł mi akwarium (chcesz zrobic dobrze, zrób sam) -podarłem najlepszą kurteczkę -rybki w najwiekszym akwarium zachorowały -noga napiernicza w dalszym ciągu -wyjad coraz bliżej ,a doba za krótka!!!! Co za dzień!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.03.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ja pitole!!!!! Co za dzień!!! Same minusy: -brat potłukł mi akwarium (chcesz zrobic dobrze, zrób sam) -podarłem najlepszą kurteczkę -rybki w najwiekszym akwarium zachorowały -noga napiernicza w dalszym ciągu -wyjad coraz bliżej ,a doba za krótka!!!! Co za dzień!!!! Współczuje Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.03.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ja pitole!!!!! Co za dzień!!! Same minusy: -brat potłukł mi akwarium (chcesz zrobic dobrze, zrób sam) -podarłem najlepszą kurteczkę -rybki w najwiekszym akwarium zachorowały -noga napiernicza w dalszym ciągu -wyjad coraz bliżej ,a doba za krótka!!!! Co za dzień!!!! Współczuje Ci. Dziękuje za zainteresowanie! Ty to potrafisz podnieść na duchu!!! Też mam ci namieszać w wątku?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 13.03.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Nie było mnie kilka dni ... brak czasu ale dziś wpadne na czacika Jako, że dzień się dopiero zaczyna .. to życzę by był miły Stuk... tak wbywa, raz jest lepiej, raz gorzej.. mam nadzieję, że juz leci z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ja pitole!!!!! Co za dzień!!! Same minusy: -brat potłukł mi akwarium (chcesz zrobic dobrze, zrób sam) -podarłem najlepszą kurteczkę -rybki w najwiekszym akwarium zachorowały -noga napiernicza w dalszym ciągu -wyjad coraz bliżej ,a doba za krótka!!!! Co za dzień!!!! Współczuje Ci. Dziękuje za zainteresowanie! Ty to potrafisz podnieść na duchu!!! Też mam ci namieszać w wątku?! ns ci wspolczul .....tylko nie denerwuj sie , bo ci sie wlosy skreca na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 13.03.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 dżem dobry Frosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 dżem dobry Frosh witam , spania nie masz ? sledze cie od godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 13.03.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 dżem dobry Frosh witam , spania nie masz ? sledze cie od godziny ech... dziś znowu ciężka noc...nie śpię już dłuuuugo, tylko że na razie mamy jeden pokój i niestety nie chcąć pobudzic całej reszty muszę tylko leżeć i w ostateczności słuchac muzy na mp3 Ja jestem bardzo mało śpiąca :(niestety, tak działa na mnie stres i przemęczenie, że mało śpię.. dzis nie śpię od 2 !! a o tej godzinie to i tak już środek dnia.. przy małym szkrabie pobudka o 6 to norma miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 13.03.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 dżem dobry Frosh witam , spania nie masz ? sledze cie od godziny a Ty co ... w dedektywa się bawisz ?? Piękne słoneczko Wam śle z Poznania .. cudnie zagląda mi już w okienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 robisz wrazenie swoja bezsennoscia myslalam , ze tylko ja z sonika ranne ptaszki jestesmy co do szkraba ...za 10lat bedzie tez wstawal o 6-ej ...ale wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 dżem dobry Frosh witam , spania nie masz ? sledze cie od godziny a Ty co ... w dedektywa się bawisz ?? Piękne słoneczko Wam śle z Poznania .. cudnie zagląda mi już w okienki jestem zaba wielofunkcyjna zawsze musze z rana kawe na Rw podac u mnie tez slicznie na dworze ..bede konczyc malowac przedpokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2007 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Cześć Ja juz po zakupach i w... pracy Witam się tylko i zmykam Miłego, słonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 13.03.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 jestem zaba wielofunkcyjna zawsze musze z rana kawe na Rw podac To może jak pozwolicie kiedyś wpadnę do Was u mnie tez slicznie na dworze ..bede konczyc malowac przedpokoj To co.. miłej pracy ja ide ubrac córcię, śniadanko i na spacerek lecimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts